Cinsellik yaşadığım için pişman oldum, ne yapmalıyım?

Bakire değilim daha önceden de yapmıştım ama onda hiç pişman olmadım. Ondan sonraki yaptıklarımdan çok pişman oldum. Birinin bana karşı davranışları ve karaktersizin teki oluşu yüzünden, birinin benden uzaklaşması yüzünden, biri de eski sevgilim olduğu için. İlk yaptığımda pişman olmamamın sebebi karşımdaki insan beni benden daha çok düşünen biriydi. Diğerinde hamile kalmaktan korkuyordum, korunmuştum ama genel olarak hamile kalmak üzerine bir korkum var. O çocuktan da esc muamelesi gördüm, hamile kalsaydım asla bir sorumluluk almayacaktı, geniş geniş hareketleri vardı neyine bu kadar güveniyorsa ergen. Diğeri de eski sevgilimdi, istediği cinsellikti. İstediğini alınca uzaklaşmaya başladı. Bu son yaptığımda da pişman olma sebebim hamile kalmaktan korktuğum için bana kızması, böyle devam edersem engelleyip gideceğini söylemesi, eğer hamile kalırsam da aldırırız dedi o konuda bir sıkıntı yok ama diğer dedikleri sıkıntı. Bir de ders çalışıyorum sınava gireceğim. Kafamı bu tür şeylerle yormak istemiyordum ama ikimiz de çok yüksektik olan oldu. Benim pişman olma sebebim dediğim gibi cinsellik yaşadığım için değil karşımdaki insanların karaktersizin önde gideni oluşu. Yapana kadar farkında değildim yaptıktan sonra farkına vardım. Ben bu pişmanlıktan nasıl kurtulabilirim?

Cinsellik yaşadığım için pişman oldum, ne yapmalıyım?