Cinsel Yaşam Vajinamdan gaz çıkıyor bu şey normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Çok utanç verici bazen istemediğim anda oluyor nasıl geçer bu Vajinamdan gaz çıkıyor bu şey normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Normal tabi ki de 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Normal bir durum gadası 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sert yaptığımızda içine hava kaçıyor bastırınca o hava sıkışıp çıkıyor. Genelde sert ilişkide olur o durum 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Cinsel munasebet sırasında mı oluyor? Hayır ise kendini tatmin ederken bir şeyler sokuyormusun o bölgeye? 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Normal zamanda da çıkıyor mu ya ben onu haz aldığı zaman çıkıyor sanıyordum 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu genelde etli vajinalarda olan şey seninkide öyle sanırım 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. vajinadan gaz çıkmaz :D Cinsel ilişki sırasında basınçtan dolayı sıkışan havanın sesidir o :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Normal havadir hayatim ne gazi. Yasin kucuk mu veya yasadin mi bir seyler 0 0 Yorumla
narkolepsi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl normal kanka her kızda olur o 2 4 Yorumla Yinebenskkks 1 yıl Osuruk gibi bişi mi Yorumla Soran 1 yıl Oh iyi rahatladım Yorumla narkolepsi_ 1 yıl @Yinebenskkks :D hayır ufak bir ps sesi sadece;? Yorumla Yinebenskkks 1 yıl Hahaha çok iyi ya. Peki bu kalın bi penis çıkması sonucu olmuyor mu Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. ilişikide mi oluyopr normal zaman da mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Normalde Yorumla Adanus0101 1 yıl ilginç genelde ilişikide olduğu duydum Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İlişki sırasında mı normal zaman da mı 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Normal hva sıkışıyor çünkü 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Bazılarında oluyor evet 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Normal boşluk vermesin ilişki esnasında erkek 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok mu hava alıyo 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Takılma 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Hava gazı. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. İlginç 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geniş ondan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakire değilsin dimi 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bakire olanlarda çıkmıyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben bakireyken bende çıkmazdı o yüzden sordum Yorumla Soran 1 yıl Bikaç şry sokuyorum o kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal o zaman Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal durum. 0 0 Yorumla
uzaylınızgeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Tedavi etmek lazım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl tedavi olacam Yorumla Soran 1 yıl Okacak* Yorumla Soran 1 yıl Ne söyleyeceksen burdan söyle Yorumla uzaylınızgeldi 1 yıl Koca tedavi iki kelimeye sığmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Normal tabi ki de
Normal bir durum gadası
Sert yaptığımızda içine hava kaçıyor bastırınca o hava sıkışıp çıkıyor. Genelde sert ilişkide olur o durum
Cinsel munasebet sırasında mı oluyor? Hayır ise kendini tatmin ederken bir şeyler sokuyormusun o bölgeye?
Normal zamanda da çıkıyor mu ya ben onu haz aldığı zaman çıkıyor sanıyordum
Bu genelde etli vajinalarda olan şey seninkide öyle sanırım
vajinadan gaz çıkmaz :D Cinsel ilişki sırasında basınçtan dolayı sıkışan havanın sesidir o :D
Normal havadir hayatim ne gazi. Yasin kucuk mu veya yasadin mi bir seyler
normal kanka her kızda olur o
Osuruk gibi bişi mi
Oh iyi rahatladım
@Yinebenskkks :D hayır ufak bir ps sesi sadece;?
Hahaha çok iyi ya. Peki bu kalın bi penis çıkması sonucu olmuyor mu
ilişikide mi oluyopr normal zaman da mı
Normalde
ilginç genelde ilişikide olduğu duydum
İlişki sırasında mı normal zaman da mı
Havadır o ne gazı ve gayet normal her kızda olur
Vajinadan gaz mi çıkıyor?😂
Normal hva sıkışıyor çünkü
Bazılarında oluyor evet
Normal boşluk vermesin ilişki esnasında erkek
Çok mu hava alıyo
İçeriye bir şey alırken mi?