Bir erkek buluşunca sadece öpüşmek istiyorsa sevmiyor mudur?

Normal şekilde bir şeyler yapmaya başlamamız ve buluşma dışında da beni özleyip arayıp mesaj atması için ne yapmalıyım?

Artık biraz da soğudum galiba, dün küfürlü konuşmaları da oldu benim yanımda. Sonra beni küfür ettiriyorlar ya dedi ama özür dilemedi. Yaptığı şeylerden de utanıp elini yüzüne falan kapattı. Bana çok güzel iltifatlar ediyor, elimi öpüyor, elimi tutup sarılıyor ama bu tarz şeyler rol olarak yapılır, çok sorun değil.

Ben seni kandırmak istemiyorum, doğruyu söylüyorum, ilişki istemiyorum diye de söyledi. Aslında bundan dolayı biraz soğudum. Sonuçta beklentimiz aynı değilmiş. Sürekli eve gelmek istiyor ben reddetsem bile...

Bunlardan dolayı biraz geri adım atsam bana yaklaşır mı duygusal anlamda? Yani duygusal anlamda bir ilişkimiz olmayacaksa, birbirimizle keyifli vakit geciremeyeceksek beni bulamayacağını anlamasını istiyorum. Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
O zaman ben görünüşüne aldandım galiba, küfürlü de konuşuyor benim yanımda. Belki değişir diye umut etmek nafile öyleyse. Değişecekse değişsin de öyle gelsin o zaman değil mi? Zaten pişman olup doğru dürüst şekilde geleceğini düşünüyorum. Gelirse beraber olup olamayacağımıza bakarız... Genelde erkekler kaybedince pişman olur. Ben yine de onun bütün bu davranışlarına rağmen elegantlığımdan taviz vermedim yani.
Güncellemeler
1 yıl
Normal şekilde bir şeyler yapmaya başlamamız ve buluşma dışında da beni özleyip arayıp mesaj atması için ne yapmalıyım? Kadınlar niye olmayacak erkeklere bu kadar çabuk bağlanıyor arkadaşlar ya? O hiç bağlanmamış o kadar fiziksel yakınlık kurduk, onun için bir anlam ifade etmiyor mudur?
Bir erkek buluşunca sadece öpüşmek istiyorsa sevmiyor mudur?