Üç aydır sevgiliyiz numaramı almadı bazı günler en son akşam 6 da konuşuyoruz daha hiç yazmıyor bazen günaydın yazmıyor bazen iyi geceler yazmıyor buluşmalarımız sadece öpüşmekte geçiyor aktivite yapmıyoruz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sanki ilaç almaya gelip ilacını alıp rahatlıyor gidiyor gibi
Maalesef öyle terk et yoksa senin *mın falluş gibi açılacak * *mı gibi olacak üstüne üstlük seni terk edecek
bunu anlamamak için değişik olmak gerekir
Onu duyuysalar yönlendiremsz miyim
asla ondan ayrılan sen olsan bile geri döner ama gene de cinsellik ister
Anladım peki 😔
üzülme sakın anladın ve kurtuldun diye mutlu olmaya devam et 😉😉
Öyle demek istiyorum ama maalesef seviyorum
sevmek insanın elinde değil insanın içinde ilan biseydir buna kimse karar veremez ama unutmak senin elinde acı çekersin ama sen dayanırsa unutursun
Umarım dayanabilirim zaten ilgisiz numarami bile almadiya
olsun senin ona verdiğin değeri bilmeyen kişiye söz ver bu değeri başkasına verecegim diye olsun bitsin bence
Haklısın teşekkür ederim
Öyle düsünmeye calisicam
rica ederim ne demek bu acıyı vok iyi bilirim zorlu ve suku göz ve sümüklü günler seni bekliyor
Şuanda bile öyle günlerim
bu durumdan kurtulacaksin geç banyoya güzelce ve uzun olacak şekilde duş al sonra geç aynanın karisna kendine bakim yap makyaj yap kendine değer sevgi saygı vermeyi planla kafanda kendi içinde kendinle konuşla o zaman ağlayacaksın ama o ağlama ilk ve son olacak..
Öyle tespitim😢 teşekkür ederim zaten asla düzelmez hatta ilk sevgili olduğumuz zamanlar iki günde bir yazıyodu umursamıyodu hic
üzülmeye gerek yok ki sen neden ağlıyorsun bu durumda kazanan kişi sen oldun haberin yok mu 😊
o seni kaybetti sen onu değil o senin gibi güzel zarif ve iyi kalpli birisini sevdim mi tam seven birisini kaybetti hayatından 😊😊
Tesekkur ederim😭 peki gerçekten duygusal açıdan da seven bi erkek olsa napardi?
seninle sürekli cinsellik yasamak yerine seni severdi gözlerinin içini ezberlerdi her fırsatta ve durumda sevgisini sana gösterirdi
😩 bunun bilimcide olup onu sevmenin ağırlığı var üstümde.. cok dogru ama atlatıcam bırakıcam onu
kendine o kadar büyük söz ver yemin et ki o geri gelse bile sen verdiğin sözden yeminden dolayı kabul etme onu
Gelmez zaten baska kizlara gider o konuda onun sıkıntısı yok
Kabul edemem vazgeçmeliyim sonu yok bu iliskinin 😕
kendine deger sevgi ve saygı versin gün bitecektir emin ol ben öyle yaptım kurtuldum 3 gün sürdü 🤷🏻♂️
Aferin, sonunda anladın
Sadece öpüşüyormusunuz
Numara olmadan olur mu
Bravo nerden anladın ya
Evet.
Onun düşüncesini değiştiremez miyim
Zor.
Peki ondan nasil kurtulbilirim onu çok seviyorum ama belli ki sadece amacı cinsellik
İçimdeki sevgiden
Zamanla geçer, iletişimi kes gitsin.
E yatiyormusun onunla
Günaydın
E sanki
Olabilir amasyada
Demekki oyle bakiyor
Ekmeğinin peşinde
sadece öpüşmek mi
Vay vefasız
Opusmek siradan
Evet amaç o