Eski sevgilisini unutamamış erkek nasıl anlaşılır?

Sadece bedensel paylaşımlar yapmak istiyorsa bu eski sevgilisini unutamadığı anlamına mı gelir? Çok sadık olduğunu söyledi bir de, en son eski sevgilisiyle sevişmiş. Kız aldatmış onu sonra. Çivi çiviyi söker mantığıyla mı beni sevişmek istiyor acaba? Sadıktan kastı da bence onun üzerine başkasıyla sevişmemiş olması. Benim sadakat kavramım daha farklı. Birini unutamamak sadakat değil..

Erkekler bu kadar duygu yüklü olurlar mı? Yaşadığı en uzun ilişki buymuş. Tanıştığımız gün benden hoşlanmış, ikinci günden beri de sevişmek istiyormuş. İkinci gün bana ilgin bitti dedim, al işte böyle düşünüyorsun gibi bir şey dedi. Her konuştuğumuzda eve gelmek istiyor, artık sıkılıyorum. Hayır deyince isteği gidiyor bana karşı. Öyle olmasını da istemediğim için bir şey diyemiyorum.

Buluşunca benimle hiç ilgilenmediğini söyledim, o da sen de benimle ilgilenmedin falan dedi. Bu arada ben gelmesini istedim buluşmak için, geldi, akşam da evime bıraktı. Eve girince ara dedi. Yani hoşlantisi gerçek mi acaba? Ya da birini sahiplenmeyi mi özlemiş? Hayatım aşkım vb diyor ama sevgiliyiz diye bir konuşma yapmadık.

Bu arada benden 7 yaş küçük, yeni nesil mi böyle anlamadım? 😂 Genç kuşak bana biraz taktik verin ya 🤣

Güncellemeler
1 yıl
Hemen sevgi beklemiyorum zaten ama ikinci gün itibariyle sevişmek istiyorsa demek ki sadece cinsellik düşünmüştür o zaman. Ama sevgili gibi de yanaşıyor. Ellerimi tutması, eve bırakması, gelip alması, koruyucu tavırları. Yeni nesil erkekler mi cinselliği çok normallestirmis diye düşündüm ilk..
Eski sevgilisini unutamamış erkek nasıl anlaşılır?