Ben ve erkek arkadaşım 25-26 yaşlarındayız. birkaç kere seviştik arabada. İstekli hep öpüyor dokunuyor vs zevk suyu da gelip duruyor sürekli ama bana göre çok geç boşalıyor kendi eliyle halletti en son onda da azcık çıktı menisi. Boşalırken de tepkisiz boşaldı anlayamadım 😅 ben de kendim çok güzel bir kızım fiziğim yüzüm vs sorun bende olmadığını biliyorum neden böyle olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAmerikalılar randevuya gidecekleri zaman önceden boşalarak gider ki, o zaman ilişki uzun sürsün.
Almanlar ise, randevu belli olduktan sonra kendine kendine yapmayı bırakır ki, buluşmada dolu dolu, tadına vararak ve hazla sarsılarak sonuçlansın.
Senin ki, anlaşılan çok fazla yetişkin içerik izleyerek, depoları boşaltıyor. Eliyle yapması, başka şeyler hayal etmesi gibi şeyler, ilişkinizin gelecekte riske gireceğinin sinyalini veriyor.
06 Yorumla
Soran1 yılEliyle yaparak başkasını mı hayal ediyor yani. Ama tam birleşme yaşamadık biz iç çamaşırı vardı benim üzerimde
- 1 yıl
Eliyle yapan kişi, geçmişte yaptığı (varsa tabii) en iyi ve zevk aldığı ilişkisini gözünün önüne getirir, genelde böyle durumlarda da kişiler (erkek kadın farketmez) gözlerini kapatırlar.
Bir ilişkide biri gözlerini kapatırsa mutlaka ama mutlaka başka şeyi hayal ediyordur.
Soran1 yılArabadayız diye rahat edemiyor da olabilir mi ya evine gidince ne yapsam hoşuna gider mesela. Daha önce seviştim ama hiç ilerisi olmadı oral bile
- 1 yıl
Rahat edemiyoruz diye sorun yaşamaz, geç boşalmadan söz ediyorsun. Aksine arabada stres yaşadığı için normal koşullarda erken boşalması gerekirdi.
Oral konusuna gelince, son dönemlerde herkesin çok istediği bu cinsel eylem, gelecekte büyük hastalıklara davetiye çıkaracak gibi duruyor. Kişinin Zührevi hastalığı olmadığına dair güncel bir raporu olmadan böyle bir şey yapmak, hastalığa kolları açmak demektir.
Soran1 yılDiyosun. Peki ben ne yapsam hoşuna gider ki ben yapmak istiyorum o eliyle yapsın istemiyorum
- 1 yıl
Bile bile lades diyeceksen tercih senin. Bugün zevk veren şeylerin gelecekte insanın başına neler getireceğini kestirmek çok güç.
İlişkinizin ne kadar süreceği de belirsiz.
Diyelim evlendin ve artık düzenli bir ilişki yaşayabileceğin bir eşin var. İkinizin de arayışa girmeyeceği ve başkasıyla birlikte olmayacağı varsayımından hareketle, birbirinize istediğinizi yapabilirsiniz. Ama böyle bir ilişkide, onun kim veya kimlerle ne yaşadığını bilmeden, sağlık durumunu bilmeden yaşamanız çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Her gün hastanelerde kim bilir kaç kadın ya da erkek seviştiği birinden kaptığı hastalık nedeniyle çözüm arıyor. Sonrasında cinselliğe küsenler bile çıkıyor.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Geç boşalmaktan kastın Mesela kaç dakika hani ne kadar bir süreden bahsediyorsun Senin için ne kadar bir süre geç boşalma kabul edilebilir mesela Belki de senden tahrik olmuyordur o kadar kışkırtmuyorsundur onu Hani fiziğin güzelliğin falan
02 Yorumla
Soran1 yıl1 saat falan gibi geç geliyor bana. Diğer erkekler hemen azıyor bana hayatıma giren erkekler de hemen azıyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsorunu vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tam birleşme olmadığı işin yeteri kadar uyarılmadınız işin uzun dürüyor ya da tam kıvama gelemiyordur
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka erkekler hemen boşalıyordu sürtününce bile😁
1 yılBu çocuk yakında sertleşme sorunları yaşayacak 1 2 senesi kalmış
06 Yorumla
Soran1 yılBana da öyle geliyor acaba fazla 31 yüzünden mi bunlar oluyor
- 1 yıl
31le Alakası var ama az var ya ben şimdi temizim ama geçmişte 3 5 evli kadınla görüştüm onların anlattığına göre kocalarınin ski kalkmaz olduktan az önceki zamanlarda kocaları böyle sorun yaşıyorlarmiş sonra kalkmaz olmuş onlar da başkasına vermeye baslamislardi
Soran1 yılSebebi ne olabilir acaba ya
- 1 yıl
Yaşı genç olduğuna göre yüzde 70 ihtimal genetik yüzde 30 senelerce birikmiş stres
Soran1 yılEe nolcak hep böyle olursa
- 1 yıl
Ya seks yapmadan ilişki surdurursun ya ayrilirsin ya aldatirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılErken olsa daha mı iyi hemen sönse daha mı iyi yaranılmaz size ya bize denk gelmedi işte
22 Yorumla
Soran1 yılKendi eliyle bile zor boşalıyor ama bir de boşalırken hiç zevk almışa da benzemiyor
- 1 yıl
Bu çocuk yakında sertleşme sorunu yaşayacak
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Tecrübeli eleman herhalde sen de acemi olunca ondan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin yanına gelmeden birkaç kez mastürbasyon yapmış
Geç boşalmasi ve boşaldığında çok Az gelmesinin tek sebebi bu
O yüzden sen kendinle alakalı bir sorun bulmaya çalışma.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErken gelse daha mi iyi.. pert edinceye kadar bitirmiyoruz iste daha ne
00 Yorumla
1 yılKnk bende ortalama 1.30 2 saatte boşalıyorum normal bence
02 Yorumla
Soran1 yılSürekli eliyle boşalıyor ama canımı sıktı bu durum
- 1 yıl
Çok saçma ben boşalana kadar hiç durmam ve sert olduğu için karşımdakide hep ıslak olur bu yüzdende hiç elimi kullanmama gerek kalmadı
Onun sorunu da geçmişte çok fazla mastürbasyon yalmış ondan kaynaklı alışkanlık
1 yılErken boşalmamak icin öncesinde mastürbasyon yapıp geliyor olabilir az boşalmasından yola çıkıyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılBoşalırken de ses falan çıkarmadı yüzü de normaldi😆
1 yılBen de çok geç boşalıyorum ama boşalırken bacaklarım titriyor
02 Yorumla- 1 yıl
Boşalırken de çok geliyor benden hatta öyle videom var
- 1 yıl
burada mısın
1 yılSen 2. Operasyon olabilir misin? Hep mi böyle
03 Yorumla
Soran1 yılBirkaç sefer yaptık hep böyle
- 1 yıl
Gelmeden madt. Mı yapıyor acaba
- 1 yıl
mastürbasyon.
Ereksiyon sorunu yoksa dert etme tadını çıkar
02 Yorumla
Soran1 yılZevk almasa kalkmaz herhalde dimi zevk suyu falan da gelmez
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılGelmeden 1 posta patlatmış olabilir
00 Yorumla
1 yılBoşalmış da gelmiş
04 Yorumla
Soran1 yılŞeyi de kalkıyor ama anlayamadım😁
- 1 yıl
Kalkar neden kalkmasın. Geç boşalıyor ve sperm az geldi dedin. Boşalmış da gelmiş işte
Soran1 yılBir de demir gibi olmadı şeyi hiç normal sert yumuşaklık da var bi tık
- 1 yıl
Neyse olan olmuş. Sıkıldım
Gizli Üye(30-35)1 yılGrçse iyi
12 Yorumla
Soran1 yılAma kendi eliyle yaptı o da uzun sürdü bir de boşalırken tepkisiz😁
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkim abi
00 YorumlaTepkisiz derken
02 Yorumla
Soran1 yılBoşalırken nefes nefese kalmadı ah falan demedi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı