Çok takılmıyorum böyle şeylere. Normal boylarda 15 cm biraz kalın sayılır. Aslında kalınlık daha önemli. Kalınlığın daha önemli olduğunu kadınlar yeni yeni anlamaya başladı. E tabi işlev zaten önemli. Kadınlardaki takıntı sadece artık p * rno videolarda gördükçe hatta çok zevk alıyor oluyor genelde o videolarda. Büyük takıntısı başlıyor. Hatta canı istiyor ama cesaret edemiyor durumu da oluyor epey kısmında. Kokoreçi sevmem ama kokusunu severim durumu gibi oluyor. Kendi kendini gaza getiriyor ben çok büyük olanı rahat alırım, almalıyım. Almazsam olmaz. Deneyip alırsada zorlansa bile kendini ekstra kadın hissediyor. Normal şeyler. Ben kadın olsam benim de aklımdan geçer, ben de takıntı yapardım. Sağlıkçıyım mikro penis olmadıktan sonra her türlü zevki alır genel olarak. Ama psikolojik faktörler öne geçiyor yukarıda bahsettiğim gibi.
Kadin anatomisini bildigim. icin oyle cahil dusuncem olmadi hic. Zatwn sizin vajinadaki zevk almanizi saglayan sinirler. Vajinanin ic tarafini cevreler ve sade 5 6 cm kadar derinlige varir. Yani 6 cm den sonrasi zaten extra zevk vermez. Fazlasi sadwce pozisyon rahatligi saglar. Penis cikip durmaz vs. Ve kadina asil hazzi penisin kalinligi verir. Vajina icerinsin cevresine uygulanan baski haz verir. Cok sukur ki benim ne uzunluk nede kalinlik sorunum var. Uzunluk dert etmezdim de penisim ince olsaydi bu beni uzerdi.
Bence alakası yok bunun eğer ki erkek önceliğine her zaman kadına verirse önce onu rahatlatıp ona mutluluğu ve hazzı vermek için onunla bir şeyler yaşadığını O hissi ve o duyguyu ona verebiliyorsa zaten kadın her türlü mutlu olabilir büyük kalın ince uzun hiç fark etmez kadını ruhen ve duygular olarak bilinen mutlu ettikten sonra bence boyu veya geri kalanını hiçbirinin önemi yoktur 🤷
Kadınlar iri penis sevmiyor 16/17 üstüyse acı verir başka bişi değil ha eğer bir kadın buna rağmen boyuna bakıyorsa o kadından uzak durmasını tavsiye ederim otoban olmuştur
bu çok işlevli mutfak robotu değil. tek işlevi var sertleşmek. bu da yoksa zaten anlamı da yok. işlev insanın kendindedir organda değil.
kadının anatomik ve ruh yapısına göre de ölçü anlamsızdır. vajina içerisinden zevk alınmaz. zevk almayı sağlayan sinir ağı vücut dışındadır. içeride olmaz. öyle olsa insanlar kafayı yer. zevk ya da gıdıklanma gibi hisleri algılayan sinir ağı dıştadır.
yürürken vajina kendi kendine sürter uyarır adım başı orgazm olur kafayı yerdiniz. içeride bir şey yok. merkez klitoris vajinal orgazm yoktur klitoral orgazm vardır. vajinal ilişkide de giriş kasları ve klitorise bağlı olan iç dudaklar sayesinde klitoral zevk alınır.
unutmayın yemeği yersiniz lezzeti mideden değil ağızdan alırsınınız.
ayrıca şunu unutmayalım. kadını sevişme mutlu eder. gir çık işlemi değil. gir çık işlemi erkeğe hizmettir.
ayrıca saçma sapan uygulanan ve yanlış anlaşılmış ön sevişme de öğrenilsin
uygulanan şudur. önden bir kaç öpüşüp koklaşma sonrasında pata küte sadece gir çık işlemi. bu sahte olan filmlerde erkeklerin egolarını okşamak için kadını köle gösteren filmlerdeki rezalettir. böyle ilişki olmaz
sevişme ilk temastan başlar orgazm sonrası sarılıp öpüşmeye kadar devam eder. sevişme kesilmez. cinsellikte esas sevişmedir ilişki değil. ilişki sevişme içerisinde yaşanan detaydır kadın nemlenip ilişkiye odaklandığı an öncesine ön sevişme denir. ama sevişme kesilmez. sevişme eşliğinde ilişki devam eder. kompozisyon gibidir giriş gelişme sonuç
erkğin kadını mutlu etmek için sadece penisi mi var. eli yok mu dili yok mu
erkek kadınını başkasına muhtaç etmemek için en az yalayarak 1-2 kez boşaltım sonra sevişme eşliğinde ilişkiye devam etmeli. sabredip kendine değil kadına odaklanmalı. işlev buna denir.
Bazı erkekler, kadınların iri penis sevmesiyle ilgili yaygın inanış nedeniyle yetersizlik hissine kapılabilirler. Bu his, medyanın ve popüler kültürün cinsellik hakkındaki gerçekçi olmayan beklentileri ve idealize edilmiş imgeleri nedeniyle ortaya çıkabilir. Ancak, kadınların cinsel tercihleri oldukça çeşitlidir ve penis boyutu, cinsel tatmini belirleyen tek faktör değildir.
Birçok kadın için, penis boyutu cinsel tatmin açısından önemsizdir veya diğer faktörlere göre daha az önemlidir. Cinsel uyum, iletişim, duygusal bağ, karşılıklı saygı ve güven gibi faktörler, cinsel tatmin için çok daha önemlidir. Bir erkeğin penis boyutu, onun cinsel performansını veya ilişkideki değerini belirlemez.
Yetersizlik hissi yaşayan erkekler, bu konuda kendilerini daha iyi anlamaları ve gerçekçi beklentiler geliştirmeleri için bir uzmandan destek alabilirler. Cinsel terapistler, bu konuda bilgi ve destek sağlayabilir ve sağlıklı bir cinsel yaşam sürmelerine yardımcı olabilirler. Ayrıca, medyanın ve popüler kültürün cinsellik hakkındaki gerçekçi olmayan beklentilerine karşı eleştirel bir bakış açısı geliştirmek de önemlidir.
Sitedeki Cinsel etiketlerdeki soryluların neredeyse çeyreği penis boyu ve yapısı, meme ve vajina tipi soruları ile dolu.
Haliyle belirli bir boyutun altında olanlar, belirli şekilden farklı olanlar erkek veya kadın fark etmeksizin yetersizlik hissine sokuyordur.
Mesela en son pembe akımı başladı. Bu sefer de pembe olmayanlar yetersiz hissetmeye başladı. Sağlık sektörü bir şekilde para kazanacağı yer buluyor jdkdk
Tabi ki miktopenis ayrı bir konu ona yapılabilecek bir şey yok. Onlar hissetmek zorundalar.
5
12 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya düşünüyorum da oranın pespembe olması için iskandinav olmak filan lazım
Valla açıkçası hakkımda ne düşündükleri umurumda değil, özel hayatım beni ilgilendirir. Bir şeyin yaygın olduğunu söylemem oturup her erkeği denediğim anlamına gelmez. Mesela ülkemizde koyu vulva oranı da çok fazla.
Ne yani ben ülkedeki 40 milyon kadının tek tek vulvasını açıp baktım mı? Bu sebeple pembe başlı penis de yaygın demem dünyadaki bütün pembe başlı penisi denediğim anlamına gelmez.
Sonuçta cinsel yaşamda az çok fikrimin olduğu için fenomen oldum, demek ki bir şeyler hakkında az çok fikrim var, veya başkalarından duyup öğrendiklerim var. Veya araştırma yapıyorum demek ki. Bir şekilde bu bilgileri bir yerden topluyorum.
O sebeple insanların düşüncelerine ket vuramazsın. Zaten cinsel yaşam fenomeni olman bile insanların sana direk "sapık abaza, *escor*t, hayat kadını" gibi şeyler demelerni sağlar maalesef.
Hatta dahası, kimi insanların gözünde sadece cinsel yaşamdaki bir soruya kişisel bir görüşünü belirtmen bile senin yollu olduğunun göstergesidir.
Ve dahası da var yetmez...
Kimi insanlar cinselliği ayıp görür, kötü ve çirkin görür. Onların yanında cinsellik kelimesinin c sini bile desen sana bakışları değişir...
Bu site "oral sapkınlıktır" "fanteziler çirkin şeylerdir" diyen ve bunu dinsel sebeplere bağlayanlarla dolu...
O sebeple insanları ve onların düşüncelerini sorgulamayı bıraktım.
Tanrı için bazı insanları yaratmak oldukça sıkıcı gibiydi sanki..
Boyu oranında işlevi olduğuna ve boyuna göre erkeğe özgüven verdiğine inanıyorum ben. Boyu erkeğe yetersiz geliyorsa kime gmre ne kadar büyük olursa olsun bir halta yaramaz ama sahip olan erkek boyundan memnunsa bu onu yetersizlik hissine sokmaz ve karşısındaki kadına da yeterince mutluluk verir.
Yani sadece boyutu istenen şekilde diye yetersizlik hissine kapılıyorsa o kişi muhtemelen performans konusunda da kötü olacaktır.
Kaygı ile başlayan bir münasebette en iyi performansı göstermek mümkün değildir çünkü. Bu yüzden öyle hissetmek yerine kendilerini performansa odaklamaları kadın gözüyle tavsiyem.
Atalarımız da boşuna dememiş zaten, önemli olan boyu değil işlevi 😝😂
Bi kadın neden büyük penis ister ki tamamen görsel kapitalizm. Göz tatmininden başka hiçbi şeye yaramaz. Kadının vajina girişi en hassas ve zevk aldığı yerdir. Çünkü klitorisin sinir uçlarıyla çevrilidir. Aslında penisin kalınlığı yani o deliğe olduğunca sürtünmesi zevk veren unsurdur. 20 cm penisle vajina boşluğu dolsa ne dolmasa ne. Tam tersine rahime değip kadına acı verir.
Büyük iri penisi bir çinli Japon kadına denerseniz yarılır , denedim olmuyor. Girmiyor. Avrupa da ayni penisi Norveç li kadina denedim hava kaçırıyor lal-lak ses çıkarıyor boşluk var. Skmiş sayılmam korkusuyla , 2 saat vajinayı inceledim acaba bende mi hata var. Vajina deliğinin önünde ıslık çaldım kulagimi dayadim sesin ekosu 2 saniye sonra geri geldi , Bu demektir ki 680 metre derinik var (sesin 340m saniye yayilma hizi kullaniniz)
Nasıl ki erkekler kadınların cinsel organı için talepleri varsa doğal olarak kadınların da talepleri olabilir. O yüzden böyle triplere girmeye gerek yok.
Vajinaya keyif veren şey ilk 5-6 cm bildiğim kadarıyla geri kalan kısım sadece heyecan yaratıyordur daha diplere girebildiği için ve hamile bırakma oranı daha yüksek olabilir.
Vajina deliğinden kalın penis olsa giremez ince olsa bu seferde iki tarafta keyif alamaz ortalama olması her zaman iyidir.
Önemli olan kişinin ereksiyonunun sağlam ve uzun sürmesi ve ne zaman ne yapması gerektiğini bilmesi
Görüpte beğenmeyen olmadı en fazla 19 yediği için kısa bulan oldu ona göre biraz ama kalınlığı ve eniyle merak uyandırıyor denemeyi istedi böylesi olmadı diye olumsuz dönüş olmayınca sorun etmiyor insan
Olay hep erkeklerin penis boyları üzerinden gidiyor nedense, oysa vajinanın 5 cm sonrası zaten geniş ve kadınların büyük-küçük göğüs ve kalçası ne olacak ya da vajina dudaklarının şekli ve rengi? Bunları yok sayıp penis boyundan devam öyle mi?
Oluyor hatta daha fazla etkileri de oluyo. Yetersiz bir penisi olduğu için eşini yeteri kadar tatmin edemeyince yatağına kendisi yerine eşini tatmin edicek kişiler dahi alabiliyorlar
Penis boyu ve işlevi orantılıdır. Yani boyu mu işlevi mi diye bir soru çok saçma. İri kalın ve tam erekte oluyorsa ki normali bu partnerinin o hazzı aldıktan sonra onu bırakacağını düşünmüyorum. 10 cm bir penisin altına hiç bir kadın bilerek ve isteyerek yatmaz. Hiç bir uzman hekim de penis boyunun öneminden bahsetmez. Onlarda biliyor ki boyunun önemli olduğunu söylemek toplumsal infiale neden olur. Kısacası iri kalın ve tam erekte olan bir penis her kadının hayalidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Sevgilim penisinin küçük olduğunu düşündüğü için aylarca cinselliği reddetti. Sadece sorun olmayacağını söylediğimde aramızda cinsellik yaşanabildi. Bence gereğinden fazla kafaya takılıyor.
Yani sorun olmadi ama olada bilir kişiye gore değişir. Ayagini seyine göre uzatsa sıkıntı olmaz aslinda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Benim bu soruya itirazım var! Kadınların iri penis sevdiğini düşünmüyorum. Yaşayarak gördüm. Sırf bu yüzden anal yapamadığım reddedildiğim de çok oldu.
Belirli bir kadarını kullanıyorlar zaten o yüzden sorun yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Yok yaa, öyle bir his olmuyor ama lafa gelince iri istiyorlar altımıza girince de dur yapma acıyor deyip ağlıyorlar. Anlamak gerçekten zor bu kadınları.