Zaman geçiyor ve insan artık bir şeyler yaşamak istiyor. Erkek arkadaşım hiç bu konuları bana açmadı şu ana kadar, atıfta bulunduğu ya da ima ettigi zamanlar oldu fakat rahatsız olurum ya da istemem diye açıkça hicbir zaman teklif etmedi. Ortada uzun bir geçmiş var ve insan deneyimlemek istiyor. İki taraf için de ilk sefer olacağından ne demeliyim ne yapmalıyım ilk adım stresi de var. Ben 22 o 24 yaşında ve 10 yılı geçik bir ilişki var ortada ama ileri seviyeye taşıyalım konuşması aramızda hiç geçmedi. Evlenmeyi bekleyin diyenler olacaktır fakat üniversite öğrencisiyiz ve üstüne daha birimizin uzmanlık digerinin yüksek lisans yılı olacak. Yıllarca daha beklemek istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u 1 yılMerhaba, ben yaşıma ve hayat tecrübeme istinaden şunu söyleyeyim. Soru detayını okudum ama bunu yazmak durumundayım. Evlenmeden ilişkiye girmeyin yani her açıdan uygun bir şey değil bu. Sadece din boyutunu kastetmiyorum inanın. Okulunuz bitsin ondan sonra zaten yaparsınız ama şimdi yüzeysel belli sınırda idare etmeye devam edin. Ben sizi çok iyi anlıyorum ama lisans bittikten sonra evlenilebilir ve yüksek lisans yaparken de çalışıp evlenir okursunuz. Yani bu yapılabilir bir şey ve makulü de bu olacaktır. Bir büyüğünüz, hayatta deneyim sahibi olan ve aynı zamanda meslektaşınız sayılabilecek birisi olarak bunları yazıyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılDedikleriniz çok doğru fakat lisans sonrası evlenebilme ihtimalimiz yok denecek kadar az. Yüksek lisansımı yurt dışında yapacağım, sevgilimin ise zorunlu hizmeti ve uzmanlık süreci var. Daha bir arada olabileceğimiz çok bir zaman dilimi kalmadı aynı şehirde olduğumuz son senemiz
- 1 yıl
Bunun orta yolu bulunur. Biriniz diğerinin peşinden gider ya da planlarını erteler. Biraz daha sabır gösterir. 10 yılı geçik bir ilişki mantıklı ve düzgün bir şekilde bağlanmalı yani bu işin sonu bu şekilde olması gerekir. Planlarsanız evlenirsiniz yani bu süreç yönetilebilir bir süreç.
- 1 yıl
Yaşlarınız daha çok genç yani bu cidden yapılabilir ama karar size kalmış elbette.
En İyi Cevaplar
Baş başa kaldığınız çok an olmuştur, eminim.
Ama herhangi bir zamanda, baş başa kalma isteğini imalı bir şekilde dile getirirsen anlaması gerekeni anlayacaktır bence.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
Erkek bunu anlamıyosa isteksiz beceriksiz biridir. Bence hiç vakit kaybetmeden başkasını bul
00 Yorumla
1 yılSevgiline seksi resimlerini çekip gönderebilirsin. Başbaşa olduğunuzda yine seksi kıyafetler giyip biraz daha ten temasını artirirsan bu iş olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYüksek lisansı yurt dışında mı yapıcaksın? Hangi bölümü okuyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvde basbasa ortam yapın ve dekolte ile. yoldan çıkar onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHafif tahrik olacağı şekilde davran gerisi elbet gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek arkadaşınla sohbeti olmadı mı hiç, fotolaşma video vs? hiç mi sormuyo sana canın istiyo mu diye
02 Yorumla
Soran1 yılSohbeti vs dönüyor ama deneyelim ya da icraata dökelim diye teklif etmiyor çünkü utangaç biriyim ve beni de zora sokmak istemiyor diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBen yardımcı oluyum?
1 yıl10 yaşından berimi berabersiniz?
04 Yorumla
Soran1 yılAslında 5 yaşımızdan beri beraberiz diyebilirim yani anaokulundan beri ama ciddi ilişki olarak 6 sene
- 1 yıl
Beşik kertmesi olmuşsunuz siz artik
Soran1 yılBiraz öyle gibi aileler yakın arkadaş olunca işte durum bu
- 1 yıl
Sizin seks te fazla sarmazki tamamen ifade edemezsiniz kendinizi gibime geliyor
1 yılBaş başa kalmaya çalış hiç opusmede mi olmuyor
06 Yorumla
Soran1 yılOluyor tabiki de ama ileriye gitmiyor durum
- 1 yıl
Denedin mi peki bir şeyler
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Bir adım atmaya çalış bakalım ne olcak öpüşürken mesela orasını elle ne dicek
Soran1 yılUtangaçlık ve çekingenlik olmasa zaten adım atardım şu ana kadar
- 1 yıl
Bir seyler dene burada en fazla böyle yardımcı olabilirim
Söyleyerek veyajut dokunarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenmeden istemiyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKoklaşa koklaşa olur
00 Yorumla
1 yılBence giyiminle başlamayı demeyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖpüşme ve yakinlaşma yaşamiyor musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşama kardeşim günah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Açıkça söyleyebilir knk o da
00 Yorumlahareketleriyle
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDirek açıkca konuş
11 Yorumla
Soran1 yılÇekingen biriyim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026