6 aylık flörttü ilişkiye dönmemesinden anlamaliydim ama insan belki diye ümit ediyor ne bileyim sonra bir gün şak sevgilim var dedi ben de dumur oldum çok üzülüyorum bu benim ikinci ilişkimdi 5 seneden sonra ilk kez birine güvenmek inanmak istedim olmadı ben nerede yanlış yapıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Sen yanlış yapmıyorsun, onlar yanlış adam. Banada şak diye sevgilim var dedi. Hemde öyle 6 aylık falan değil neredeyse 3 yıl birlikteydik. Çok güzel günlerimiz oldu, insan onların hatırına söylemez gene söylemez. Karşı taraf bir kere senden vaz geçmiş seni mi düşünecek. Seven her zaman üzülür , doğru erkek üzmez, onu bulacaksın.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok kötü bir olay yasamisssin 3 yıl uzun bir süre umarım iyilerine denk geliriz merhametli insanlara
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBundan sonra evlenene kadar kimse ile birlikte olma nişan yapsan bile yapma olan olmuş artık bundan sonrasına bak o p.. çocuk o sevgilisiyle ayrılırsa direkt sana gelmek isteyecek kesinlikle kabul etme kimseyle bir şey yaşama
03 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum aşkım zaten bir daha birine givenir miyim hiç sanmıyorum bu arada ayrıldılar ve dönmeye çalıştı sonrasında her yerden sildim çünkü sevdiği için değil o insanda bende bulduğu ap tallığı bulamadığı için döndü
Cevap sahibi1 yılBak nasıl da bildim erkek milleti çok acımasızdır önüne bak görmezden gel o iti bu onu daha da sinirlendirir kendine yönel kendini geliştir
Soran1 yılÇok teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum ben de❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl*, bırak iliskiye basamayi , birsey paylaşmak bile gereksiz bence
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Yedirme kendini diyirum
6 aydır seni oyalamış nasıl cinsellik yaşayıp kendini kullandırtırsın seninde amacın cinsellikti heralde tabi 6 ay konuşup sevgili olmadan cinsellik yaşarsan sana hevesi kalmaz kolay lokma olmuşsun.
02 Yorumla
Soran1 yılİnan anlamadım diyorum ya zaten çok uzun süredir yalnızdım bu kişi karşıma çıktı bana çok iyi geldi tabii ben de zaman zaman 6 aylık flört mü diye sorguladım kendi içimde ama kabullenemedim görmek istemedim insan yaşarken bazen farkına varamıyor konduramıyor
Seni kullandı ve gitti
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılSenin yanlışın yok yanlış seni buluyor
04 Yorumla
Soran1 yılÇok üzülüyorum valla çok uzun zaman sonra birine şans verdim kalbimi açmak istedim canım yandı
- 1 yıl
Böyle durumda çok üzülmenin düşünmenin sana bir faydası olmuyor ben 2 sene kimseyi almamıştım şimdi düşünüyorum çok gereksizmiş zevk aldık bitti diye düşün
Soran1 yılBiz kadınlar biraz farklı bakıyoruz biliyorsun
- 1 yıl
Evet biliyorum ama elinden başka bir şey gelmiyor maalesef onuda biliyorum konuşmak istersen yaz bana
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılSeçimlerde bir sıkıntı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenle mi cinsellik yaşadı
08 Yorumla
Soran1 yılYok babamla benimle tabii ki
Cevap sahibi1 yılAma flörtken sne niye izin verdin ki
Soran1 yılNe bileyim denemek istedim yıllar sonra zaten bir kerelik olabildi o da
Cevap sahibi1 yılHayatında ilkin miydi
Soran1 yılYok nişanlımdı ilki o da 5 sene önceydi işte ilk defa birine şans verdim yine üzülen ben oldum
Cevap sahibi1 yılAnladım ama bence üzülecek bri şey yok. Flörtken cinsel ilişki yaşamak isteyen bir insan neden sevgili olsun ki
Soran1 yılNe bileyim anlayamadım işte ben ona karşı olan hislerim bunu görmeme engel oldu demek ki
Cevap sahibi1 yılBence gördün de tepkisiz kaldın
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin tadına baktı alacağını aldı
00 Yorumla 6 ay flört mü olur
01 Yorumla
Soran1 yılOlmaz tabii ama ne bileyim ap talim işte
1 yılsenlen i olsu
04 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
senle mi beraber oldu
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
şans walla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlkin miydi
06 Yorumla
Soran1 yılYok ilkim nişanlımdı
Soran1 yılHaklısın ama ap Tal yerine koyulmak canımı sıkıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılSuç sende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik yaşayıp sevgili yaptı, bu hikayede yanan ben oldum. Nerede yanlış yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat