İğrenç yorum yapmayın lütfen ilişkim olmadı hiç (cinsel) evlenmeden de düşünmüyorum. Bayadır da kimseyle görüşmüyordm sizce bu doğru kişi olduğu anlamına mı geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBu aslında güzel bir şey, ve bir ilişki için olması gereken şey... Cinsel çekim hissetmeden ilişki yaşayamazsın, çünkü kadın-erkek ilişkisini arkadaşlıktan, kankalıktan ayıran şey cinsel çekim. Evlenmeden cinsellik olmaz diye düşünüyor olsan bile, ona karşı cinsel arzun olmalı. Doğru kişi olup olmadığı ise cinsel çekime değil, erkeğin karakterine bağlı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru kişinin olduğunu anlamaz bekaretinin ortaya çıkacağı gitter sevgi aşk bu tipler için hikayenin özünde cinsellik bulunur.. bu tip kızların mağduriyeti var.. aceleye gelmez bu iş oyuncak değil herkesle de yaşanacak bir şey değil gerçektende üç kuruşluk zevk için kendi başına kullandırtmak... .. ilerde pişman olursun. artı daha önce gelişmeden öğrenen erkeklerde ciddi düşünmeyip oda yaşayacağını yaşayıp gitticek yani bunu sonu yok... iyi düşün...
00 Yorumla
1 yılHayir dogru kişi olduğunu göstermez Çünkü genellikle hoşlandığımız insanlarla iletişimimiz devam eder ve bu iletişim devam ettiği müddetçe sevgi ve aşk manasında diyorum hoşlantı ile eş zamanlı bir şekilde cinsel çekim olması çok normal sakın Aldanma Bu onun doğru bir insan olduğunu asla göstermez karakter ve kişiliğe bakmanı tercih ederim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
1 yılNormali o. Ilk bulusmada tanimadigin adama baska ne hissediceksin?
Dogru kisi oldugu anlamina gelmez. Sadece fiziksel olarak etkilendigini gosterir.
Bir yerlerde sihirli bir dogru insan tanima sistemi yok. Tanisirsin, vakit gecirirsin. Zorluklarla yuzlesirdin. Zorluklar dogru kisi olup olmadigini gosterir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk bakışta güzel olumlu ama dış yapısı olumlu olur içi bozuksa olmaz o yüzden konuşup görüşüp insanı değerleri nasil evi nasıl gecindirir onlardanda olumlu olmali o yönlerine bal başarılar diliyorum
10 YorumlaBen senin yaşına kadar koruyabilseydim yapmazdım hiç oralde ona yakın bi zevki veriyo ztn
32 Yorumla
Soran1 yılYok hiçbir münasebeti doğru bulmuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bayadır kimseyle görüşmemenin etkisi bence... beğendiğin çekim olan biri olmuş demekki böyle hissetmişsin... bu aşamada illa doğru kişi diyemeyiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sadece cinsel çekim hissetmen doğru kişi olduğu anlamına gelmez başka kriterler dd göz önünde olması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBuna ancak kendi hayat deneyimin ile yorum yapmalısın ancak olumsuz, bazı tabulardan uzaklaşman gerekiyor. Biraz daha kendine odaklı düşünebilirsin.
00 Yorumla
1 yılDuygusal anlamda hisselerin varsa ve karşılıklı ise doğru kişidir. Yoksa tek başına cinsel istek duynak hata yaptırır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılArtık yaşın gelmiş bedenin bir şekilde istiyor Bu adamı da beğendiğin için bu çekim olmuş çok normal
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi
- 1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba bu kişi aksine uzak durman bir kişi olduğunu gösteriyor
02 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya saçma
- 1 yıl
Neden saçma olsun ki ilk buluşmaya tanışmış olduğun kişiye böyle duygular hisler arzuların olması içindeki bulunmuş olduğun uzun süredir yalnızlık hissi ile ilgili olduğunu düşünüyorum seninki şu anda heves ve içindeki bu boşluğu gidermek o yüzden biraz yavaş diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılUzun süre hayatında kimse olmamış bu da seni etkilemiş ve tetiklemis olabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılAma sosyal medyadan flortim oluyordu bu kdr etkilenmedim
- 1 yıl
Sosyal medya sanal. Bununla buluşmuşsun fiziksel çekim görsel etkileşim olmuş. Yani canlı kanlı her zaman daha etkileyici olur tabi ki.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılten uyumu karşılıklı elektirik ya da bir başka şey adını siz koyunuz
00 Yorumla Merhaba, hayır cinsel çekim hissetmek doğru kişi olduğu anlamına gelmez
00 YorumlaBen buna karşı koymamak gerektiğini düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılne alaka arzulamış işteo da cinsel çekim olmuş
00 Yorumla
1 yılOvülasyon dönemine denk gelmiştir. 2-3 gün sonra normale dönersin.
00 Yorumla
1 yılHayır tamamen hormonal bir istek yani bu arzuyu duyman doğru kişi olduğunu göstermez
00 Yorumla
1 yılÇok hoşlanmışsınız muhtemelen ya da uzun süredir erkeksizsindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDogru kisi olup olmadigini bilemem de. Sende cekim olusturmus sehvet uyandirmis.
00 YorumlaYapabilirsin isteyebilirsin normal buna neden irenç diyorsun?
00 YorumlaAdam seni * istiyorsa biz niye iğrenç oluyoruz mk
01 Yorumla
Soran1 yılSen soruyu tam okumuyor musun?
evet anlaşacağın kişi anlamına geliyor
00 Yorumla
1 yılFena pompa olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 879 cevap paylaştı.
1 yılDevami gelmeli mi sence istermiydin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılçekim olmazsa zaten olmaz ki bedenine hükmetmeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılHayır doğru kişi demek değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSaplayacak gececek anlamina geliyor uzak dur
04 Yorumla
Soran1 yılAbart mw ya nerden biliyosn bana tek bir o anlamda yakinlasmasi olmadi
Cevap sahibi1 yılKafan mi guzel senin kör musun
Soran1 yılYahu karşılıklı oturdk muhabbet ettik sadece
Cevap sahibi1 yılOyle laf denir mi o sekilde olsa bile
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. seni si... istiyorum demek. Amacım o demek.
02 Yorumla
Soran1 yılYahu adam bana bisi demedi ki
1 yılZaten öyle olur bence normal bi durum bu
30 Yorumla
1 yılbirlikte ol
02 Yorumla
Soran1 yılSaçmalama aw
- 1 yıl
ya neden ilşkiye girmedende olur o
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabiki
02 Yorumla
Soran1 yılSiz her görüştüğümüz kişiye mi aziyor sunuz 🙄
- 1 yıl
Yoo kim diyor veya öyle birseymi hissettin o kişiye
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılEtkilenmişsin aga
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılDeğişiksin
00 Yorumla
1 yılOlablir onu arsuluyosan sorun yok yaşlar kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılNeden istedin onu
04 Yorumla
Soran1 yılİstemek degl çekim
- 1 yıl
İslandinmi cok
Soran1 yılSanane
- 1 yıl
O derecemi etkilendin yani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz