Aşk başka seks başka ya. Şimdi birini gerçekten seviyorsan. Sabaha kadar başkalarıyla seviş, her gün farklı biriyle yap yine de unutamazsın. Onun bana göre tek derdi seninle sevişmek.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEeee cocuk eski ile yeni ile ilgilenmiyor net :) burada hedef seni senin evinde :))) duduklemek cocuk cok da net
12 Yorumla- 1 yıl
Ben de netim o zaman. Birbirimize net olarak söyledik zaten ama hala görüşüyoruz 😆
- 1 yıl
Eee o ilk hamle ise yaramamış simdi biraz daha yumuşak yaklaşık aynı hedefde ilerleyecek bu da gayet doğal:)
1 yılEski sevgililer hiç unutulmaz. Bedensel paylaşımları ergenliğe girer girmez yapmak istiyoruz. onunla ölçülmez.
111 Yorumla- 1 yıl
Unutuluyor be 🤣
- 1 yıl
Arada sırada insanın aklına geliyor be 😂
- 1 yıl
Benim gelmiyor valla 😂
- 1 yıl
Yeni çömez aklını başından almış olmasın 😂
- 1 yıl
Ne çömezi ya 🤣
- 1 yıl
Ama cooook beğeniyorum Allah kahretmesin ya 🤣
- 1 yıl
Anladın sen ne çömezi olduğunu, biz erkeklerden rol çalıp çıtırcı oldunuz 😂
- 1 yıl
Ne alaka ya erkekten rol çalmak bu değil
- 1 yıl
Hesabı da ödersin sen 😂
- 1 yıl
Ne alaka şimdi hesap ödemeyle. Kadınlar da hesap ödeyebilir ayrıca. Ben de çalışıyorum yani
- 1 yıl
Gerçek centilmenler kadına hesap ödetmez 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılOna eski sevgilisini sorman gerekiyor eğer ki hala hatırlıyorsa demek ki unutmamıştır
19 Yorumla- 1 yıl
Ahah mantıklı
- 1 yıl
Mantıklı değil zaten olması gereken bu sen direkmen ona eski sevgilini hala hatırlıyor musun veya neden ayrıldınız aranızdaki ilişki nasıldı tarzı sorular sorarsan karşı taraf senden çekinir ve yalan söylemeye başlıyoruz bu yüzden yalan söylememesi için onu da korkutmadan nazik bir şekilde anca bu şekilde öğrenebilirsin
- 1 yıl
Sordum hatırlamak istemediğini söyledi. Bence unutamamış
- 1 yıl
Ben nasıl sordum bunu ona çok merak ediyorum çünkü sorma şekline göre erkeğin vereceği cevap da şekil alır
- 1 yıl
İlk o bana sordu eski sevgilimi. Sonra ben ona sordum senin durumlar nasıl gibisinden. 6 ay önce bitti dedi, yani 6 ayın yeterli olması gerekiyor birini unutmak için. Neden bitti dedim. Aldatıldık be dedi. Daha fazla sorunca hatırlamak istemediğini söyledi. Dün benimle ilgilenmediğini falan söylemiştim. O da asıl sen ilgilenmiyorsun falan dedi. Eve gelince de aradım onu, sonra biraz mesajlastik. Sonra o eve gidince aradı beni. İyi geceler falan da dedim. O da cevap verdi zaten ama geç yazdı baya. Ahahha uyanıktim kalp atmıştim, kesin düşünmüştür uyuyacağım diyip uyumamış. Hiç böyle bir şey düşüneceğini düşünmedim o an biliyor musun 😅 sadece onu düşündüğümü bilmesi için kalp atmıştim. Bana o yüzden günaydın yazmıyor 🤣 şimdi anladım. İlk tanıştığımız gün bazı planlar yapıyordu, canlı müzik sever misin vs. Herhalde onun için yeterli olmuşum yani plan yapmasına gerek bulunmuyor artık. Bundan sonra ondan adım gelmeden adım atacağımı da sanmıyorum pek.
- 1 yıl
Sorduğun soru ve verdiğin karşılık bence çok yanlış çünkü eğer ki O sana soruyorsa ve sen ona sende durumlar neydi diye soramazsın üzerinden biraz zaman geçirmen lazım bu konuda yanlış yapmışsın bir kere bir öncelikle burada anlaşalım seninle güzel tatlı hoş bir sohbet ettiğin esnada bunu sorman gerekiyor sen neden ayrıldın ne için ayrıldın gibi tarzı şeyler söyleyemez sadece sohbet esnasında ya sana bir şey sormak istiyorum sana soracağın soruda ne cevap verirsen ver doğru cevap ver çünkü sana inanacağım sana güveneceğim demeli bunları demezsen zaten bir kere erkek 3 tane doğru söylüyorsa 45 tane yalan söyleyecek sana bu bir gerçek ne olursa olsun bana doğruyu söyle ve bu konu burada kapansın gitsin ben sadece merak ettiğim için ve endişelendiğim için sana bunu sormak istiyorum diyeceksin ve neden ayrılma kararı aldınız neden uyuşmazlık oldu aranızda veya onun hangi huyunu beğenmedin veya sevmedin de ayrılma kararı aldınız bu şekilde tatlı bir şekilde sorman lazım eğer bu şekilde sorarsan zaten erkek sana hiçbir şey diyemez sana mecburen doğruyu söylemek zorunda kalacaksın çünkü bunu söyledikten sonra sen artık o çocuğa güvenmek zorundasın çünkü sana doğruları söylemiş sana biz cinsellik yaşadık sonra ayrıldım dese bile sen o çocuğa güveneceksin bir kere
- 1 yıl
Her ayrılan kişi her ilişkisini bitiren kişi ben aldatıldım diyebilme lüksünü kendinde buluyor ama halbuki aldatılmak o kadar kolay bir şey değil yani sana şöyle söyleyebilirim bunu aldatıldın ama ne tepki verdin peki nasıl aldattı seni ya da aldatılma olarak sen ne görüyorsun bunda başka bir erkekle ilişkisi vardı sen ikinci miydin yoksa duygusal mı aldatıldın ne oldu aldatıldın deyip konuyu kapatmak olmaz seni tatmin edecek senin aklındaki soru işaretlerini sen sormadan giderebilecek bir şey anlatması lazım sana olayı anlatması lazım ben onu aldattım cahillik ettim ya da o beni aldatmış arkadaşım bana söyledi gibi gibi sana olayı anlatmak zorunda şahsen olayı anlatmıyorsa demek ki anlatacak bir olayı yok muhtemelen bu onu aldatmış sonra da ayrılmışlar zaten sen erkeğe kızmayacağım ayrılmayacağım senden sadece öğrenmek için soruyorum neden ayrıldınız diye sorduğun zaman erkek şu şekilde düşünüyor ben anlatayım ayrılırsa da en azından ben üstünlük sağlarım sen bana sordun ben de anlattım şimdi neden benden ayrılıyorsun diye üstünlük kurabilir sana karşı
- 1 yıl
Üstünlük kurabileceği bir pozisyonda kalırsa doğruyu söyler diyorsun yani. Evet aldatılma derken belki de benim kafamdaki aldatılma olayı ile aynı olmayabilir. Mesela kız biriyle konuşmuştur sadece, bu aldattı diye söyler bana. Bu benim için aldatılma değil. Ayrıca aldatıldık diyorsa belki de bu onu aldattı. 😅 O benim eski ilişkimi merak ediyorsa ben anlatayım ama ona kendisininkini sormayim diyorsun yani. Peki cevapların için teşekkürler. Benim için şu an önemli olan bu geçmişte nasıl yaşadığı ya da bana ne kadarını doğru anlattığı değil. Bana olan ilgisi yok yani çocuğun. Bu saate kadar hala yazmadı dünkü görüşmemizden sonra. Ya da aramadı. Veya ilk tanıştığımız günkü gibi planlar yapmaya çalışmıyor. Yani ona yeterli gelmişim. Biraz yetersiz geleyim, bir şey yazmayacağım artık. Eski sevgilisini de unutmamissa o bana yazmaz etmez zaten. Bir iki ay sonra aradığında da beni bulamayacak büyük ihtimalle. 🤣
- 1 yıl
Eğer ki karşındaki kişiye bu kozu bu hissiyatı verirsen tabii ki de doğru söylediği esnada üstünlük kurabileceğini hissettiği anda bunu gerçekleştirir zaten
Aynen öyle dün konuştunuz sana hiçbir şekilde yazmadı aramadı da merak eder insan sevdiği kişiyi günün nasıl geçti neler yaptın yemek yedin mi yemedin mi yemekte neler vardı bu tarz sorular sorup insan sevdiği kişiyi merak eder ona sevdiğini ve sevildiğini hissettirmeye çalışır eğer ki bu saate kadar yazmamışsa ve akşam sana sadece yoğundum ondan yazamadım diyorsa bunun altında bir şey vardır ne kadar da yoğun olursan ol ne kadar da yorgun olursan da ol fazla değil sadece 10 dakika 10 dakikada kimse ölmez kimse de yorgunluktan problem yaşamaz günün nasıl geçti her şeyi sorarsın sen ona sorduğun esnada sana der ki çok yoruldum çok uzun ve yorucu bir gün geçirdim o yüzden izinli olursa ben uyumak istiyorum der sen de anlayış gösterirsin tamam dersin çocuk gider uyur bu kadar basittir
Aldatılmanın acısını çıkarmaya çalışıyor ama onu da beceremiyor sanki 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Acısını benden çıkaramaz yani
- 1 yıl
İzin vermem öyle bir şeye
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSonunda ki 7 yaş küçük olayını görünce gerisini okumadım. Hiç uzatma bence.
12 Yorumla- 1 yıl
Nolmus yani 7 yaş küçükse
- 1 yıl
Sen bişi olmaz dersen senin bileceğin iş
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmem unutamamışta olabilir seni sevgili olarak görüp sahiplenmekte isteyebilir
10 Yorumla
1 yılOnun olayı aldatılma nin sancısı
13 Yorumla- 1 yıl
7 yaş ufak bebenin senden beklentisi sadece yatak olur 2 günde de dedikleri tamamen göz boyama sende standartları yerle bir etme
- 1 yıl
Standart?
- 1 yıl
Kriterlerin olsun hayatına katacagin kişiler. De
Gizli Üye(36-45)1 yılSen ayvayı yemişsin sanki
11 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄
Kendini zamanla belli eder
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Gizliden gizliden araştırir sorusturur
10 Yorumla
1 yılSenin başka şeyinle ilgileniyor işte
10 Yorumla
1 yılSevmiyor. Sevse fikirlerine öncelik verirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇıtır mı seviyorsun :D :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz zor
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne