Cinsel Yaşam Oral seks zevk veriyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 oral seks çektirmek gerçekten zevk veriyor mu? Oral seks zevk veriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İyi yalar emerse onu çok iyi benimserse harika zevk verir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi çekerim zevk alırmı Yorumla hakankerem2020 1 yıl Çok aşırı zevk alır o zaman. İstekli yap. Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkeğin kadına oral yapmasından mı bahsediyoruz? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hyr Yorumla masumcocuk34 1 yıl Kadının erkeğe olanı soruyorsun o zaman. Erkeğe tabi zevk verir eğer kadın güzel ve istekli yaparsa :) Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Fazlasiyla. Ben sert cektiriyorum bide baya zevk veriyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dimi usul usul yalamak mmh Yorumla HardFB92 1 yıl Tabi isi biliyosun gibi az sen Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çektirmek nedir ya :D Arkadaş size okulda ne öğretiyorlar Türkçe yerine :D 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Skso yazmıstım normalde Yorumla Jagras 1 yıl Peki :D Yorumla
binarist Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Hem de çokHele güzel yapıyorsa Ama sen de istemelisin bence 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkek içinde kadın içinde en az ilişki kadar zevkli 0 0 Yorumla
SanalSevenSporcu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Yapmakta yaptırmakta verir harika zevk suyu akmaya başlayınca mükemmel bacaklari titreye titreye 0 0 Yorumla
Yabancı0006 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Sevgilin var mı yoksa sadece meraktan mı soruyon 0 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Kadın için mi oral? Erkek ise bence bayılır :)) 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Erkek için Yorumla Maveher 1 yıl Ben çok severim. Diş değmemesi bazen çok iyi olur bazen en ulaşılan yere ısırırlar iyi gelir. Boğaza kadar almaya çalışmak ayrıca zevk verir Yorumla Soran 1 yıl Isırılmaması lazım bence Yorumla Maveher 1 yıl Ayakta olmalıyım saçları tutmalıyım Yorumla Soran 1 yıl Ayakta, oturarak da guzel Yorumla Soran 1 yıl Bnce de Yorumla Maveher 1 yıl Oral yapmayı bilen kadınla seks bir başkadır Yorumla Maveher 1 yıl Burcun ne? Yorumla Soran 1 yıl Yengec Yorumla Maveher 1 yıl Duygusal yapın var, arzularını kontrol etmek güçtür Yorumla Maveher 1 yıl Yaşamak istediklerini yazıyorsun belki de böylece daha iyi bir şey yapmayı ve içinde ki o kadını ortaya çıkarabilirsin. Bugüne kadar tam fantezilerini yaşayamadın belki ama yaşarsan fena yaparsın eminim Yorumla Soran 1 yıl Yo yasıyorum Yorumla Maveher 1 yıl Farklı kardeşim yalamak istiyorsunbelki Yorumla Maveher 1 yıl Belki de o zevki vermeyi ve bırakıp gitmeyi Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Evet çok keyif alıyoruz 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Vermese neden yana yana isteyelim 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yapmayı daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet aen hic yapmadn mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaptım Cevap sahibi 1 yıl Hosuna gitmedimi peki
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Offf hemnde nasıl 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç yapmadın mı? Yorumla Soran 1 yıl Yaptım Yorumla Soran 1 yıl Ses çıkması zevk veriröi Yorumla Soran 1 yıl Ben hepsini alıyorum ağzıma genelde, çok ses çıkıyor ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalın sever misin? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bırada çok uluprta oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmaz mı bebeğim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi bebeğim Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hıhııııi birde zorlamak harika oluyor. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi bir oral seni kendine getirir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hyr ben çekcem Yorumla Kadirk34 1 yıl Ama ben yapmayı seviyorum ya da 69 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben daha ziyade oral yapmayı seviyorum 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bilmem denemedim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tüh Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Tüh ki ne tüh Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı. Hiç denemedinmi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Denedim Yorumla Askadami0707 1 yıl Nasıldı hoşuna gitmedimi Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. En sevdiğim şey 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Verir aga 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çoook 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Çok güzel 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
İyi yalar emerse onu çok iyi benimserse harika zevk verir
Çok iyi çekerim zevk alırmı
Çok aşırı zevk alır o zaman. İstekli yap.
Erkeğin kadına oral yapmasından mı bahsediyoruz?
Hyr
Kadının erkeğe olanı soruyorsun o zaman. Erkeğe tabi zevk verir eğer kadın güzel ve istekli yaparsa :)
Fazlasiyla. Ben sert cektiriyorum bide baya zevk veriyor
Dimi usul usul yalamak mmh
Tabi isi biliyosun gibi az sen
Çektirmek nedir ya :D Arkadaş size okulda ne öğretiyorlar Türkçe yerine :D
Skso yazmıstım normalde
Peki :D
Hem de çok
Hele güzel yapıyorsa
Ama sen de istemelisin bence
Erkek içinde kadın içinde en az ilişki kadar zevkli
Yapmakta yaptırmakta verir harika zevk suyu akmaya başlayınca mükemmel bacaklari titreye titreye
Sevgilin var mı yoksa sadece meraktan mı soruyon
Kadın için mi oral? Erkek ise bence bayılır :))
Erkek için
Ben çok severim. Diş değmemesi bazen çok iyi olur bazen en ulaşılan yere ısırırlar iyi gelir. Boğaza kadar almaya çalışmak ayrıca zevk verir
Isırılmaması lazım bence
Ayakta olmalıyım saçları tutmalıyım
Ayakta, oturarak da guzel
Bnce de
Oral yapmayı bilen kadınla seks bir başkadır
Burcun ne?
Yengec
Duygusal yapın var, arzularını kontrol etmek güçtür
Yaşamak istediklerini yazıyorsun belki de böylece daha iyi bir şey yapmayı ve içinde ki o kadını ortaya çıkarabilirsin. Bugüne kadar tam fantezilerini yaşayamadın belki ama yaşarsan fena yaparsın eminim
Yo yasıyorum
Farklı kardeşim yalamak istiyorsunbelki
Belki de o zevki vermeyi ve bırakıp gitmeyi
Evet çok keyif alıyoruz
Vermese neden yana yana isteyelim
Ben yapmayı daha çok seviyorum
Hemde nasıl bı bılsen ucarsın
Evet aen hic yapmadn mi
Yaptım
Hosuna gitmedimi peki
Offf hemnde nasıl
Nasıl