Merhaba,2 aylık evliyim. Acele karar verdik ve eşimle Okey klasik (Mavi kutu) prezervatif aldık. Ben memnun değil gibiyim biraz kalın duruyor ama güvenilir sağlam 😊 Güven ile ilişkiye giriyoruz eşim ile. Biraz daha ince olabilirmiş birkaç seçenek gördüm paketim bitince yeni almak istiyorum. Ultra ince hassas vs. gibi çeşitleri var.
Sizce hangi marka, çeşit tavsiye edersiniz
Yeni evli çiftiz. Prezervatif için hangi markayı önerirsiniz?
Klasik almayin çok kalin. Ultra ince olani alin. Illa kondom kullanicaksaniz. Ama bana sorarsan esin doktora gidil sol kol cilt altina dogum kontrol implanti yaptirsa daha iyi olur rahat edersiniz kondom cok maliyelti ve her seferinde tak cikart yenisini ac , yeni paket al derken. Ugrastirici. Raharca beraber olur birlesirsiniz o seni sen onun icini hissedersin. Implantta sizi 3 yil korur. 3 yil sonunda cocuk dusunurseniz zaten degismesi gerktigi icin cikaetirsiniz. Yok dusunmezseniz yenisi takilir.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Eywallah dostum tavsiye için ultra ince bi bakacağım. Eee igne implant vs. şeyler istemiyoruz ama ultra ince bir araştıracağım
Merhaba, eşin için özellikle zevkini artıracak Okey Nirvana öneririm. Senin için ise Okey ultra ince. Hem hissiyat hem de zevk artıyor. İlk aylarda kullanın sonra aylık iğnelere dönersiniz prezervatifi aradan kaldırırsınız. :) Mutluluklar.
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Doğal yolları tavsiye ediyoruz iğne olsun, hap olsun, spirel olsun vs. istemiyoruz o yüzden en sağlıklı Prezervatif. Okey nirvana bakacağım teşekkür ederim