Sevgilim meğer beni cinsellik için kullanmış?

Arkadaşlar 15 yaşında biriyle tanıştım çok aşık oldum ilk sevgilimdi 16 yaşında beni bir şekilde ikna etti ama ben istemedim yapma dedim bir kere arkaya girdi çok kötü oldum sevgilim beni o gün terketti çekti gitti ben hep ağladım sonra itiraf etti bana şiirler yazan çocuk meğer beni bunun için kullanmış. Daha sonra okulda benim adımı çıkardı bir sürü cinsel ilişki teklifi aldım çok zor günlerdi benim için.

sonra aradan bir sene geçti biz hep aynı okulda olduğumuz için çok yalvardı çok pişman olduğunu söyledi ben de onu öyle çok seviyorum ki gözlerine bakamayacak kadar çok seviyodum hemen affettim 17 ve 18 yaşımda hep ona hediyeler aldım hep onu sevdim öyle çok masumca sevdim ki. 19 yaşında geldik Bana dediki o yaptığım hataları bir daha asla yapmam dedi söz verdi yalvardı kıyafet üzerinden seviştik 3 gün sonra beni tekrar terketti ben dayanamıyorum bu acıya hem onu hala çok seviyorum kin tutamıyorum gece yatarken dua ediyorum hem de gelecekte eşimin çocuklarımın yüzüne nasıl bakacağım bunu düşünmekten mahvoluyorum

sizce bu yolda gelecekte eşime her şeyi söylemeli miyim yoksa içime mi atmalıyım?
Sevgilim meğer beni cinsellik için kullanmış?