Cinsel Yaşam Safom diye mi benle birlikte olmak istiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizce saf oldugum icinmi yoksa guzel buldugu icinmi Safom diye mi benle birlikte olmak istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pek saf gibi gelmedin ama Verdinmi peki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Einfalch Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Saf olduğun için / hayatta yok demeyi öğrenmelisin ☺️ 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Diyorum zaten ama çok sinirlendi Yorumla Einfalch +1 yıl Siniri kendine bırak ne hali varsa görsün ohalde 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sence safmiyim hakkimda ne düşünür Yorumla Einfalch +1 yıl Üzgünüm ama Galiba biraz safsın / ne düşünürse düşünsün takılma sen oraya / ihtiyaç halinde seni kullanacaksa hiç gereği yok bence / yaşınız kaç? Yorumla Soran +1 yıl Bu saflik nasil gecer 23 Yorumla Einfalch +1 yıl Öncelikle kendine güvenmen gerekiyor/ yetiştirme tarzını değiştirmek / Yorumla Soran +1 yıl Anladim yani isime nasil gelirse oyle masi gerekiyor Yorumla Einfalch +1 yıl Otoriter bir kişilik kullan 👍🏻✅ Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla Einfalch +1 yıl Umarım 🙄 kendini kimseye kullandırtma lütfen 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel konuda degilde diger konularda cok kullanildim Yorumla Einfalch +1 yıl Örnekleme verirmisin sana zahmet 🧐 Yorumla Soran +1 yıl Is yerinde falan cogu isi bana yaptiriyolar alkisi baskasi aliyo falan Yorumla Einfalch +1 yıl İdare yokmu iş yerinde / sözlü olarak ifade edebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Herkes yalaka patronla dusup kalkan olunca bana kiziyo oda Yorumla Einfalch +1 yıl Durum vahim 🙄 ohalde / neden okumadınız - ne mezunusunuz? Yorumla Soran +1 yıl Lise Yorumla Einfalch +1 yıl Daha farklı bir sektörde faaliyet gösteren bir iş bul 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Haklisin Yorumla
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bunun farkındaysan saf değilsindir. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öylemi diyosun Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnsan saf diye zkilir mi mk ne alaka sjjdkdd 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kandiririm hemen diye belki Yorumla Flavendirel +1 yıl Seks olayını kandırılmak olarak görüyorsan zaten safın tekisin Yorumla Soran +1 yıl Hayir vaadlerde bulunuyo falan ben istemiyorum Yorumla Flavendirel +1 yıl İstemiyorsan engeli bas geç kızım ne kafa yoruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Real hayatta bu kişi Yorumla Flavendirel +1 yıl Muhabbeti kes o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ben kestim bu sefer nispet kiskandirma yapiyo ne diye ugrasirki bu kadar Yorumla Flavendirel +1 yıl Belli ki senin de ilgi hoşuna gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Ilgimi nispet yapmak Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sadece saflık ile birine yükselmem şahsen 1 0 Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel misin pekj 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nirmal derece Yorumla Herakkles +1 yıl Kim bu kişi peki Yorumla Soran +1 yıl Is yerinden Yorumla Herakkles +1 yıl Bekar misin önceden hiç oldun u Yorumla Soran +1 yıl Olmadi Yorumla Herakkles +1 yıl Ooo ilkin olmak için Yorumla Soran +1 yıl Olmadi ama Yorumla Herakkles +1 yıl Istoyo musun Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Herakkles +1 yıl İş yeri. Ne Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. Ona sormak lazım 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. ikisi de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbirisi seni cinsel ihtiyaç gördüğü için 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Başka kizlar varsa etrafinda pekj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tadına bakmak istiyor olabilir belki ten rengin fiziğin göğüslerin falan güzeldir Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim yuzumde tatli ama bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakim sana Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pek saf gibi gelmedin ama
Verdinmi peki
Yok
Saf olduğun için / hayatta yok demeyi öğrenmelisin ☺️
Diyorum zaten ama çok sinirlendi
Siniri kendine bırak ne hali varsa görsün ohalde 🙄
Sence safmiyim hakkimda ne düşünür
Üzgünüm ama Galiba biraz safsın / ne düşünürse düşünsün takılma sen oraya / ihtiyaç halinde seni kullanacaksa hiç gereği yok bence / yaşınız kaç?
Bu saflik nasil gecer 23
Öncelikle kendine güvenmen gerekiyor/ yetiştirme tarzını değiştirmek /
Anladim yani isime nasil gelirse oyle masi gerekiyor
Otoriter bir kişilik kullan 👍🏻✅
Anladim
Umarım 🙄 kendini kimseye kullandırtma lütfen 🙏
Cinsel konuda degilde diger konularda cok kullanildim
Örnekleme verirmisin sana zahmet 🧐
Is yerinde falan cogu isi bana yaptiriyolar alkisi baskasi aliyo falan
İdare yokmu iş yerinde / sözlü olarak ifade edebilirsin
Herkes yalaka patronla dusup kalkan olunca bana kiziyo oda
Durum vahim 🙄 ohalde / neden okumadınız - ne mezunusunuz?
Lise
Daha farklı bir sektörde faaliyet gösteren bir iş bul 🙄
Haklisin
Bunun farkındaysan saf değilsindir.
Öylemi diyosun
İnsan saf diye zkilir mi mk ne alaka sjjdkdd
Kandiririm hemen diye belki
Seks olayını kandırılmak olarak görüyorsan zaten safın tekisin
Hayir vaadlerde bulunuyo falan ben istemiyorum
İstemiyorsan engeli bas geç kızım ne kafa yoruyorsun
Real hayatta bu kişi
Muhabbeti kes o zaman
Ben kestim bu sefer nispet kiskandirma yapiyo ne diye ugrasirki bu kadar
Belli ki senin de ilgi hoşuna gidiyor
Ilgimi nispet yapmak
Sadece saflık ile birine yükselmem şahsen
Bunu dememiz icin seni gormek gerek
Seni görmeden bilemem
Güzel misin pekj
Nirmal derece
Kim bu kişi peki
Is yerinden
Bekar misin önceden hiç oldun u
Olmadi
Ooo ilkin olmak için
Olmadi ama
Istoyo musun
Hayir
İş yeri. Ne
Ona sormak lazım
Kim o?
Her ikiside
ikisi de
Hiçbirisi seni cinsel ihtiyaç gördüğü için
Başka kizlar varsa etrafinda pekj
Tadına bakmak istiyor olabilir belki ten rengin fiziğin göğüslerin falan güzeldir
Beyaz tenliyim yuzumde tatli ama bilmiyorum
Bakim sana
Olmaz