Cinsel Yaşam Erkek cinsellikte reddedildiği kadına hırs yapar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Onu her gördüğünde istekleri mi depreşir? Erkek cinsellikte reddedildiği kadına hırs yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Default Takip Et Yoda Yaş: 45 1 yıl mastürbasyon... manyağı olur adam. Kudururrr 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mastürbasyon manyağı mı? Cinsel olarak elde edemediği için takıntı yapar mı? Yorumla
Last_Guidance Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl O dizilerde olur sadece kaçan kovalanır muhabbeti tabi kadınlar konusunda çok başarısız erkekler böyle yapabilir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kaçan kovalanır hayatın ta kendisidir. Ayrca burada kaçma yok vermeme ve isteme var Yorumla
Serkan855i Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Ewet bende hır yapmıştm ve sonunda elde ettim onu 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Kaç ay sürdü hırsın ve elde edince ne hissettin hemen bıraktın mı? Son hamleyi nasıl yaptın da rlde ettin? Yorumla Soran 1 yıl Neden hırs yapmıştın seni çok mu tahrik ediyordu? Yorumla Serkan855i 1 yıl Duruşumla ilgimle onu aşık ettim kendime. Bir yıl sürdü bu hırs. Kullanıp atmadım ama dostca ayrıldık bazı nedenlerdn dolayı. Yorumla Soran 1 yıl Sen bi şey hissettin mi sadece arzu muydu? Yorumla Serkan855i 1 yıl Çok şey hissettim Yorumla Soran 1 yıl Yani olumlu duygular vardı ona karşı sende. Peki bana karşı hırs yapan erkeğin duygusu olup olmadığını nerden anlarım? Yorumla Serkan855i 1 yıl Onunla zamn geçirmen gerekiyor anlaman için Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kimseyle dur duk yere sevismek icin bulusmadim. Hayir diyenler oldu ama onlarda bakire olduklari icindi istemedikleri icin degil 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. O bi gün alıcağını alır sen merak etme 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nah alır 😂 Yorumla Maturemale 1 yıl 😂😂 Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Tabi tabi başka işim gücüm yok zaten demi.. 1 0 Yorumla
basstone Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 62% 1 yıl Yapar büyük ihtimalle. Tabi karakter meselesi 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bazısı hırs yapıyor. Ama gereksiz bence 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kanayan yarasıdır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok artık o kadar mı ister o kadını? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Basima gelmedi ama umrumda olmaz 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Her beğendiğini atabildin mi yatağa Cevap sahibi 1 yıl Genel olarak evet. zaten en basta olmaz diyorsa cinsellige gecmezsin Soran 1 yıl Nasıl yani yavaş yavaş mı alıştırırsın Cevap sahibi 1 yıl Tanisiyorum ama simdi bazilari evlenmeden olmaz diyor. Istiyor ama sarti var. Ayriliyorum Soran 1 yıl İğrençsin Cevap sahibi 1 yıl Sensin o igrenc kimseyi kandirmiyorum birlikte olmayacagim kisiyle de durmam.. senin gibi cok sepetledim basina gelmzi ondan bi nefretin Soran 1 yıl 🤣 eminim ergensindir Cevap sahibi 1 yıl Oyle mi dersin 🙂
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yapışkan oluyorlar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yüzüne tükürsen yine gelir modda oluyor di mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
mastürbasyon... manyağı olur adam. Kudururrr
Mastürbasyon manyağı mı? Cinsel olarak elde edemediği için takıntı yapar mı?
O dizilerde olur sadece kaçan kovalanır muhabbeti tabi kadınlar konusunda çok başarısız erkekler böyle yapabilir
Kaçan kovalanır hayatın ta kendisidir. Ayrca burada kaçma yok vermeme ve isteme var
Ewet bende hır yapmıştm ve sonunda elde ettim onu
Kaç ay sürdü hırsın ve elde edince ne hissettin hemen bıraktın mı? Son hamleyi nasıl yaptın da rlde ettin?
Neden hırs yapmıştın seni çok mu tahrik ediyordu?
Duruşumla ilgimle onu aşık ettim kendime. Bir yıl sürdü bu hırs. Kullanıp atmadım ama dostca ayrıldık bazı nedenlerdn dolayı.
Sen bi şey hissettin mi sadece arzu muydu?
Çok şey hissettim
Yani olumlu duygular vardı ona karşı sende. Peki bana karşı hırs yapan erkeğin duygusu olup olmadığını nerden anlarım?
Onunla zamn geçirmen gerekiyor anlaman için
Kimseyle dur duk yere sevismek icin bulusmadim. Hayir diyenler oldu ama onlarda bakire olduklari icindi istemedikleri icin degil
O bi gün alıcağını alır sen merak etme
Nah alır 😂
😂😂
Tabi tabi başka işim gücüm yok zaten demi..
Yapar büyük ihtimalle. Tabi karakter meselesi
yoo gider baskasina veriri
Bazısı hırs yapıyor. Ama gereksiz bence
Kanayan yarasıdır
Yok artık o kadar mı ister o kadını?
Basima gelmedi ama umrumda olmaz
Her beğendiğini atabildin mi yatağa
Genel olarak evet. zaten en basta olmaz diyorsa cinsellige gecmezsin
Nasıl yani yavaş yavaş mı alıştırırsın
Tanisiyorum ama simdi bazilari evlenmeden olmaz diyor. Istiyor ama sarti var. Ayriliyorum
İğrençsin
Sensin o igrenc kimseyi kandirmiyorum birlikte olmayacagim kisiyle de durmam.. senin gibi cok sepetledim basina gelmzi ondan bi nefretin
🤣 eminim ergensindir
Oyle mi dersin 🙂
yapışkan oluyorlar
Yüzüne tükürsen yine gelir modda oluyor di mi
Yapar
Arsızda olabilir
Yspmam ben
ben yapmam görmem bile
Yapa bilir