- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar acı bir şey bir kadının cinsel arzularını dile getirmesinin göstermesinin basitlik olarak görülmesi. Bunun aynısını yapan erkek da basit olsun o zaman. Tamamen zihniyetle alakalı. Sen ne yaparsan yap karşı taraf pis zihniyetliyse zaten bunu basitlik olarak görecektir.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer bu isteği sadece hayatındaki adama ise, sevdiğine ise, asla basit gözükmez. İstese de gözükemez, çünkü sadece sevdiği adam bilir istekli hallerini. Onun dışında her yerde ben istekliyim, libidom tavan diyor dolaşıyorsa basitlikten başka bir şey değil. Tabii aynı şey erkekler için de geçerli.
10 Yorumla
+1 yılSevdiği adama her türlü gösterebilir , bu basitlik değil cesurluktur. Hep erkekten bekleyerek erkeğini de usandırmamış olur. Ama istekli olduğunu herkese belli ediyorsa basitlik yapmış olur. Erkek için de geçerli bu
93 Yorumla- +1 yıl
Yine bir eiglig görüşşş😌
- +1 yıl
🌷🤍
- +1 yıl
Eigler icin ♥️😘
+1 yılDoğru adamı seçerek böyle klişelerle uğraşmaktan toptan kurtulabilirler mesela
21 Yorumla- +1 yıl
Eig💙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğinden isteyecekse neden basit gözüksün ki? Davranışları, bakislari ve sözleri ile belli edebilir
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kızları bir sebepten basit görüp hemen yeni bir adaya geçmek istiyor ya ondan sordum😂
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle bir olay yaşadım ki, kadın bana seks istedipini söylemedi ama öyle bir yönetip yönlendirdi ki, geceyi beraber geçirdik. Sabahına da sevgili olduk.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde davranışları ile.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye’deki kadınlar mı.. aman kalsın. İstediklerini belli etmesinler lütfen 🙏.
Ha Haiti li kadınlar ha türkiyeli. Argoluk çingenlik karşıdan beklemelik hep bu coğrafyada. Soruya bak BASİT OLMADAN. pardon kraliçe gibi yetiştirildiğiniz için bu coğrafyada, her şeyin kendinize hak olduğunu zannediyorsunuz. Yurt dışındayım Avrupa’dayım diyorsun ama hiç alakan yok. Avrupa’daki bi kız direkt söyler. Gecelik ilişki yaşayan çok kadın bilirim. Milliyetini bile sormaz. Bırak ismini hatırlamaz. Sohbetini beğendiyse akşam birliktesindir. Aman haa!! Sakın!! Belli etmeyin. İnsanlık suçu işlersiniz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsaçları ile oynaması, alttan kaçamak kaçamak bakışlar, ellerini avuçlarını birleştirip bırakmak, kıyafetlerinde daha çok dekolteliği seçerler ve ilgi çekmek için sürekli dekolteleri ön plana çıkartır
öküs hala anlamadıysa ümitsiz vaka demektir rüzgara yelken aç gitsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın bunu her haliyle belli eder bir şey söylemesine gerek yok gerek bakışıyla gerek davranışlarıyla belli eder akıllı bir adamda zaten bunu anlar...
50 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. İçinden geldiği gibi göstermeli. Basit olarak adlandıran zaten onun için yanlış kişidir.
22 Yorumla- +1 yıl
Yani buda bir ihtiyaç sonuçta kfjdj
+1 yılbasitlik zorluk diye bir tabir yoktur
seks dürtüsü insanın içinde özünde olan bir şeydir
derdini anlattığın biri seni nasıl anlamıyorsa seks isteğini de seni anlayan doğru birine söylemek belli etmek daha uygundur10 Yorumla
+1 yılSanırım birilerinin bununla ilgili bir bencesi vardı 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Knk bazen o taktikler işlemiyor bazı beygirlere jdjfjjd
- +1 yıl
Maalesef haklısın adgjo
Basit zor bunlar boş istiyorsa söyleyecek
Basit zor bilmem ne boş
Söyleyecek istiyorsa
Gerisi karşı tarafın bileceği iş
Ne yani seks istediğini söylemek insanı basit mi yapıyor?
Ne kadar saçma10 Yorumla
+1 yılkasma istediğini belli et işte. basitlik ne alaka? karnın acıktığında yemek yemek istemek basitlik mi? bu da onunla aynı şey.
30 Yorumla
+1 yılİstediğini gösteren kadın neden basit olsunki erkek ona bakarsan hep istediğini gösteriyor ihtiyaç duyan kadını erkeği farketmiyor.. ihtiyaç duyan her canlı bu isteği gösterir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSekse değil, iletişime açık olduğunun sinyallerini verip ilişkinin ilerlemesini erkeğe bırakırsa fazla istekli görünmeden istediğini elde edebilir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılBir kadın sevdiği erkeğe onu istediğini belli ederken neden basit olsun ki?
Nasıl belli edicem diye uğraşmam ben pat diye söylerim gözünün içine baka baka.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Sürekli cinsellik konuşmak istiyorsa zaten niyetini belli etmiş olur yani buna da yokken erkekte olmaz öyle birisi denk geldi de yok mu dedik acaba. 😄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. karşıdaki öküz ise ne yaparsan yap çözümsüz.
kaliteli adamlar seçeceksiniz yani aklını kullanan akıllı zeki insanlar. cahil bencil öküz adama hiç bir çözüm yok uzak durun10 YorumlaYani partnerine sürtünür kafasını okşar öper öpmesi bile sekse davet demektir 😄
Yani göstermesine gereği yok erkekler her türlü anlıyor zaten ne istediğini 😄10 Yorumla
+1 yılBasitlik ya da basit olamam durumu değil. Toprumun söz de yarattığı algıları kabullenmeniz kadın olarak hiç mi gururunuza dokunmuyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOna özel giyinmek süslenmek olabilir. Küçük dokunuşlar yapılabilir
30 Yorumla Mahcup bakış muhtemelen gerekli mesajı iletir diye düşünüyorum.
30 Yorumla
+1 yılSevdiğine veya partnerine bunu göstermek son derece takdir edilesi bir hareket. Aksi halde herkese yapması bir kadını basit gösterir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Erkek seks istediginde basitlik degilde kadin isteyince basitlik mi?
Yani sevgilisi olan kisiyle istesigini yapabilir bence10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bakış ve gözlerden belli edip karşı tarafa sinyal vermek karşı tarafta anlayıp gerekeni yapmak gerekir
10 Yorumla
+1 yılHani eşitlik meşitlik diyonuz ya dümdüz yürüyün bize atın yatağa sonra övüne övüne anlatın şartlar eşit olsun kimse kimseyi basit görmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKiminle seks yapıp yapmayacağını iyi düşünmek gerekir seni basit yapan senin arzun değil o seks yapman istediğin kişinin zihniyetidir.
10 Yorumla
+1 yılEğer erkek arkadaşın varsa sevgi ve ilgi istediğini söyle erkeklerin çoğu o anda libidosu yükselir o sana söyler d
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGösteremez, bu tamamen erkeğin kafa yapısına bağlı. Seks isteyen kadını ucuz yollu kaşar gören erkeğe ne yaparsan yap o şekilde düşünür.
10 Yorumla Gösterme hatta teşhircilik bile yapma. Çok çekicisin demen yeterli ve makul. O zaman dudaklara yapışmıyorsa zaten bir cacık çıkmaz.
10 Yorumla
+1 yılSeks isteğini göstermek neden basitlik olsun ki? Yanlış bir düşünce her kadının kendi mesrepligi kendi tarzı vardır o tarza göre gösterebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese degil tek kisiye istekli oldugunu belli ederse. Mesela yalniz kaldiginda sadece yaklasirsa. Insanlarin icinde mesafeli davranirsa gibi seyler. Ciddiyetini ortaya koyarsa.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesela gecenlerde spor hocamla gecen bir sohbette bana görünüs olarak iltifat etti. Ben ordan yürüdüm dudaklarimi öpmek istediigni itiraf etti, o da yetmedi bana aksam teleofnda konusurken baska ne ler istermis onu sordum oda canım olmadigi icin anladi hemen beni almaya geldi😂
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılGözleriyle belli eder. Adam gözleri okumasını biliyorsa anlar.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Direk partneriniz ya da eşinize diyebilirsiniz bunu belli etmeye çabalamak gereksiz bence utanılacak bir durum degil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiği adama her türlü gösterebilir bu normal biseydir.
10 Yorumla Göstermesine gerekyok parnere yol veresin o saten yürür anda yaşanır saten
10 Yorumla
+1 yılBu sorudan seks isteyen kadınların basit olduğunu mu anlamamız gerekiyor 🤔
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBasit erkeğe teklif etmeyerek gösterir. Onlar dışarıda kabak gibi ortada
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık giyinerek gösteriyorlar zaten daha ne yapcaklar ki.
Seks isteyen kadın göğüs dekoltesini açar bacağını açar mini etek giyer tayt giyer.
Giyimle yapıyorlar bunu kadınlar.
10 YorumlaBen kadının giyimine düşmesinin. Giyimi hem zarif hem de arzulatici olmalı o an...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılYüzüne bakıp saçları ile oynarken göz kirpmasi tüm delilleri ortaya sunması anlamına gelir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKocasından direkt olarak isteyebilir. Bu basitlik olmaz.
10 Yorumla
+1 yılİsteyen kadın belli ediyor zaten ben anlıyorum hemen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılkanka takılmayı bırakabilirse sorun kendiliğinden çözülür.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir insan seks istiyor diye basit olmaz. Asıl basit kişiler bu tür şeyleri anormalleştirendir
10 Yorumla
+1 yılBen cinselliği açıkça isteyen ve yaşayan kadınlara bayılırım güçlü kadınlar candır
10 Yorumla
+1 yılBiraz tatlı söz söyledi mi hafif yakınlık ile sanırım olur bu iş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel soru ama en iyi cevabı verecek olan yine bir Kadın olmalı diye düşünüyorum 😊
10 Yorumla
+1 yılAlsinda belli etmek basitlik degilde maalesef insanlarin bakiş açisi cok canım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yanlış düşünce sen karnın aç olunca açım diyemiyor musun?
10 YorumlaBazı şeyleri ima ettiği zaman bana daha normal geliyor bu ama açık açık söylerse yaftalarım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAkılli erkek zaten bunu anlar birsey yapmasına gerek yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimden isteyecek barda vs anlık tanıştığı birinden mi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanışır tanışmaz cinsel imada bulunmazsan, seksi olmazsan. Yavaş yavaş ilerlersen olur. Önce bir tanı sonra başla.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin yakınlaştığında karşı koyma tamamdır.
10 YorumlaBakışlarıyla mimikleriyle bazen de kendini akılda bırakıcak hareketlerde bulunarak
10 Yorumla
+1 yılDirek konuşabilirsin seks isteği bir kadını basit yapmaz
10 YorumlaBunu sadece partnerine gösterirse kimsenin ses etme lüksü yoktur.
11 YorumlaEvlenince yaşa. Sonra terkedip gittiklerinde m. l gibi kalıyorsunuz ortada
10 Yorumla
+1 yılBakışlarımla belli ederim
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tamamen kisisel beceri
10 Yorumla
+1 yılKulağıma söyleyebilir
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım