Tabii ki, ama hayır efendim. Mekân yatakları ucuzladığında, belki büyüğünü alırız, ama asıl mesele "tutkulu" bir deneyim yaşamaksa, öncelikle partnerinizi iyi tanımanız gerekiyor.
Kadın bu şartlar altında, karşı cinsin "herif"i, içgüdülerinin etkisiyle doğal bir hâle bürünüp, sevgisini söyleme gayretindeyken... Tam o an, kulağınızın dibinde bir "Aşkım" duyduğunuzda, seksi bir tonla elektrik faturasını ödedin mi? "Evet, aşkım, tüm faturaları otomatik ödeme sistemine geçirdim, ahhh!"
Aşkım harikasın derken ve derken, herif artık bu cinsel deneyimin sıradan, sıkıcı hâle geldiğini fark edip, durumu "tecavüz fantazisi"ne dönüştürebilir. Bu noktada, partnerinizi tanımak gerçekten çok önemli. Çünkü kadın demek istiyor ki: "Hayır, öyle tek atışla 5 kuş öldüren işler değil bunlar, o işler tabanca ile yapılmaz."
kısa dönem Azaskerlik yapmış olsan da, bu ulusa faydalı insan üretim vatani görev okadar kısa vade ile olmaz...
Kadın doktora gitmiş. "Doktorcuğum, N a şuramda bir kaşıntı var, kaşın, kaşın kaşınıyor!" demiş. Doktor da: "Efendim, size bir krem yazacağım, Ama eşiniz size yardımcı olsun. Ben çok meşgulüm, dışarıda sırada bekleyen birçok sexo manyak hastalarım var. Yoksa belki seve, seve olmasa da meslekim gereği yardımcı olurdum ama eşinizin yardımcı olması daha uygun olur efedim bu kremi sürsün."
Doktor, kadına: "Eğer aşk ilişkiniz uzun tutmak istiyorsanız..." Kadın gözleri dana gözü gibi kocaman bir şekilde büyür, "Evet, doktor bey, çok istiyorum!" diyerek. Eşiniz ya da partnerinizle olduğunuzda, "ördekleri ürkütme tekniği" dediğimiz o yöntemle başlayın, der doktor. "Aaa ilk defa duyuyorum bu tekniği uzun ilişki konusun da internet de bakmadık yer kalmadı ama der" Doktor; Efendim işte O an varya, On çokç önemli bir nokta yalnız. Tam o başlağıç anın da aklınıza gelen tüm parasal meseleleri sayın. "Ay tamam doktorcum, çok sevdim bu tekniği! Ahh, faturadan da kurtulacağım, öyle mi? Ay şeyleri de mi söylesem? Babamlar uzun zamandır hiç gitmediler, onu da söyleyin. Hatta bu sene tatile gideceğiz, onları da araya sıkıştırın."
Ve Adam olamamışlara nasihat: Karşınızda, Allah'ın kadınlara verdiği tüm haz noktalarına ek olarak, 11 farklı şekilde Nefis ile donattığı bir kadın yatıyor. Bu kadar donanımlı bir varlıkla birlikte nasıl danayıklı ce cusur olmanız gerektiğini unutmayınız.
46 Yorumla- 1 yıl
@r_engarenkyollar tecrübe ile sabit efendim ben sorunuzdan dürüstçe " Yatak bahane Aslı şahane..." doğrumu anlamışım Maviş Gülüm :)
- 1 yıl
@Gof34 Bak @r_engarenkyollar bak yok ortalıkta nerde? ne yapıyor? ama ben biliyorum nerde ne yaptığını! şu an oturmuş 9999 bin 9999 diye sayıyor hey yavrum hey
En İyi Cevaplar
1 yılGenel olarak şartların imkansız ve zor olduğu anlarda, yakalanma riskinin olduğu yerlerde, sıkışık ve dar alanlarda,
adrenalin; kan dolaşımının ve nefes almanın hızlanmasını, kasların efor için harekete geçmesini sağlayacak ve heyecanı da artıracağı için daha tutkulu ve daha zevkli bir birliktelik yaşanmasına sebep olacaktır diye düşünüyorum.
Yani daha cezbedici ve alınan zevki daha fazla katlaracağını düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
u 1 yılmekan veya şartlar değil tutkuyu belirleyecek noktalar, tutkuyu harlayan şeyler farklı. Konforsuzluk yoğun tutkuyla birleşen bedenler arasında fark edilmez, rahatsız etmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılYıllar önce refakatçi koltuğu gibi açılır bir koltukta seks yapıp seksten sonra da beraber sarılıp uyumuştuk. Gerçekten bambaşka bir zevkti
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNerde rezillik varsa bir orada daha mutluyuz daha çok keyif alırız guzum 🤣 bu bizim genetiğimizde var
22 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 birde imkansız ve zor olan şartlarda seks daha cezbedici ve tahrik edici olur 👍
- 1 yıl
Kesinlikle 🙃
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır bence der alanlarda ya da tek kişilik yatak da daha iyi olmaz.. geniş ve ferah alanlarda tercih ederim ben.. ayrıca eşimin mutlu olması ve onun istekleri daha önemlidir her zaman için
10 Yorumla Dar alanda
Kısa paslaşmalar
Mecburiyetten
Denedim birkaç kere
Geniş sahanın tadı başka
Tabii
Ama
Mecbursan
Bu da keyifli
Özellikle
Sunday MORNİNG position
İle
Pas vermenin
Ateşi
Zevki
Heyecanı
Ritmi
Olağanüstü
Hele bir de
Topu kaleye gönderdin mi
90 dan taktın mı
Ağların üstüne
Topun o anki
Fileleri havalandırması
Olağanüstü bir heyecan
Partnerin ve sen
Çığlık çığlığa
Nefes nefese
Bağırırsın
GOOOOOOOOOL diye..❤️10 Yorumla
1 yılBu işlerden hiç anlamam gerçi ama mantık çerçevesinde cevaplamaya çalışayım. Dar alanlardan kasıt tek kişilik yataksa bu tutku ve haz vermez. Hareket olanağının geniş olduğu yerlerde yapmak partnerleri çok daha özgür kılacaktır ve istenilen pozisyonlar uygulanacaktır. Dar alanlardan kasıt Avm lavabosu, park lavabosu falan ise onlar Uzun süreli ilişki yaşanan partner ile değil anlık ilişkiler ve libido patlamaları için etkili olabilir. Fakat soğuk fayansa teni değe değe seks yapmak kişiye yatakta seks yapmak kadar haz vermeyecektir görüşündeyim. Saygılar :)
10 Yorumla
1 yılYok ya bana geniş olacak. Dar alanda rahat edemem olmuyor güzel. Ayağın sığmıyor bacağın sığmıyor. Bir de o anda düşersek yere. Kolumuz bacağımız kırılır mazallah.
315 Yorumla- 1 yıl
Yok bee daha heyecanlı olur bence 😂🙈🙈 o imkansızlik insanı daha da kudurtur 😂😂
- 1 yıl
ahaha piki :D
- 1 yıl
- 1 yıl
👍👍😊🙈🙈
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@zorundamiyimefsane haha Laa futbol sahasını napıcan at mı koşturacaksin alt tarafı 5 dk ilk şey için 😂😂😂
- 1 yıl
Nereyi bulursan orada yapıştırıcaksın 🤣
- 1 yıl
asdsada at gibi olacak hatun belki :D
- 1 yıl
Daha iyi ya dört nala koşturursun fenami 🤣🤣 çılgın şey seni 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Geniş yatakta sereserpe daha keyifli olur. Tabikide şartlar tek yatakta ise sorun olmaz insan sevdiğine dar yerde olsa o tatli heyecanı zevkle tadar ve tattiririz
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰
O tutku ve haz olduktan sonra çift kişilik yatak bile dar geliyor
51 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 👍👍😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Bu yüzden yatağımı tek kişilik olanından ama biraz genişinden aldım. Fazlasıyla hak verdiğim bir konu.
33 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 👍 imkansız ve zor olan şartlarda seks daha cezbedici ve tahrik edici olur 🙈🙈😂
- 1 yıl
İyi halt ettun 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. Bana hiçbir şey fark etmez yere karton atar yine olur yani 😂😂😂
43 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 👍😂 imkânsız olan şartlar daha cezbedici ve tahrik edici olur 🙈🙈😂
youtube.com/shorts/W9XITu_9TBc?feature=shared - 1 yıl
Haha 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılKaçış yoksa tabi zevk'in tadını çıkarmaya bakmak gerek😂😂😂😂🥰😂🥰
314 Yorumla- 1 yıl
Bencede 👍😂 yeterki o ateş olsun sarı papatyam yerin ne önemi var 😂 hiç acımam duvara yaslarımmm 😂
- 1 yıl
Bende boş durmam asfalta kazırım mavişim ateş iyidir ya severiz 😂🥰🥰🥰🥰
- 1 yıl
Bayılırızzzzzzzz 👍😂
- 1 yıl
😂😂😂🥰😂🥰🥰
- 1 yıl
😂😂😂😂
- 1 yıl
Niye güldün tuğberk beyyy yy😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Muhabbetinize güldüm Komik geldi de dilber hanım🤣🤣
- 1 yıl
Rica ederiz hep bekleriz biz hep böyle ya mavi yumuşatıcımla 🥰💃😂😂😂😂
- 1 yıl
Hahahaha siz yumuşatıcı ben ise ateş lazım tabi ne demek efendim geliriz sizde gelin ki çoğalarak gidelim dimi maviş 🤣🤣🤣@r_engarenkyollar ve @sarıdilber
- 1 yıl
Her zaman geliriz ateşi severiz biz gönlümüz alev alev 💃🥰❤🥳🤗kendine iyi bak seviliyorsun
- 1 yıl
Hahaha gelin gelin barut misali hahaha sorulara beklerim şaka bir yana,🤗 teşekkür ederim sizde seviliyorsunuz🥰🙏✌️
- 1 yıl
❤❤❤❤❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗🤗🤗
- 1 yıl
🤗🤗🤗🤗💐😂✌️🥰
Seks olunca konu kimse neresi, kim, falan ilgilenmiyor 😀
36 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama yeterki olsun 😂
- 1 yıl
Dimi efenim 😂 Çokta şaapmamak lazım 🤣
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🥰❤️
1 yılÖnemli olan seksin güzel yapılması iki tarafın istekli istekli olması
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 çok haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılBizim milletin bu dar alan fantezisi bitmiyor. Asansör ve kabinler gibi...
Tamam anlık heyecan falan iyi de daracık yerde hareket kabiliyetinin olmaması sıkıntı.30 Yorumla Arabada, tek kişilik yatakta, tuvalet köşelerinde yapılan seks kadar rezil kepazesi yoktur.
En tutkulu seks, çift kişilik yatakta huzurlu evinde yapılandır
20 YorumlaSpontane gelisen seks daha zevkli oluyor. ve adrenalini daha yüksek.. daha atesli geciyor.. birde egwr ki vakit yoksa zaman azsa daha sert ve daha da iştahlı oluyor..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet çünkü mecaralı olan şeyler anlık zevki artırır, örneğin asansör de ya da iş yeri wc sinde ya da kıyafet kabinin de yaşanılan kısa seksler enfestir canımın içi ☺️🔥⚡
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki alan ne kadar dar temas o kadar fazla of of of 😊😊
17 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 yok bee güncelleme yaparken kolay oluyor diye o şekilde yapıyorum başka bir smaç yok yani bazen de sadece noktakama. İşareti koyuyorum
- 1 yıl
Kalbiniz fesat ben napiyim 😂
- 1 yıl
😂😂🙋
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Ormanda, titiz birsi ile olunca olmuyor. Tuvalette ben sevmiyorum ama yatak yerine puf muf güzel oluyor.
10 YorumlaEvet daha etkili ve gerçekten çok güzel oluyor özellikle imkansız dediğiniz karanlık ve yakalanma riski çok olan yerlerde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılDar alanda seks yapmayı sevmiyorum pozisyonlar sınırlı vs yatak odasında daha rahat ediyorum geniş ferah her açıdan avantajlı 🙈
10 Yorumla Yatak geniş olsada ben çaresiz hale getirip beceriyorum 😈
14 Yorumla- 1 yıl
Hiç acıma yapıştır gelsin 😂🙈🙈
- 1 yıl
tamam tamam vurdum ağzıma birtane 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDar alanlar genellikle spontane veya imkânsız durumlarda tercihtir. Saha ne kadar genişse posizy6o kadar çeşitli olur
00 Yorumla Ben otobanda büyük tabelaların üzerinde seks yapmak istiyorum offffff yollara karşı o zaman arabaların silecekleri dayanmaz attirdiklarimiiza🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılRahatıma düşkünüm ben olmaz
12 Yorumla- 1 yıl
Bak şimdi bu beni üzer 😂
- 1 yıl
Olmaz ayaklarımı uzatmam lazım 😀
1 yılÖyledir ama ben genişş çift kişilik yatakta bi oraya bi buraya savurmayı seviyorum
10 Yorumla
1 yılİnan bilmiyorum ama senin duygunu merak ediyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dar alanda kısa paslaşmalar gibi olur heyecan verici
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu sorunun cevabını bilmiyorum ama deneyimleyebiliriz :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Evet dar alanda daha heyecan veriyor. Kucağa almak harika zevk veriyor bana
00 Yorumla
1 yılYani yere ve mekana göre değişiri bazen ayamta bir köşede parkta daha ateşlide olabilir
00 Yorumla
1 yılbirazcık işte ama rahat ve genis bir alanda daha uygun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılBence O tutku ve haz olduktan sonra çift kişilik yatak bile dar geliyor bence✌️😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılYatağın ne önemi var hazzı yakaladığında bırak yatağı oda bile dar geliyo neyi nerde yapacağını şaşırıyosun bazen 🙈
20 Yorumla
1 yılEvet ben mesela en çok arabada bunu yaşıyorum çok tutkulu oluyor. Hele tek kişilik yatakta off offf. Yan dönüp yatması yeterli gerisi benim işim
20 Yorumla
1 yılSanirim öyle ama erken bosalma olur
22 Yorumla- 1 yıl
Haydaa 😂
- 1 yıl
Sünnetsizlik başa bela yine 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılsekste mekan zaman tanınmaz anı yasarsın zaten anıden gelısıyorsa genelde tutkuludur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİlla yatak diye bişey yok o arzu tutku varsa yatak olmadanda olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılDaha tutkulu yaşanması kişilere bağlı bir etken
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kaçamak ve spontane daha zevkli oluyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Alan ne kadar geniş işe o kadar iyi oluyor
10 Yorumla
1 yıldar alanda rahat olmaz be
10 YorumlaKişiye ve duyguya bağlı tamamen
10 YorumlaYaşanır efendim gerekirse..
10 Yorumla
1 yılDar alanda kısa paslaşmalar iyidir
10 Yorumla
1 yılDar mekanlar güzel 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Faklı ortan extra hası veriri sadece
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle
21 Yorumla- 1 yıl
Napıyosun mutfak masanda yine ne fikirler dönüyor 😀
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pantul ustu bile tutkulu olar😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Gene kendisi yok 🤔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBencetek cift kisiik sadece fantezileri degistirir
00 Yorumla rahatlığa önem veriyorum o yüzden olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılPek tadı çıkmaz..
01 Yorumla
1 yılSen varya sen bu işi biliyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet, bi kaçamak rezillik tadı diy bişey var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet. Bunu eşimle denemek çok haz verici
00 Yorumla
1 yılDar genis farketmiyor 😂
20 YorumlaHayır
00 Yorumla
1 yılYok geniş olacak