Vajinanin yaşanması gerçekten zevk veriyor mu. Benim bir kere eski sevgilim denemişti hiç zevk almamıştım ama 1 dakika bile yalamamisti. Abwrttiklwri kadar var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral yapmak yaptırmak büyük keyiftir. Önemli olan nasıl yapacağını iyi bilen birine yaptırmak. Seni ön sevişmelerle iştahladırıp belirli noktaya detirip dudaklarına namlı dilin gezinmesini düşün bızırın etrafı ve repe noktasının nemli dil ile dinlenirken arada vakumlandıgını hissey bunu defalarca yapıldığını düşün sen kendinden geçip iyice uzatıp aşağı yukarı kalcan inip kalkarken aldığın keyfi düşün bunun yanında sanada o imkan beridir ksrsılikliya dönüşsün bunu 15 dakika devam etsin ikinizde uçarsiniz farkı fark edersiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsaplantılı bir oral hastası olarak harika bir zevktir bayılırım.. gün boyu sıkılmam yapmaktan.. zevkli keyifli ve eğlencelidir de.. yaşamayan kadın çok şey kaçırmıştır bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmaktan mi zevk alıyorsun yaptırmaktan mi yoksa ikisindende mi
- +1 yıl
yapmayı çok daha fazla seviyorum.. sadece oral üstüne kurulu ilişkilerim olmuştur..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. oral yani yalamak bir sanattır ayrıca bilgi gerektirir. her dil değmek oral değildir.
öncelikli olarak oral yapan birinin kadını hem anatomik olarak hem ruhen tanıması bilgi sahibi olması gerek.
böylece nereden başlayıp nereye ilerleyeceğini bilmesi gerek.
dilinde usta olmalı kadın konusunda da usta olmalı
dilin ucu nerede ne zaman hangi anda hangi durumda kullannılır, dilin ortası nerede ne zaman hangi anda hangi durumda kullannılır bilmesi gerek. hani an beklemeli hangi an vakkum olmalı hangi an hem vakkum hem uyarı olmalı bilmesi gerek.
gözleri kadında olmalı bakışlarından mimiklerinden veya vücut tepkilerinden kadının ruh halini anlaması gerek. ona göe kadının beklentilerini anlamalı dilini ona göre yönlendirmelidir.
yalalam sanattır basit işe değil
dil bir fırça gibidir
fırça usta ellerde şaheser yaratır ama acemi ellerde rezalet yaratır00 Yorumla
+1 yılKadında erkekte çok zevk alıyor oraldan. Ben kadınımın zevk almasına bayılıyorum. O yüzden dakikalarca yalayabiliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece oral yapioruz. İliskiye girmedik. Gayet zevkli
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok zeriyor veriyor mu
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen o deneyimi yaşayamadım ve yaşatamadım ama bence güzeldir sevdiğin kadın ile karşılıklı deneyimlemek ve değer vermek özel bölgelere bence en güzel şeydir
00 Yorumla
+1 yıl1 dakika mı o ne öyle 1 saatten asa birakmam o yüzden bisi anlamaman normal
00 Yorumla
+1 yılZevki hissettiren bir partner zevkten çilgina dondurtebilir.
00 Yorumla
+1 yılYapmayı bilen birine denk gelirsen, penetrasyondan daha fazla keyf alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral sekste sevgilinin dilini dudaklarını sıcaklığını hissetmek güzel bir duygu bunu yaparken vajina çok hassas olduğu için sert darbeler yapmadan rahatlayana kadar yapılmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Nasıl yapıldığına bağlı. Kadınlar genelde çok zevk alıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde eski sevgilim yapmıştı mal ısırdı mı naptı nasıl canım yanmıştı şimdi yaptırmaya korkuyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Üzücü
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanki seksten daha zevki derim severek zevk alarak yapılması ve genç bir kız daha özel ilerisini daha mükemmelini yaşamalı
00 Yorumlaseksin her türlüsü zevklidir en uzak doruklara çıkmak yapacağın herşeyin belirtisidir sınırsız olmasını isteme taraftarııyım hep
00 Yorumlayapmak mı yaptırmak mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılYaptırmak iste. Veya yaparken erkekte zevk alıyor mu
Soran+1 yılHayır ya bana yapılmasını diyorum. Kadına zevk verir mi yani. Erkek zevk alıyor biliyorum
+1 yılAgzında dolandırmayı sever misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılPartnere göre değişir
00 Yorumla Aşırı zevkli ve güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 1 dk yalanınca zevk alamazsın zaten:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşini bilen biriyle güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDenemedim ama vardir
31 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hemde nasıl ya muhteşemm
00 Yorumla
+1 yıliş bilen erkekse verir
00 YorumlaYalamayıda yalatmayıda severim
00 Yorumla
+1 yılUzmanlık ister
00 Yorumla
+1 yılEmin ol ucarsin ufaklık
00 Yorumla
+1 yılHem de nasıl
00 YorumlaHer kadın zevk alır
03 Yorumla
Soran+1 yılBen almamıştım ama 1 dakika bile sürmedi yapması. Ben de utancımdan istemedim gerçi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilim çok isterdi bende çok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet o becerememis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDilini etkili kullanırsa yerinde duramazsın
00 YorumlaNe varsa oralda var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem de çokk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı