Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. İdeal diye adlandırılan 13-14ler (aslında küçükler), büyük diye adlandırılan 17-18ler (aslında normaller) 😂 erkeklerle akdınların büyük penis algısı kesinlikle aynı değil ve bence çoğunluk büyük penis değil normal bir penis istiyor. Doyuma ulaşması hissetmesi ve görüntü olarak bile tatmin ediliciği bir başka.
99 Yorumla- 1 yıl
İdeal olan penis 15 cm'dir. 16 cm'den büyük olan penisler makropenis olarak kabul edilir bilimsel olarak. Kadınların çoğu büyük penis ister 18 cm ister sonra ilişki sırasında kem küm ederler zorlanırlar 😄
- 1 yıl
Testislerimle beraber 15 değil tek başına 15 cm aşağılamaya gerek yok 😉 Burada 12 cm'ye bile çığlık atacak kadınlar 18 istiyor sonra da erkekler bize saldırıyor diye gözyaşı dökersiniz. Sizin gibi komedi insanları gördükçe daha da gülüyorum 😅
Soran1 yılNoluyo olum😂
- 1 yıl
Saldırmak değil olanı söylemek benimkisi ve kimse senin s*kinin santimini merak etmiyor bunu belirterek 15santimcikle övünmene gerek yok abilerin gelirse üzerler😀 merak edenlere özelden ilet ulu orta söylenecek bir şey değil. Herkes aynı şeyden zevk alacak değil 12 il inleyende olur 18den aşağısı olunca zevk almayanda. Her fiş her prize uymayabilir, kişisel farklılar diyoruz. Bunları buradan öğreneceksen işin iş😀
En İyi Cevaplar
Ortalama olması yeterli bence diğer türlü çok ağrılı olur biraz gerçekçi olmak lazım. Tabi ortalamadan da düşük olmasın ama böyle şeylere pek takılmıyorum, yani hayatımdaki insanın sevdiğim adamın penis boyu küçükse yapacak bişey yok bu onun elinde olan bir şey değil yaradılışı böyledir. Ama tabi gönül ortalama büyüklükte bir penis ister orası ayrı. ☺️ sevince her şey güzel gelir insana insan kusur görmez bi şekilde tatmin olmanın yoluna bakar.
Erkekler kendilerine güvenmeli. Bi kadın sizin penis boyunzudan daha çok karakterinize bakar. En azında ben böyleyim. Şahsen bir erkeğin "karaktersiz" olması beni daha çok iten şeylerden biri.
150 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılTamamen p. no sektörünün dayatması
84 Yorumla
Soran1 yılNokta atışı
- 1 yıl
Canımsın🌸
- 1 yıl
Eig için teşekkür ederim 💖🌸
Soran1 yılRica ederim
S2 uzmanlarının görüşlerini okumaya geldim soruya. Bide kiminki kaç cm ve kim kaç cm seviyor bakmak için
22 Yorumla
Soran1 yıl🤣😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılBazı pozisyonlarda avantaj sağlıyor. Onun haricinde tamamen görsel tatmin
30 Yorumla Sadece onu büyük istemiyorlar ki her şeyi büyük istiyorlar. Ben herhangi bir şeyi küçük isteyen kadın gördemedim duyamadım 🤣
Erkekler de de var en iyisi en büyüğü olsun düşuncesi ama kadınlarda çok daha fazla. Bunun da sebebi yumurtayı dölleyecek spermi seçmekten başlayıp buraya kadar geliyor.
Görsel olarak tatmin, iç tarafın daha fazla dolmuşluk hissi ve erkeğinin kudretli hissedilmesi.
Erkeklerin büyük popo ve meme isteme sebebiyle benzer 😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu bir şehir efsanesi. Eğer bir kadın sürekli farklı kişilerle ilişkiye giriyorsa ve bunların bir kısmı büyük penisli ise, o zaman vajina ağzı genişleyeceği için bir noktadan sonra küçük penisler, onu etkilememeye başlayacak. Bu kişinin büyük istemesi anlaşılabilir. Ama fazla ilişki yaşamamış ve dar olan birisinin büyük penis istemesi tamamen bir algıdan ibaret. Sanki büyük olunca daha fazla zevk alacağını düşünür. Ama gerçek bu değil. Büyük penisin tek avantajı, pozisyon rahatlığı sunmada. Hemen hemen her pozisyonda yapabilir. Mesela küçük penisli birisi ayakta yapmakta zorlanır. Partnerinin biraz olsun eğilmesi gerekir.
10 Yorumla
1 yılPenisin en ideal boyu 15 cm'dir. Büyük penis sadece görsel olarak yükseltir kadını. Vajinası geniş olan bir kadın büyük penis alırken zorlanmaz ama normal bir vajinayı çok zorlar büyük penis ve acı çektirir. Vajina derinliği zaten 7-9 cm arasıdır. Esneyince 2 katına çıkıyor maks 18 cm alabilir içine. 16-17 cm penisler de zevk verir ama 18 ve üstü kasık ağrısı oluşturur. Boyundan daha da önemlisi kalınlığıdır çünkü kalın penis vajinanın duvarını daha çok uyarır ve uzun penise göre daha çok zevk verir. Yani 14-15 cm kalın bir penis, 19-20 cm'lik ince penisten daha etkilidir.
20 YorumlaBüyük penis isteyen kadının aklı yoktur. Ereksiyon halinde yaklaşık 15 cm'lik bir penis bence gayet yeterlidir. Çünkü zaten kadının fizyolojisine baktığımızda vajinanın uzunluğu ortalama 10 cm.. O yüzden bu konuda ortalama değerler, gayet iyi sonuçlar verir diye düşünüyorum..
12 Yorumla
Soran1 yılKatiliyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin büyük kalça, büyük meme sevmesiyle aynı. İnsanları et olarak görmek başka gerçekten aşık olduğun için sevişmek başka. Beğendiğin insanlara böyle standart şeylerle bakarsın ama aşık olduğunda bu ne abi biz insanız prn star değiliz dersin. :) Bence insanlar gerçeklik algısını kaybettikleri için ne istediklerini bilmiyorlar.
73 Yorumla- 1 yıl
Önemli olan sevdiğinle olması ve işlevi. :(
- 1 yıl
Kadınlara cinsel obje gözüyle bakmıyoruz
- 1 yıl
İşte aradığım yorum buydu. Tam düşüncelerimi özetlemişsin 👏👏
Doyuma ulaşmak la alakalı bnce bu.
Ne kadr büyük o kadr daha çok zevk verir ve doyurur düşüncesi ki küçük penisten zevk alan mi var olmaz yani mantıken102 Yorumla- 1 yıl
İdeali 14-15 cm olandır ve uzun olmasından ziyade kalın olması vajinayı daha çok uyarıp tatmin eder.
- 1 yıl
@qulkokusu asıl zararlı olan büyük penistir 13 - 14 cm penisler en çok zevk verendir
1 yılOrtalama penisi o kadar iyi kullanan karşılarına çıkmadığı için büyük penis ile daha çok zevk ve tatmin alacaklarını düşünüyorlar.
155 Yorumla- 1 yıl
Bu doğru işte
- 1 yıl
Büyük penis görmemiş olanlarda böyle düşünüyor yalnız
- 1 yıl
@Cemdendeniz büyükten kastın 20cm falan mı? Ki bunu da gördüm kalında gördüm ama erkek elindekini kullanmayı bilmiyorsa hiçbir işe yaramıyor...
- 1 yıl
O kısım doğru erkek bunu kullanmayı bilmeli ama kadında iri kalın penise dayanabilmeli pes etmemeli
- 1 yıl
@Cemdendeniz iriymiş kalınmış, normal oetalamadaymış hiç fark etmiyor önemli olan erkeğin kadını hazırlaması, yeterli ıslanma olmadan bam güm yapmaya kalkarsa hepsi sıkıntı yaratır... Mesela yeterli seviye ıslanmakta, kadın kendini kasmaz ve rahat olursa kızlık zarı denilen zarın esneyip kanamadığını biliyor muydun? İlle ilk ilişkide o kan gelmiyor yani tamamen uygun durumdaysa...
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece açgözlülük, başka bi sebebi yok. Mesela açsındır tabağına dolu dolu yemek koyarsın bi iki lokma alırsın üçüncüde tıkanır kalırsın tabaktaki yemek ziyan olur. Aynı o hesap. Küçük penis daha iyi bence.
147 Yorumla- 1 yıl
Cansın var ya kimsen 😍
- 1 yıl
Görmediğin için be elindekine razı olmak zorunda olduğun için böyle düşünüyorsun aslında
Cevap sahibi1 yılAslında haklı olabilirsin, hiç cinsellik yaşamadım doğrusu bi aletin nasıl olması gerektiğini hiç bilmiyorum
- 1 yıl
Aynen fark ettim yani görmeden yaşamadan aslında karar vermesi imkansız
Cevap sahibi1 yılAma yine de aşık olduğum adamın aleti küçükmüş kısaymış dert etmem, küçük aletinin eksikliğini beni severek telafi edebilir, fazla duygusalım ben sadece sevgi istiyorum
- 1 yıl
küçük penisli 11 kişi beğendi
Gizli Üye(18-24)1 yılEstetik geliyor gözüme görünce bile doyuma ulaşırım diye bir psikoloji içine giriyorum
175 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Sence 19 cm yeterlimidr
Cevap sahibi1 yılGayet idealdir
- 1 yıl
Keşke fikrini öğrenmek için şansım olsa
- 1 yıl
bu kadınlarda psikolojik olarak öyle gözüküyor evet ama uzun olması vajinayı zevkten çok acı çektirir büyük penis daha çok zevk verir terimi yanlış Uzman Doktorla görüştüm Vajinanın içindeki duvar zarı 7 cm girişten itibaren 10 cm arası zevki belirliyor ama bir erkekte 16 17 cm zevkten çok acı verir haa kimi kadınların vajinaları çok büyüktür 15 16 cm ideal ama genelde kadınların vajinaları 7 - 10 cm civarı arasında erkeklerin penisi Dünya ortalamasında 12 - 13 cm arasında ve biz Türk erkeklerin penis ortalaması Türkiyede 13 cm olarak ölçülmüş yani 10 cm 13 14 cm zevk verir ama 15 cm ve yukarısı zararlı bir kadının cinsel sağlığı için zevkten çok acı çeker 13 14 cm zevkten dört köşe yapar buna eminim ben burcumun gereği dahil olsa meraktan penis boyumu ölçmüştüm kendim 13.5 cm çıktı bana kısa gibi geliyor nedense ama kalınlık önemli ve kadına zevk vermek önemli erkeklerde de 13 cm 12 cm kısa sorunu var illa 17 18 lik cmler onlara göre çok zevk verir ama yanlış bir algı asıl zevk veren 12 13 cm olan penisler bu arada Akrep burcuyum Cinselliğe önem veririm ama sevdiğim kadınla yaşamak zevk almak isterim sevmediğin bir insanla ne cinsel ilişkim olur nede normal aşk evlilik ilişkim olur olmaz sevdiğim insanla yaşamayı tercih ederim
Kadınların içinde bir boşluk hissi var. O boşluğu ne kadar doldurabilirsen o kadar iyi gelir. Ne demek istediğimi anladın ;)
Ayrıca anatomik olarak bir erkeğin penisi kadının alamayacağı kadar büyük olamaz. Kadın her zaman alabilir. Eğer herhangi bir zorlanma yaşıyorsa bu boyutla değil kurulukla ilgili bir şeydir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılGörsel olarak daha estetik durur ve görsellik seks için çok önemlidir.
Kadınlarda kalçalarında cinsel işlev bakımında artısı yoktur ama erkekler tercih eder.
Kadınlarda göğüslerin boyutu cinsel ilişkiye katkısı yoktur ama orta veya büyük göğüsler tercih ediler.
Bacakların dolgun olması cinsel ilişkide anlamlı değildir ama görsel olarak etkiler. Gibi.
10 Yorumla
1 yılGörsel olarak göze hoş geliyor bence woow dedirtiyor gözlerin açılmasını sağlıyor.
Ayrıca büyük olmayan penislerde aynı partnerle bir süre sonra o penis yetmeyebiliyor bunun için daraltma işlemi vb. yaptırtmak gerekiyor vb vb.
50 YorumlaÇok küçük olunca güzel gözükmüyor performans olarak nasıldır bilmiyorum
146 Yorumla- 1 yıl
Evet çok küçük olan da iyi değil çok büyük te iyi değil ortalama 14-16 cm arası makul olan.
- 1 yıl
19 iyimi sence
- 1 yıl
@Carpediem0707 kalınsa güzel gozukur ama kadınlar tercih etmez
- 1 yıl
Kalınlık mı büyüklük mü peki
- 1 yıl
@Cemdendeniz kadınlar biraz kalın olan penisten daha çok haz duyabilirler ama duygu ve his penis büyüklüğünden daha önemli. Yani hisleri olmadigi bir büyük penisli adam mı yoksa hisleri olduğu orta bir penis mi dersen hepsi 2. yi seçer
1 yılMecbur olduğumuz kadarıyla değil istediğimiz kadarını kullanırız işte
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgörünüş için bence. ister istemez. ama benim için rengi ve duruşu önemli
1414 Yorumla- 1 yıl
🙄😂bu yorumu da görduk. Rengi , duruşu için penıs dedı bir kız
Cevap sahibi1 yılerkek söyleyince sorun yok
- 1 yıl
Erkekler ne zaman renk, duruşuna önem verdi:)) istedi. Hele duruş ne:))
Cevap sahibi1 yılorantı
- 1 yıl
Cinsel organda orantı olsa ne :)) kaş göz bacak değil ki bu. Ne alaka
- 1 yıl
19 ve pembemsi iyimidir
Soran1 yılOlum cidden dağılın aw
Cevap sahibi1 yılbu görünüşle mi bu tiple mi devamını seçeceğim peki. sadece cinsellik aramıyorum
- 1 yıl
Bence kız haklı
1 yılBana heybetli oluşuna bakmak ve seyretmek azdırıyor demişti bi çok kadın.
32 Yorumla
Soran1 yılEvet heybet konusunda cidden öyleler ama işte bunların hepsi estetik görünüm kategorisinde incelenebilir
- 1 yıl
Evet eski kız arkadaşım damarlarını seviyodu parmaklarıyla.
Gizli Üye(36-45)1 yılVay işi bilen bir Hanım Efendi Harikasın 😍😍😍
Penisin Yeri Vajinadır Büyük Olanlar
Arkadan Yaparak O Kadının Fiziksel Yapısını Ve O Kadiının Kadınlığının bitirmek Üzere Anal Seks yapar112 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok Daha bir Sürü Kadına Zararı var
Saymakla bitiremem inanki Ciddiyim
Cevap sahibi1 yılZaten Pozisyona göre Kadının Vajina Derinliği Kısalır ve Uzar
Tabiki Genişlik Darlık kısmı da buna Dahildir
Cevap sahibi1 yılBir çok Konuda Bilgim Var
Sormak istediklerini Sorabilirsin
Soran1 yılBenim de var merak etme 😂
Cevap sahibi1 yılBilgilerimizi Detaylı bir şekilde birbirimize Aktaralım mı
İnanki hiç Pişman olmayız
Seni MusMutlu Ederim 😍😍
Cevap sahibi1 yılBana Karşı Ön Yargılı Davranmazsanız Gerçekten Çok Sevinirim inanki..
Soran1 yılSevgilim var beyefendi 😀
Cevap sahibi1 yılOffff Tam Kalbimin Ortasından Vurdunuz Hanım Efendi ❤️🩹❤️🩹❤️🩹
Cevap sahibi1 yılBi Şans Verseniz Ne Olurdu kiii
Ben Sizi Beklerim Bu Kadar Profesyonel bir Hatunu Beklemek Bir Aşk Hikayesini Hatırlatır Bana
bir Umut Yolculuğunda gibi Hissederim
Lütfen Evet deee
Cevap sahibi1 yılOlur mu Hanım Efendi ♥️♥️
Soran1 yılBeyefendi şaka mısınız 🤣 gidin başkasına yav*şayın bekar kızların soyu mu tükendi 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılSenin gibisi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yıliçini daha fazla doldurması içerideki g noktasına deymesi gibi avantajları da var bazı penisler g noktasına deyemiyormuş
14 Yorumla
Soran1 yılG noktası diye diye mideye değdiriyorlar haberleri yok xjdjs
- 1 yıl
ama kadınalrda g noktası gerçekten var vajinal orgazm yaşayabilmek için oraya bir baskı muhakkak gerekli ki aşağıda gördüm büyük penis ile anal seks zor demişssin alakası yok d:
Soran1 yılVar bence.
- 1 yıl
yeni ben kendime ait olanı küçük sayamam ki küçük olmadığını söylediler hep ama anal a felan girerken bir şekilde acıvermeden girdim bu biraz teknik işi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYılların deneyimi olan kadınların istemesi normal de. Daha serçe parmak sokmaya korkan bakirelerin bu isteği cidden aç gözlülük
12 Yorumla
Soran1 yılAhahahah
- 1 yıl
Daha elektrikli bisikletle trafiğe çıkamadan tır kullanmayı istemek gibi bir şey
1 yılÜlkede aç gözlülük var. Yemek konusu da öyle ssks konusu da. Yiyemese de olsun istiyor. Alamasa da büyük istiyorlar 😀
12 Yorumla
Soran1 yılSeneye de giyersin meselesi🤣🤣
- 1 yıl
😀 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
u 1 yılAdamlığı kaç santim ben ona bakarım
192 Yorumla
Soran1 yılAhahahah güzel yorum
Kadınlar büyük olanı değil, ne yaptığını bilen adamı ister. Ama çoğu erkek hâlâ ‘boyla’ övünüyor. Misyoner, 2 dakika, sal gitsin… sonra da ‘aldatıldım ama niye’ diye trip atıyor. Çünkü sen sadece vardın, adam gibi orada olmadın.
10 YorumlaAslında kadının zevk aldıgı bölge belli o bölgeye büyük ya da küçük penisin girmesi fark etmiyor. Gösterişin iri olması belki ayrı zevk veriyor bunun için istenilebilir. Tabi Vajina dılında anal ya da daha başka fantezileri buna dahil etmiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Büyük penis dediğin kaç cm mesela 19 20 cm olanlar tam ereksiyon olamıyor mesela
12 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle, 17+ diyorum
1 yılOrtalamanin cok cok ustunde, hatta Turkiye standartlari disinda bir organa sahibim...
Edindigim tecrube gorsellik zevk verirken, o ise geldiginde daha da istekli olmalari...
Kim ne derse desin boyu da, islevi de her zaman onemlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler niye koca popo ve meme istiyorsa o yüzdendir
93 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin hepsi koca meme ve popo istemiyor yalnız.
- 1 yıl
Büyüklük mü kalınlık mı önemli sence peki
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılDaha çok zevk alınacağı düşünülüyor
128 Yorumla- 1 yıl
👍.
Soran1 yılKızı rahatsız etme la
- 1 yıl
Ne? Konuşuyor muyuz yalan söyleme
- 1 yıl
Bak en nefret ettiğim şey yalan sen kimsin ki benim hakkımda yalan söylüyorsun pislik
1 yılÖnemli olan işleviydi hani bu kız milleti ne istiyor ben bile anlamadım erkekler ne yapsın
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Çoğu kadın için olay sadece boy değil aslında; ama büyük olanın daha çok hissettireceğini ya da daha tatmin edici olacağını düşünüyorlar. Biraz da kafada büyütme durumu var yani.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Bu kişinin yediği içtiği ve nasıl doyduguyla alakalı herhalde ne araştırmacı insanlar bunu ele aldıda işin içinden çıkamadı ben sorun cvbını tamamen tecrübelere ve tercihlere bağlıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyük seviyoruz diyor sonra alırken em küm ediyorlsr
22 Yorumla
Soran1 yılXjskshs genelde öyle oluyor evet😂
Cevap sahibi1 yılAma olgunlar nadiren diyor
Sonra erkekler nedeb olgun kadınlardan hoşalnıyor diyorlar
psikolojik tamamen görmek bile hoşumuza gidiyor... ama işlevi daha önemli.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şu olana kadar yapmak istiyo ondandır 😂😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılSeks icin ortalama kalinlik ve boy yeterli. 15 16 cm iyidir ama kadin oksarken yalarken iri biseyle oynamayi daha cok sever.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Daha çok zevk verdiğini düşünüyorlar Halbuki Fazla büyük Tehlikeli iyi değildir 😅 Sakat bırakır girse
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılBüyüklükler alakası yok bence önemli olan partnerini doyurabilmekte sert yaparsan senden başkasına gitmez ama hemen gelirse arayışa düşer
10 Yorumla
1 yılDolu dolu bir zevk yaşama isteği bence, tabi biraz da ön yargı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılÇoğu kadın ister de tr şartlarında buna dayanabilecek kadın sayısı çok az 😂
10 Yorumla
1 yılMikro penisliyim ve chastity kullanıyorum çünkü pasifim 👯♀️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇoğu kadın girerken acıtsın istiyor o yüzden büyük kalın penis seviyorlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acı veriyor kadına hepsinin istediğini zannetmiyorum tecrübe😉 onlarında farklı vajina tipleri var
10 Yorumla
1 yılBüyük istiyorlar sonra alamıyorlar zaten normal boyut yeterli önemli olan zevk vermek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal boyda olup sertleşen ve sertliğini yeterli süre koruyan penis iyidir...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılbelki de doyuma ulaşamama korkularından dolayıdır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Normalin üzerinde büyük penis isteyeceklerini sanmıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevdiğim adami istiyorum ben. Böyle şeylere takılmam.
113 Yorumla- 1 yıl
Var mı biri
Cevap sahibi1 yılVarrr
- 1 yıl
Anladım
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar görselliği seviyor ondan. Halbusi alamiyorlar. p*rno Felan yarışı zor giriyor. İdeali 15 16 komple alırsın. Hem de sakos da da işe yarar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZevk almak genelde müşterilerimin bende en sevdiği özellik büyük olması
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendilerini En İyi Tatmin Edicek Penisin En Büyük Olanı Sanmaları
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAksine bazıları büyükten korkuyor ortalama benimki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden onlar büyük göğüs ve kalça istiyorsa ondan
154 Yorumla- 1 yıl
Ben büyük göğüs ve büyük kalça istemem normal boyutlarda olsun isterim.
Cevap sahibi1 yıl@alifurkancom tüh 95-58-97 yim
- 1 yıl
Kalın iyi midir peki
Büyükten kastın kaç santim ki, 30 falan mı 😅
11 Yorumla
Soran1 yıl17+
Cinsel Yaşam konusunda 988 cevap paylaştı. Ya ne yapsalardı bamya mı istesinler
50 Yorumla
1 yılBir ata sözü der ki şahin de küçük ama avı büyük. Onu isteyenler sanırsam her çeşitini görenler 😂😂
10 YorumlaTer kokularını bastırsınlar da sonra boya takılsınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFolloş *mlı oldukları için😁
71 Yorumla- 1 yıl
bu tabiri herkes bilmez, nereli olduğunu merak ettim 🙊
Gizli Üye(18-24)1 yılo nası resim la kole gibi
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen direk nefret ediyorum
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok keyif aldıkları için muhtemelen
20 Yorumla - Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne