Cinsel Yaşam Vajinadan gaz çıkıyor bazen normal mi bu durum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Vajinadan gaz çıkıyor bazen normal mi bu durum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Seks yaparken gayet normal bir durum evet çok aşırı utanç verici bir şey ama maalesef oluyor hele ki misyoner de doggy de pozisyonunda filan🤦♀️ 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gaz çıkışı ilişkide hava basınca sıkışan hava çıkıyor 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% 1 yıl Benim araç gazla çalışıyor lpg dolum yapıyor musun 1 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normal hava dolabilir içine dikkat edilmezse. 0 0 Yorumla
Murt01 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Evet bayanlarda baya olan bir durum. 0 1 Yorumla Murt01 1 yıl Aslında tam gaz diyebilirmiyiz bilmemde, havayı içine çeken vajina geri bırakıyor dışarı. Bu süreçte vajina kas gelişimi de sağlammış oluyor. Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl İlişki sırasında oluyorsa evet gayet normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İlişki sırasında mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genelde dediğin şey ilişki sırasında oluyor Yorumla
erhaaannn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl İlk defa duydum ciddi misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla erhaaannn 1 yıl Konuşabilir miyiz sende istersen Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İlişki esnasında mı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Durduk yere mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Maskiba41 1 yıl Bu normal değil. Durduk yere ordan gaz çıkaracak bir yapı yok. Doktora git Yorumla
isimbulamadimsorrye Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl normal tabiki zevk aldığın anlamına geliyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gaz değil o 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal tabiki 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gaz kaçağı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl normal tabi seks esnasında 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Seks esnasında olsa öyle derdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hava alır içeri sonra çıkar Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl normal 1 3 Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Diyorum anlamıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ilk oldugunda benimde cok garibime gitmisti anliyorum onu Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Gıdıkladı mı Yorumla
mertbaharıarıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl O başka bişi o değil 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ya gazim cıkıyoo Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Gaz çıkar da o gaz o gaz değil Yorumla Soran 1 yıl Ne gazı Yorumla Soran 1 yıl O zaman Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Hava olabilir zaman zaman. Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Belki enfeksiyon vardır doktora git istersen ama ciddi olduğunu zannetmem Yorumla Soran 1 yıl Bildiğin gazım çıkıyo işte Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Kokuyor mu Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Yavrum normal bişi korkma. Olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Seks yaparken gayet normal bir durum evet çok aşırı utanç verici bir şey ama maalesef oluyor hele ki misyoner de doggy de pozisyonunda filan🤦♀️
Gaz çıkışı ilişkide hava basınca sıkışan hava çıkıyor
Hava sıkışması o. Zaman zaman olabilir normal.
Benim araç gazla çalışıyor lpg dolum yapıyor musun
Normal hava dolabilir içine dikkat edilmezse.
Evet bayanlarda baya olan bir durum.
Aslında tam gaz diyebilirmiyiz bilmemde, havayı içine çeken vajina geri bırakıyor dışarı. Bu süreçte vajina kas gelişimi de sağlammış oluyor.
İlişki sırasında oluyorsa evet gayet normal
İlişki sırasında mı
Hayır be
Genelde dediğin şey ilişki sırasında oluyor
O gaz degil hava yalnizca
Icine vururken olur o cok normal
İlk defa duydum ciddi misin
Evet
Konuşabilir miyiz sende istersen
İlişki esnasında mı
Hayır
Durduk yere mi