Cinsel Yaşam Seks esnasında sigara çok iyi gitmiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Normalde içmem ama sekste içiyorum aşırı iyiii Seks esnasında sigara çok iyi gitmiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. evet güzel gider 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Bir de hatunun oral yaparken sigara içmesi. Bir sigaradan çekecek bir de y.. araktan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onu yaptim😂 Yorumla BforBaretta 1 yıl Ulan beeee en büyük fetişim 😔 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne yapıyorsun içinde git gel yaparken sigara mı yakıyorsunn 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aynennn Yorumla Soran 1 yıl Oral yaparken Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sigarayla aram yok ama seks esnasında alkol almak da zevklidir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onu da denedim yerimden kalkamiyordum😂😂 Yorumla Mr_Potter 1 yıl Ahahahah 😅😅 alkol almasan da yerinden kalkamaman lazim zatenn Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aa seksten sonra balkona çıkıp birlikte içmek hele bak bu favorim 1 1 Yorumla Dlooy 1 yıl Aynen öyle seks sonrası güzeldir zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ikimiz de icmiyoruz enerjimiz daha iyi oluyo damarlarımiz tıkanmıyo les gibi kokluyoruz uyku kalitemizi bozmuyo cildimizi yaslı göstermiyo icmedigimiz icin 1 1 Yorumla _Rulingg_ 1 yıl Helal olsunn aynı bende hijyen önemli Yorumla
Steel_Wing Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben sigara kullanmıyorum cinsel ilişki de yaşamıyorum 0 0 Yorumla
İzmirlixx35 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl esnasında olmaz ya performans düşer bence ama sonrasında mükkk 0 0 Yorumla
Kelebekomrukadarr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Sevişirken değil de dinlenip uzanırken iyi gider 2 1 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Yok uzanırken fantezi olmaz öyle 🤪😂😂 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ağzumda cuğara var diyom bi sakatlık çıkacuğ 1 4 Yorumla Kelebekomrukadarr 1 yıl Ne güldüm ya Allah da seni güldürsün Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Sigarayla seks mi olur iyice fanteziye bağladılar asdfsd Yorumla Kelebekomrukadarr 1 yıl Hep Yeşilçam izlemekten bunlar başka bişey değil Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Yeşilçam mııı emin misinnn? 😂😂 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet seksten sonra çok iyi gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaparken mi dinlenme molasindami iciyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İkisinde de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Girerken dumanı otturuyorsun bide Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Sonrasında güzel oluyor 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dikkat et bir yerleriniz yanmasın 😂 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende içiyorum, seksten sonra acayip keyif veriyor 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pompada 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
evet güzel gider
Bir de hatunun oral yaparken sigara içmesi. Bir sigaradan çekecek bir de y.. araktan
Onu yaptim😂
Ulan beeee en büyük fetişim 😔
Ne yapıyorsun içinde git gel yaparken sigara mı yakıyorsunn
Aynennn
Oral yaparken
Sigarayla aram yok ama seks esnasında alkol almak da zevklidir.
Onu da denedim yerimden kalkamiyordum😂😂
Ahahahah 😅😅 alkol almasan da yerinden kalkamaman lazim zatenn
Aa seksten sonra balkona çıkıp birlikte içmek hele bak bu favorim
Aynen öyle seks sonrası güzeldir zaten
Ikimiz de icmiyoruz enerjimiz daha iyi oluyo damarlarımiz tıkanmıyo les gibi kokluyoruz uyku kalitemizi bozmuyo cildimizi yaslı göstermiyo icmedigimiz icin
Helal olsunn aynı bende hijyen önemli
Ben sigara kullanmıyorum cinsel ilişki de yaşamıyorum
esnasında olmaz ya performans düşer bence ama sonrasında mükkk
Sevişirken değil de dinlenip uzanırken iyi gider
Yok uzanırken fantezi olmaz öyle 🤪😂😂
Ağzumda cuğara var diyom bi sakatlık çıkacuğ
Ne güldüm ya Allah da seni güldürsün
Sigarayla seks mi olur iyice fanteziye bağladılar asdfsd
Hep Yeşilçam izlemekten bunlar başka bişey değil
Yeşilçam mııı emin misinnn? 😂😂
Bir yaşıma daha girdim
Evet seksten sonra çok iyi gidiyor