Sevgilim çok sigara içiyor ve cinsel olarak baya kötü sanırım sigara ile ilgili bıktım cidden genel olarakta rahatsız ediyor beni ayrilicam galiba (ilişkimiz 8 aylık) bir kere bile tatmin edemedi beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılSigara içmek, vücudun birçok farklı yönünü olumsuz etkileyen zararlı bir alışkanlıktır. Bunlar arasında cinsel sağlık da bulunur. Sigara içmenin cinselliğe olan olumsuz etkilerini anlamak, insanların bu alışkanlığı bırakmalarına daha fazla neden olabilir.
1. **İktidarsızlık Riski Artışı:** Sigara içmek, ereksiyon sorunlarına yol açabilen damarların daralmasına neden olabilir. Nikotin, kan damarlarını sıkıştırarak penisin yeterince kanla dolmasını engelleyebilir, bu da erektil disfonksiyon riskini artırır.
2. **Düşük Cinsel İstek:** Sigara içmek, cinsel isteği azaltabilir. Araştırmalar, sigara içenlerin cinsel aktiviteye olan ilgilerinin daha düşük olduğunu göstermektedir. Nikotin, cinsel dürtüyü azaltabilir.
3. **Erken Boşalma:** Sigara içen erkeklerde erken boşalma riski artabilir. Nikotin, sinir sistemi üzerinde uyarıcı bir etki yaparak cinsel birleşmeyi kontrol etmekte zorluk yaşanmasına yol açabilir.
4. **Kısırlık Riski:** Sigara içmek, hem erkeklerde hem de kadınlarda kısırlık riskini artırabilir. Erkeklerde sperm kalitesini ve hareketliliğini olumsuz etkileyebilirken, kadınlarda da üreme yeteneğini azaltabilir.
5. **Cinsel Organda Hasar:** Sigara içmek, genital bölgedeki dolaşımı azaltabilir ve cinsel organlara zarar verebilir. Bu, cinsel tatmini etkileyebilir.
6. **Koku ve Tat Kaybı:** Sigara içmek, koku ve tat alma duyularını zayıflatabilir. Bu da cinsel deneyimi olumsuz etkileyebilir, çünkü koku ve tat, cinsel çekiciliği artırabilir.
7. **Pasif İçicilerin Etkilenmesi:** Aynı ev veya ortamda sigara içilen bir kişi (pasif içici), sigara dumanının etkilerine maruz kalabilir ve bu da cinsel sağlık sorunlarına yol açabilir.
Sonuç olarak, sigara içmek cinsel sağlık üzerinde olumsuz etkilere sahip olabilir ve bu etkiler kişiden kişiye değişebilir. Ancak sağlıklı bir cinsel yaşam için sigara içmeme veya sigara içmeyi bırakma, olumlu bir adım olabilir. Cinsel sağlık sorunları yaşıyorsanız, bir sağlık profesyoneli ile görüşmek önemlidir, çünkü bu sorunlar farklı nedenlere bağlı olabilir ve çözülebilirler.
14 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kesin sigara içtiği için çünkü sevgilimin yaşı 34 ve 15 yaşından beri fazla derecede sigara içiyormuş
Soran+1 yılSağol bu arada detaylı görüşün için
- +1 yıl
Kopyala yapıştır yaptım ama sonuçta işe yarayacaktır az veya çok.
- +1 yıl
Stresli bir hayatı veya Psikolojik sorunları da olabilir. Yani belki bir kaç sebebi vardır.
En İyi Cevaplar
Kesinlikle etkiler. Öpüşmede, orgazm süresinde vb ciddi anlamda olumsuz etkiliyor. Arkadaşımdan biliyorum, onun da kız arkadaşı benzer şikayetlerde bulunmuş ona.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimde ereksiyon sorunu oluyor bide 2 dakikada falan bosaliyor ciddiye alamıyorum artık onu
Çok sigaranın seksi kötü hale getirmesi, aşırı kilo vb. falan yoksa 40'ların ortalarını bulur. Ancak aşırı sigara içtiğine göre muhtemelen stres yönetimini yapamayan ve bir parça takıntılı bir insan. İşte bu ikisi her yaştaki insanda disfonksiyon bozukluğu yaratabilir.
Bir de sevişemiyorsa ayrıl gitsin bacım, o işe de yaramazlarsa erkeklerin çekilecek derdi yok yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılKiloluda birisi göbeği falan var zaten ve 15 yaşından beri içiyormuş yaşı 34 şu an dediklerin baya doğru yani sanırım genel olarakta ilişkimiz kötü sayılabilir zaten son dönemlerde ayrılmak doğru seçenek galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİsteksizlik ereksiyon problemi kötü ağız kokusu vs spermin tadıda kötü olur alkol ve sigara cinsel sorunların başlangıcı zaten
00 Yorumla Etkiler mesela şöyle ben ön sevişme istemem pis pis kokacak..🤮Beni böyle etkiliyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sigara bir uyuşturucu bağımllığıdır. cinsellikle alakası yoktur
00 YorumlaSigara ile doğrudan alakalı mıdır bilemedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSigaranın Periferik kan akışını etkilediği ve olumsuz yönde tepki verdiği bilinen bir gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be ben günde 2 paket içiyorum. Sadece günde 7 kez 31 çekiyorsam 5'e düşüyor. Tabi iş stresi olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşın kaç ama daha genç oldugun için etkilerini tam gostermiyordur belki henüz çünkü sevgilim 34 yaşında ve 15 yaşından beri içiyormuş sende yol yakınken bırak bence
Cevap sahibi+1 yılYaş 25. 21 yaşında sigaraya başladım
Çok etkiler hem de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl gitsin bence de başka adam mı yok
00 YorumlaCok etkiliyor
00 YorumlaEvet berbat agiz kokusuda cabasi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. etkiler
00 Yorumla
+1 yılEvet sizi etkiliyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz