Arkadaşlar baya bi süredir konuştuğum çocuk vardı ama hep ikna peşindeydi en son dedim bu kadar uğraşıyorsa şans vereyim neyse film felan izledik bir şeyler geçti aramızda biraz zorladı beni hayır dememe rağmen sonra zorladığı için pişman oldu özür dilerim felan dedi. 3 gün gayet güzel davrandı 4. Gün mesajı kesti. Dedim ki ben sana böyle yapacaksan konuşmayalım dedim kaç haftadır cinsellik için mi 30 yaşında adamsın rollere girdin dedim kaba bir şeyler yazıp çekti gitti. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ağlıyorum. Gitmesine gram üzülmedim. Cinsellik için rol yapmasına üzüldüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu yaşa bakmıyor siz kadınlar o ayrımı göremediğiniz için de sürekli tuzağa düşüyorsunuz. Bazı erkekler açık sözlüdür bodozlama dalar olayı bazıları ise böyle timsah gibi suya yatar gerçek kişiliğini göstermez sabreder bekler. Bu timsahlar istediğini aldığında veya hedefine ulaşamayacağını anladığında da çirkefe yatar pislik yapar. Sen burada şanslısın ki daha ilerisini yaşamamışsın kendini çok daha kötü hissederdin. Hayat bazen bize acı tecrübeler yaşatır buda onlardan biri olmuş senin için derslerini çıkar önüne bak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
tamam sakin ol insanlar böyle amaçları böyle sakin olsil göz yaşlarını derin nefes alıp ver sakin sakin tamam hadi dinle beni üzülmeye değmez o kaba hareketlerine de tamam hadi bakalım iyi ol
04 Yorumla
Soran1 yılAma baksana yaptığına
Soran1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
1 yılBu kadar kısa süre de film olayına girilmesi zaten niyeti az çok belli eder.
Sen net durmuşsun ama niyet gereği role girmiş00 Yorumla
1 yılAklı oralarda olanların maalesef çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
011 Yorumla
Soran1 yılEvet :(
- 1 yıl
Geçmiş olsun, en azından ciddi noktalara varmadan kurtulmuşsunuz.
Soran1 yılAma bu muameleyi görmek beni üzdü
- 1 yıl
Kim olsa üzülür. Duygu beklerken başka şeylere maruz kalmak hoş değil.
Soran1 yılBide benim kızdığım şey daha geçen hafta dedim ki geleceksen net gel yoksa konuşmayı burada bitirelim dedim. Defalarca hayır lütfen şans ver bir kere ne kaybedersin diyip durdu
- 1 yıl
Baya yokluktaymış vatandaş belli... Bunları anlamak mümkün değil.
Soran1 yılKendimi çok kötü hissediyorum
- 1 yıl
Sizin suçunuz değil, takmayın kafaya.
Soran1 yılBenim suçum şu film izlemek için geldiğinde anlamalıydım …
- 1 yıl
İnsan kötüye yormak istemiyor, anlamanız gerekmezdi. Onun bu denli kötü niyetli olması üzücü.
Soran1 yılMesajlarınıza bakar mısınıx
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boş ver herseyede kafanı takma mal adammış mallığın yapıp gitmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılSaf olmasaydın ne sanıyorsun 30 yaşı hala küçük olgun değil böyle kişilerle görüşme hiç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin aile eğitimi farklı tabi bence ağlama aksine gülümse kurtuldun diye
00 Yorumla
1 yılİlişki daha da ilerlemeden gerçek yüzünü görmüşsün bu açıdan bak ve üzülme bence
00 Yorumlaİnsan erkek isteyebilir ama yaşayacağınız erkeği az hayatına bakarak birilerine nasıl konuştuğu yaklasımı ince düşünen biri olmasına özen gösterin
00 Yorumla
1 yılSenin hiç erkek arkadaşın olmadimi
09 Yorumla
Soran1 yılOldu.
- 1 yıl
Birinin rop yaptığını nasıl anlmadin
- 1 yıl
Otuz yaşındaki adam bazı şeyleri aşmış diye düşündün dimi
Soran1 yılÇok uzun süredir konuşuyoruz Eylül den beri. Hani hep ilişki olsun istiyorum diye geldi
- 1 yıl
Ama niyeti baskaymis
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kaç yasindasin sen
Soran1 yıl29
- 1 yıl
Ne iş yapiyorsun
zevkine bak sen boş ver gerisine
00 Yorumla
1 yılSıkma canını bazı erkekler maalesef böyleler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSabah siz biraktin yarinlarimi xhsbbzhsgs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSaksoo mu
00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri