Yıllardır resimlerime bakıp beni hayal ettiğini, saatlerce beni düşünmekten yataktan çıkamadığını, benden normal bir mesaj gidince bile heyecanlanıp erekte olduğunu itiraf edip, bana yapmak istediklerini anlatıp, telde kendi kendine mastürbasyon yapıp boşaldı adam. Sizce gerçekten beni bu kadar istiyor olabilir mi bu adam? Cinsel anlamda mutlu edebilir mi? Senelerdir beni mahvettin, çok istiyorum seni, iyice yüzsüz oldum lütfen diye yalvarıp duruyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel olarak seni mutlu edip etmemesini mi düşünüyorsun yoksa diğer türlü sana seni kadın gibi hissettirip hissetiremeyeceğini mi?
Aynı şey
Ona karşı sen ne hissediyorsun onun hissettiği gibi hissediyor musun
Seviyordum ben onu, sadece zevk diyerek her ihtimali berbat etti
kötü bir durum sen ona saf duygular beslerken onu sana karşı sadece cinsellik istemesi
Evet baya psikolojimi bozdu bu süreç. Reddettim ama yanlış mı yaptım diye kendimi sorguladım
Doğru olanı yapmışsın
Alt metin önemli resimlerine bakarak ne düşündüğü önemli
Nasıl yani
Bak şimdi adam yıllarca bakmış belki defalarca seni hayal edip mastürbasyon yapmış artık ona mastürbasyon yapmak yetmiyor ve gerçeğini istiyor emin ol ADAMLA BİR KAÇ DEFA CİNSEL İLİŞKİ yaşarsın ve biter bunu yaz kenara koy ilerde hatırlarsın
Yaşamadım, çünkü kabul etmedim ve engelledim. Benim tercih ettiğim yol daha iyi o zaman. İçimde ukte olarak kaldın dedi. Ukte olarak kalmak kullanılmaktan iyidir
Aynen öyle duygusal karşılıklı yaşamak güzeldir gerisi gereksiz
Kesin eder ama ilkinde olmasa bile ilerleyen aşamalarda olur
muthıs bı takıntı
yatakta mutlu edecegı kesın ama bunu normal hayatına da yaydırmalısın sans ver ama seks yapma
İnanma elde edene kadar bunlar 3-5 defa cinsellikten sonra unutur herşeyi
İkna etmek için sallıyor demi bol keseden
Aynen öyle aman diyim kanma koru kendini sakın istersen gizliden çıkayım mi konuşalım biraz
Yok teşekkür ederim, sağol ama hep iy insanlar aydınlatsın yolunu
Ne demek kardeşim seninde karşına hep iyi insanlar çıksın inşallah ama lütfen tanımak isterim sizi bu iyi dileklerde bulunmanız bile güzel lütfen kabul edin gizliden çıkayım
p*rno bağımlısı ezik buna verirsen git kendini camdan at
Gerçekten mi? Ezik olduğunu nereden bildin?
10 saniyede ne var ne yok dökülür
Nasıl yani
10 saniyede boşalır
Çok istediği için mi
Evet. Abartırsa böyle olur sakin kalması lazım
Bitmemişmiydi o ilişki ya 🤔
Fazlasıyla seni mutlu eder merak etme
Abazalık diyoruz biz buna
Yaşlarınız kaç 14 mü
Telde sapıttıpı için mi? Ben ergenken bile telde böyle konuşmadım garip geliyor bana da
Böyle mükemmel bir yalancı duymadım görmedim
Resme bakarak yapılmaz mu diyorsun? Açık saçık da değil resimler.
Asla yapılmaz birde yıllarca hiiiç yapılmaz
Ama kabul etmeliyim profesyonel bir yalancı
Bilmiyorum bana yıllardır sana itiraf etmem gereken şeyler var diyip duruyordu, ben susturuyordum , buymuş diyeceği. Bir ara seviyorum çok hoşlanıyorum, etkileniyorum filan diyordu. Sonra sadece yükseliyorum çok istiyorum filan demeye başladı
La bi git işine de ona böyle ucuz bir yalana inandınsa aklından şüphe etmek gerekir seni çok çok sıradan gören biri bu
İnansam giderdim demi yanına? ya da karşılık verirdim: iletişimi kestim. Engelledim de her yerden. Boşluğa düştüm sanırım aklıma düştü geri
Çok doğru bir davranışta bulunmuşun böyle insanlardan uzak dur ki en zararlı en mikrop insanlardır çünkü sahteliği sınır tanımayan biri
Kandırmak için atmayacağı takla yok demi
Aynen öyle
Adam abaza
Gerçekten mi
E yanii
Yüzyuze buluşma olmadı mı hiç
Oldu bir kere ama iş yerinin önüne gittim. Başka gitmedim hiç yanına. Elimi tuttu bir kere. Eski iş arkadaşım
Yaşlar kaç ki
35 36
İkiniz de hiç evlenmediniz mi
Boşandık ikimizde
Himm ne zaman boşandın ki
Tatmin eder kesinlikle dene bence
Ver ne olacak