- Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılErkeği sinirlendirir kadını ise üzer. Kadın kendisini erkeğin aklı fikri olan sekste bile yetersiz görmeye çirkin görmeye başlar. Durum böyle olmasa da kendisin böyle hisseder. Ve bunu tkaıntı yaparak partneri ile ilişkiye girmek için çeşitli yollar arar.''beni nasıl arzular, nasıl davranmalıyım? ne giymeliyim? Çirkin miyim? Cinsel organım mı kötü? kokuyormuyum?'' vs vs.
15 Yorumla
Soran1 yılPeki kadın başkalarına karşı sinirlenir mi bu etkiyle?
- 1 yıl
Kendisine daha çok kızar. Ama sinirini partnerinden ya da red edenden çıkarır. İnsan psikolojisi, kendinde suç arar ama buna takılıp kalırsa belli bir eşiği geçemez. Bu durumu hafifletmek için bir başkasını hedefe koyar. Bu başkası da konuyla muhattap olan kişi oluyor doğal olarak. Böyle olmasa insan psikolojisi zaten anlaşmazlıkalr da olmaz. Herkes karşısındakini suçlar. Kadında böyle. Önce yukarıda yazdıklarımı düşünür. Sonra hayatına biri gelir ve onu arzladığını söylerse , onu red edenden nefret etmeye başlar beni değersiz hissettirdi değerimi bilemedi falan filan kısaca yazmak gerekirse, evet karşısındakine sinirlenir belli bir yerden sonra. Hatta olay aldatmaya da bu yüzden gider.
Soran1 yılGüzel yorum eline sağlık.
- 1 yıl
Rica ederim, bir yandan çalısıyorum bazen bir paragrafı araya 4-5 iş girerek yazıyorum. Dolayısıyla anlatım bozukluğu ya da atladığım cümleler kelimeler oluyor. Bu yüzden kendimi eksik ifade edebiliyorum :D Kusura bakma Senin de emeğine sağlık...
Soran1 yılOlur mu öyle şey ne kusuru.
Zaten beyin okurken hallediyor onları anlam bütünlüğü varsa, fark etmedim bile jdjdj
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılHahaha güzel soru😂
Kesinlikle kadınları daha fazla kızdırır. Hatta azdırır.
Çünkü kadınlar cazibe merkezidir. Hayvanların aksine güzellik insan cinsinde kadında toplanmıştır. Uzun saçlar, kıvrımlı bir vücut, ince bir ses.
Genel gözlemlerime bakarsam, cinsellikte red edilen erkekler üstelemiyor. "Beni istemeyeni bende istemem" diyorlar. Tecavüz fantezisi olan erkekleri bir kenara bırakalım. Erkekler red edilince başka kaynaklara ilerliyor.
Ancak kadınlar için bu durum tam tersi. Güzelliğin ve cazibenin merkeziyiz. Haliyle doğuştan itibaren "Evet, ben ilgi merkeziyim, çekici olmalıyım ve erkekler beni arzulamalı" kodlarıyla gelişiyoruz. Bir erkeğin bizi red etmesi beynimizde şu sinyalleri yakıyor "hayır o kadar da çekici değilsin, seni red edebilen erkekler mevcut, senden daha güzel kadınlar var rağbet görüyorlar, sen red edilebilir bir kadınsın"
Haliyle bu bizi kudurtur. Erkeği silkelemek "hey senin cazibe merkezin benim kendine gel adam" demek isteriz. Bu sebeple kudururuz. Bazı filmlerde görürsünüz, sekste erkek kadını red edince kadın hepten kudurur. Yüzüne yastık fırlatır, omuzlarına vurmaya başlar, üstüne çıkar, şiddet eğilimleri gösterir, erkekse oralı bile olmaz, kadın ağlar, sinirlenir..
Cinsel olarak reddedilmek kadını daha fazla kızdırır.37 Yorumla
Soran1 yılEn uzun cevabı en sona sakladım djdj
Konuyu güzel örneklerle miss gibi açıklamışsın. Hatta bir örnek de ben ekleyeyim.
Yusuf ve Züleyha mevzusu da tam olarak bu djsj- 1 yıl
Bxjzjzkzjsjjs kesinlikle evet
Erkekler red edilince hıı tamam der geçer ama kadın red edilince içinden her türlü şeytani fikir ve eylem çıkar 😂
Soran1 yılŞeytani fikirlere bir örnek alsak? Jdjdk
- 1 yıl
Şu an aklıma bi fikir gelmiyo.
- 1 yıl
Rica neyin🤣
- 1 yıl
Teşekkür pardon nxjdjd
Soran1 yılJdjdj
1 yılErkekler genelde teklif eden taraf olmaya alışık oldukları için onlara çok koyduğunu sanmıyorum.
Ama kadınlar genelde teklifte bulunan taraf olmadıkları için böyle bir durumda sanki bir lütufta bulunmuşlar gibi davranmaya başlayıp saldırganlaşabiliyorlar. Yedirememe durumu biz kadınlarda bir tık fazla oluyor o yüzden 🙃215 Yorumla
Soran1 yılEvet ama herkese teklif eden kişiler için bu doğru. Etmeyenler? Mesela gizli mabili ile de onu konuştul, durum değişiyor jdjdk
Kadınların davranışına da nokta atışı yapmışsın gibi duruyor.- 1 yıl
Herkese teklif etmeseler de erkekler genel olarak hayatın her yerinde reddedilmeye kadınlara göre daha alışıklar. Bağışıklık bir tık fazla kadınlara göre erkeklerde. Ve aşırı takıntılı tipler değillerse dünya yansa umrumda olmaz kafasında olabiliyorlar. Ki zaten bence reddedilmekten doğal bir şey de yok 🤷🏻♀️
Diyelim ki ben biri ile iletişimdeyim ve onu etkilemek için nude attım. Hoşuna gitmeyebilir, fiziğim tercih ettiği tarzda değildir ya da aradığı ilişki bu tarzda değildir vs. gibi durumlar söz konusu olabilir 🤷🏻♀️
Kimse ben onu istiyorum diye beni istemek zorunda değil ki. Tamam aşksız cinselliği kabullendik de isteksiz olana hayır yani 🙅🏻♀️🙃🙃
Soran1 yılAşksız cinselliği niye kabullendik yaa? Jdjs
Nude konusundaki yorumun çok iyi.
Reddedilme konusunda her erkek aynı olmayabilir ondan emin değilim bak.- 1 yıl
Çünkü neden kabullenmeyelim ajdjfkg sonuçta tamamen kişisel talepler 🙃
Sanal bir ortamdayız sonuçta en iyi örnek oydu o an. Bir de nude'a aşırı anlam yükleyenler var görüyorum 👀 o yüzden mantıklı bir örnek gibi geldi... 😂
Yaw zaten hiç kimse birbiriyle aynı reaksiyonu göstermez biz genel üzerinden gidiyoruz şimdi 🙃🙃
Soran1 yılBence de tamamen kişisel.
Ya bu nude mevzusu gario bir hâl aldı cidden gizlilerin sorularda da çok görüyorum.
Tabi genel üzerinden çünkü her tepki farklı olur. Çok etkilenen erkek de olabilir, hiç etkilenmeyen de. Aynı şekilde kadınlarda da.- 1 yıl
Sadece bir foto ile karşıdakini etkileyeceğini düşünen insanlar var çünkü. Aşksız cinsellik dediğim buydu. Biz insanlar kendi elimizle kendi bedenimizi metalaştırmaktan ileri gitmiyoruz.
Nude aranda çekim olan birine gönderdiğinde evet bir anlam ifade eder ancak öylesine birini etkilemek için ansızın atılan nude çöptür bana göre 🙃
Soran1 yılAşksız cinsellik buysa evet bunda hemfikirim. Yoksa diğerine itiraz ederim jdjd
Etkilemez zaten öyle atılan djsjks
Öncesi ve sonrası ile bir anlam bütününe sahip olmalı.- 1 yıl
Diğerine neden karşı çıkıyorsun duygusallığa hayatında yer vermek istemeyen tonlarca insan var andjfkg
Aaa olmaz nude'uma nude isterim amdkfkgkg
Soran1 yılEvet bu doğru ama çok da tatmin oluyorlar gibi durmuyor.
Duygu insanların canlılığın gelişiminde zirveye taşıdığı bir özellik.
Mesela burada gizli sorularda ne eskortlar ne de jigololar yaşadıkları cinsellikten memnun. Oysa en azından jigolo olmak erkeklerin hayali gibi değil mi?
Fakat o iş öyle olmuyor jdjd- 1 yıl
Hahahah onların ki ihtiyaçtan değil zorunluluktan çünkü. Çok kullandığın şeyden çabuk soğursun sonuçta... 🙃
Soran1 yılİhtiyaç yani zevkine yapanla da konuştum, onlar da almıyor.
Duygu olmadan Nirvana zor. Jdjdk- 1 yıl
Tabiki Nirvanaya ulaşamazsın ama anlık tatmin odaklı oluyorlar zaten daha çok ve bunu da karşılıyorlar 😂
Soran1 yılFast food sevenler jdjddk
- 1 yıl
Arada bir fast food da iyidir skdkgkg
Soran1 yılAhahaha jdjsj
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadını tabikide erkekler biz kadınlar kadar takıntılı ve duygusal değiller genel olarak ve çoğunluğu reddedilmeyi yaşamıştır ama kadınlar erkeklere göre reddedilmeyi daha az yaşarlar bu yüzden de bizler daha çok kızarız
110 Yorumla
Soran1 yılGenellemeyip çoğunluk olarak ayırman ustaca hareket olmuş jdjd
Aynı fikirdeyim.
Soran1 yılAhaha kimler?
Bir tahminim var ama emin olayım jdjdk
Soran1 yılAhahah aynen öyle.
O yüzden haftasonu soruyorum daha sakin oluyor o anlamda, iki muhabbet edilebiliyor.
Yoksa cevap altlarında yorum temizlemekle uğraşıyorum jdjdk
Soran1 yılAhahah aynen öyle.
Yalnız senin profil cüretkar, özellikle profil kapağındaki foto iyiymiş jsjsk
Soran1 yılEn sevdiğin olması normal jdjdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKızdırmak demeyelim ama kadının reddedilmesi daha kırılgan bir duruma neden olabilir.
14 Yorumla
Soran1 yılBu durum konusunda kendi içinde evet ama diğer kişilere karşı saldırganlaşmaya sebep olabilir mi iletişimde veya paylaşımlarda?
- 1 yıl
Saldırgan tutuma girmek ezikliktir ya bana göre. Özgüveni olan biri anlayış gösterir sakin kalır. Kudurdu mu yani hayırdır derler adama ahshs
Soran1 yılAhahaha yine imza atmışsın sonuna jndjdk
- 1 yıl
Her zaman 😄🤟
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğişir karaktere göre,
10 Yorumla
1 yılBizim telifimiz bile bir lütuftur red etmek kimin haddine ghjk
35 Yorumla
Soran1 yılLütuf vaaay iddialı jdjsk
Peki lütuf olmayanlarda durum ne olur?- 1 yıl
Onlar yok sayılmaya mahkum
Soran1 yılYok sayılmak, değişikmiş.
Neden peki?- 1 yıl
Karşılığı olsun ya da olmasın bir teklif özel farklı nadide "lütuf" hissi veremiyorsa yok hükmündedir. Karşı tarafında duygusu varsa tadından yenmez yoksa da o hep bi köşede böylesinide red ettim olarak iz bırakır.
Soran1 yılYine döktürmüşsün çok iyi.
Bu anlam ve değerde olmalı, yoksa hiç olmasın.
Eline sağlık.
1 yılErkeği kızdırır. Kadın gurur meselesi yapar.
Erkek anlık kızsa bile yine o kadın aklında kaldıysa şansını dener. Ama kadın itildiği tende alev almaya gelmez yeniden.
16 Yorumla
Soran1 yılSondaki ifade çok iyiymiş ama onu yapabilen az bence.
Buradaki sorularda da görüyorum sanki teoride bu ama pratikte durum farklı.
Reddedilmiş kadın soru sayısı erkeklerden baya fazla.- 1 yıl
Kişiler farklı farklı. Ama ben reddedilsem yaklaşmam gurur yaparım. Aşk, sevgi, arzu bir yere kadar işliyor mantığım devrede iken.
Soran1 yılÇoook iyi.
Biliyor musun değerli olan da bu aslında.
Keşke kadınların tamamı böyle olsa, o zaman erkeğin algısı bu "değerli" diye algılıyor. Kadınlarda da öylr aslında.
Fakat dediğinin tersini yapınca kadın erkek daha da soğuyor. Mantığı aynen böyle kaybetmemek lazım.
Çok güzel bir duruş bu, asilce.- 1 yıl
Evet tespitin çok doğru. Teşekkür ederimm🙏🏻💎
Soran1 yılCevap için ben teşekkür ederim efenim.
- 1 yıl
Ricalarr☺️
Erkek o an sonuç odaklıdır olmazsa vakit kaybetmek istemez işi görülsün ister hemen ama kadın sabırlıdır istediği olana kadar bekler
22 Yorumla
Soran1 yılKadınlar beklemeyi, bekletilmeyi de sevmez. O zaman erkek mi diyoruz kadın mı? Jsjdj
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılKadınları tabi çünkü biz bu konuda reddedilmeye alışık değiliz ama birçok erkek için bu zaten standart tarife oluyor. Toplum normu bu şekilde.
21 Yorumla
Soran1 yılAhahaha toplum normu olacak kadar diyorsun jdjsj
Bence de öyle.
Gizli Üye(25-29)1 yılTürkiyede Erkekleri kızdırır.
Üstüne kadına şiddet uygularlar
Hatta üçkuruşluk beyinleri ile öldürüp, aslında öldürmek istemiyordum derler.
Kültürsüzlügün kültür olarak benimsendiği topraklardayız21 Yorumla
Soran1 yılKamu spotu gibi toplumsal mesaj da içeren cevap olmuş, eline sağlık.
Egosu boyundan büyük olanları kızdırır hocam☝️🤣
*Parmak kaldırıp, soruya cevap verme emocisi o sjj
17 Yorumla
Soran1 yılAhaha camide parmak kaldırılmaz diye biliyorum hhjgjj
Olmayanları kızdırmaz mı?- 1 yıl
Bu senin bildiğin hocalardan değil ya ahaha
Camide parmak kaldırılır da kaldırılmaz işte😄
Bizim köyün hocası çokzel çocuk döverdi sağolsun (!)
Önce de kendi çocuklarını döverdi. Sopa elinde olurdu sürekli sjj
Yemezdi yani parmak kaldırmak, soru sormak hak getire. Yazın Kur'an öğretiyorlarya camide ondan bahsediyorum.
Bi an cinsellik öğrettiğini düşündüm 🫢güzel ütopyaydı.
Olmayanları tetikler daha çok. Benim neyim eksik, neden beğenmedi diye düşündürür, öz eleştiri yaptırır, kendini geliştirmeye, farklı olmaya zorlar. Seçilebilirliğini artırmak için erkeklerin kas, kadınların estetik, makyaj vs yapıp, gözümüze gözümüze sokması gibi gibi.
Soran1 yılSon paragraf güzel olmuş bak.
Ahahah ona da sıra gelir belki burada kim bilir jdjdk
Ya şu çocuğunu dövmeyen (ben genelledim) dizini döver mevzusunu kim çıkarttıysa iyi dileklerimi iletiyorum kendisine.
Soran1 yılOyyyy hocam ne yaptın hocam füze ataydın jdjdj
Soran1 yılBelli jdjdj
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılkadinlari kizdirir bu teklifi kolay kolay yapmazlar cunku
24 Yorumla
Soran1 yılPeki aynı şartlarda erkek de varsa yani ikisi de az teklif yapıyorsa hangisi dersin?
- 1 yıl
ya o durumda karakter de biraz isin icine giriyor bence. reddedilmeyi kaldirabilen biri midir mesela erkek? boyle dedigim dedik biriyse o daha cok kizar diye dusunuyorum ama empati yaparaktan yine de kadin dicem ahshahah
Soran1 yılAhahaha benim de cevabım yine kadın ama biraz zor soraesam cevabın değişir mi diye merak etmiştim jdjdk
Güzel yorum.- 1 yıl
degismez degismez, tesekkur ederiim 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılusta kadını reddet bak neler oluyor biz erkekler şans der geçeriz
14 Yorumla
Soran1 yılAhahah biliyorum ama bir de senden okumak isterim.
Neler oluyor? Jdjsk- 1 yıl
neler olmuyor ki reddediyotsun ve büyü bile yapmaya kalkılıyor aman ne gam
Soran1 yılHadi yaa.
Beterin beteri varmış jdjdk- 1 yıl
aynen aynen haline şükret dostum bak keyfine
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılBu zor genelde kişiden kişiye değişir ve yaşanmış olaylara göre de etkileşimler fark gösterir
11 Yorumla
Soran1 yılBu doğru.
- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
1 yılErkekler genel olarak bize nazaran red durumuna daha alışkın.. ama empati yapıyorum kocişimin kucağına ciktim o beni istemiyor. Çok kızarım boşanma sebebi.
00 Yorumla
1 yılKadını
Çünkü gururuna yediremez25 Yorumla
Soran1 yılBence de ama erkekte de gurur var neden kadını daha çok?
- 1 yıl
Genelde her konuda her zaman herşeyi ilk teklif eden erkektir. Ve çoğu zaman da red edilir. O yüzden bünyesi allışıktır. Olmadı başkasına gider parayla halleder. Ama kadın kişilik olarak baktığımızda kendini kutsal görür. Red etmek ona koyar ve elde etmek için herşeyi da yapar.
Soran1 yılBence çok güzel bir analiz ve yorum oldu. Boşuna yorum istememişim, eline sağlık jdjdk
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
Soru da güze seninde eline sağlık
Soran1 yılBen de teşekkür ederim.
Sitedeki soru ve cevaplardan esinlendim, tamamen sahadan jdjdk
- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılErkeği fazla kızırır. 😃
18 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
- 1 yıl
Erkekler cinsellik sırasında kadının yataktan kalmasına dayanamazlar.
Soran1 yılKadınlar dayanabilir mi bea?
- 1 yıl
Dayanamıyor bea.
- 1 yıl
Kadınlar hiç doymuyor.
Soran1 yılAhahah doğrusun bea djjsk
- 1 yıl
Teşekkür ederim. 😃
Soran1 yılBen ederim efenim cevap için.
Erkeği daha çok kızdırır
11 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Silahla yapicak halimiz yok
13 Yorumla
Soran1 yılAslında fantezi olabilir jdjdjd
Soran1 yılAhahahah cidden hayal güçleri garip jdjdkd
Kadını kızdırabilir bence
16 Yorumla
Soran1 yılNeden efenim?
Soran1 yılÇoook iyi cevap efenim. Daha fazlası olduğunu tahmin ediyordum.
Peki bizde niye yok bunlar? Jdjdj
Ya da cidden yok mu? Jdjs
Soran1 yılAhahaha kahkaha attım djsjsk
Her erkekte değil ama çoğunluk böyledir efenim doğru.
1 yılErkeği kızdırıyor bence.
13 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
- 1 yıl
Çünkü erkeklerin çoğunun beyni penisinde çalışıyor. Penis beslenemeyince beyin beslenememiş oluyor ve bu da onları kızdırıyor kdkdmd
Soran1 yılAhahaha kahkaha attım jdjdjs
1 yılSebebine göre değişir
13 Yorumla
Soran1 yılBirer örnek alsak her iki cjnsiyet sebebi için?
- 1 yıl
Durduk yere reddedilmek işte ya ciddi bi sebep yokken
Soran1 yılAnladım
Kadini kizdirir. Bunca yillik tecrubem bu.
13 Yorumla
Soran1 yılNeden peki sence?
Soran1 yılAynı fikirdeyim.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılred edilmem cünkü teklfi alirim ben :D
17 Yorumla
Soran1 yılTeklifi alırım ben derken?
Cevap sahibi1 yılyani hatunlar eve cagirir :D
Soran1 yılO tamam ama illa ki birisi de reddedecek çünkü senin ilgin de bir noktada seni isteyenlere değil de senin istediğine kayabilir jdkdk
Cevap sahibi1 yılisterse red etsin digerini cagririm o konuda sorun yok :D
Soran1 yılEvet ama sen özellikle red edeni istersen ne olacak?
Ona karşı daha fazla şehvet ve tutku hissediyorsan?
Cevap sahibi1 yılO zaman carsi karisir hemserim :D
Soran1 yılAhahaha tam olarak da dediğim buydu, haklısın jdjdk
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. kadını. Biz alışkınız.
12 Yorumla
Soran1 yılOlmayanlar da vardır ya jdjdk
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kadini
18 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Soran1 yılSadece bu konuda mı jhjhj
Soran1 yılBence de jgjj
Soran1 yılO yüzden de tercih edilmiyorlar. Haklı olmadıgını, olmayabileceğini de bilen bunu da söylemrkten çekinmeyen kadınlar evli mutlu çocuklu jdjdk
Erkekleri
13 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Soran1 yılO da güzel jdjdk
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. erkeğin
15 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
Soran1 yılDoğru ama nadir de olsa kadın da o şekilde davrandıysa ama buna rağmen reddedildiyse?
Soran1 yılDoğrudur.
Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Bence ikiside
14 Yorumla
Soran1 yılBirisini seçecek olsan?
Soran1 yılCevabı aldık efenim.
1 yılKesinlikle kadını.
11 Yorumla
Soran1 yılOooo infini hanım hafta sonra sizi görmek ne güzel djjdj
Neden peki?
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her ikiside kızdırır
11 Yorumla
Soran1 yılEn çok hangisini sence? Birisini seç jdjdk
Gizli Üye(30-35)5 ay- İkiside
10 YorumlaEvet
14 Yorumla
Soran1 yılDerken?
Soran1 yılOlur mu ne kusuru. Fark ettim o yüzden sorsum. Sonradan cevap için teşekkürler.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer