Her fırsatta öpmeye çalışan erkek seviyor mudur kullanıyor mudur?
Cevabın nedir?
+1 yılBir dahaki sefere öpüşmek istemiyormus gibi yap o ister direnirse cinsellik peşinde ama yok direk birakirsa seviyordur istemediğin seyi yapmaz ama 1 haftada sevgi nasıl büyür ki büyük ihtimalle dediğine göre cinsellik ama yine de sen bir dene dediğimi anlarsin zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre erkek dediğin sevdigini oyle ulu orta yerde durmadan her firsatta opmez. Cevreden sevdigine karsi gelebilecek olan tepkileri dusunur. Cunku bizim toplumumuzda erkek yaparsa andir sandir kiz yaparsa namussuzluktur.
45 Yorumla
Soran+1 yılIssız kimsenin olmadığı yerlerde yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılAma daha 1 haftalik bir iliskiymis bu. Dikkat et derim simdi tavrini koymazsan ilerde cok pismsn olabilirsin
Soran+1 yılNe yapabilirim tavrımı koymak için
Cevap sahibi+1 yılBoyle seylerden hoslanmadigini soyleyerek yapabilirsin ilk basta bunu. Sevmedigini belli edebilirsin. Zaten 1-2 defa bunu dile getirdikten sonra yapmaz o da. Ha iste o zaman senden ayrilirsa bilki cikar icin cikiyo seninle
Seninle ilgisi yok duygularını tatmin ediyordur. Kaybetmekten korksa bu kadar ileri gitmez. Arkadaşlarımdan biliyorum. Bize bahsederken 'at suratlı kız' diye anlatıyordu biri. Nedense erkeğe bir şey olmuyor ama kız kullanıldığıyla kalıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma benim ona bir şey demeyeceğimi biliyor
Ksilik yapısıyla ilgili erkekler çoğu aldatir
Ben bir kere bile aldatmadım kimseyi ama inanın ilgisizlik olunca sogukluk olunca başkasına gitmek istiyor insan ama genede gerçek seven aldatmaz00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
79Cevap
30 yıldır sapığım, öperek kullananı da ilk defa duydum!
Sevgisinden yavrum, sevgisinden. Görmemiş böyle güzelini, (evet çirkince de birşeysin ama bir de onun gözüyle bakmak lazım) n'apsın gariban. Öpecek tabi.50 YorumlaYa niye kullansn yapma allah aşkına sevgiyi hafife almayın şöyle
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha çıkalı 1 hafta bile olmadı ama
tek onun istemesiyle öpmuyordur , eger ki sende ona uygun davranıp imkan saglamıyorsan.. bence degerlendirmeni yaparken öpmeyi degil de kisilik karakter yonunden düsünn onu.. kendin icin yaaprsın ne yaparsan
10 YorumlaBence seviyodur ben sevdiğim kızı öpmeye doyamam sürekli öper sarılırım ama işte değerimizi anlayan seven kız yokki bu içimdrki taşmış sevgi gittikçe nefrete dönüşüyor
313 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kullanıyor diyor
- +1 yıl
WOLKDJ önemli olan tip değil saygıdır bir erkek saygılıysa hoş görülüyse tipin hiç bir önemi yok bence.
- +1 yıl
Öyle mi dersin? Ben herkese değer verdim saygılı davrandım ama noldu hayatım boyunca sırf tipten dolayı nefret edildim şimdi bana burada kişilik yalanını atma onun palavra olduğunu sen de ben de biliyoruz hepinizin aynı olduğunu da biliyorum yanınızdan yakışıklı piç serseri geçse anında atlarsınız
- +1 yıl
saçmala be bu işler tiple olmuyor :D ne gerizakalı mal bir insansın kadınları çok yanlış tanımışsın kadınlar duygusaldır hoşgörüye önem verir sevgi tiple değil hoşgörüyle kurulur hoşlantı ise tipe bağlıdır yani bir erkeğin tipine bakara ondan en fazla hoşlanırsın ama olgun kadınlar bir ömür boyu evliliği yürütebilecek erkek ister bence sen bir iki kişi yüzünden tüm kadınları suçlayan gerizakalısın.
- +1 yıl
@Pireböcüğü madem yanlış tanıdım neden bütün kızlar beni insan yerine koymuyor neden sürekli tipe bakarak daha tanımadan etmeden dışlıyor nefret ediyor haa gerizekalı kezban? ulan salak ben 15 yıl boyunca 2000'den fazla kız beni sürekli dışladı nefret etti hep piç serserilerle birlikte oldu sizin gibi şekilci tip düşkünü piç sevdası kaşarlar yüzünden hiç kimse beni dinlemedi anlamadı gelmiş burada bana mal diyosun. beni sinirlendirme canımı sıkma. sen bir kere beni görseydin bu lafları etmezdin şekilciğilini konuşturuop sen de benden nefret ederdin. bin kimseyi yanlış tanımadım hayatım boyunca bütün kızlar tipten dolayı nefret etti neler yaşadığımı sen mi biliyosun haa Allah'ın kezbanı :@ kızlar duygusal falan değil duygusal olsalardı beni anlayıp dinlerlerdei ama daha ağzımı açmadan beni itiyolar sürekli yakışıklılar ile arkadaş oluyolar benim bugüne kadar normal bir kız arkadaşım bile olmadı neden çünkü sizin şekilciliğiniz kezbanlığınız yüzünden hepinizin ALLAH BELASINI VERSİN.
- +1 yıl
sende o zaman kendine önem ver saç şeklini düzelt sakallarına şekil ver falan.
- +1 yıl
@Pireböcüğü bana hikaye anlatma ben kendime önem veriyorum. ayrıca sakallarıma da şekil verdim her türlü şekli denedim yine itici buldular şimdi kirli sakal bıraktım ama sonnuç yine aynı neden tip kötüymüş. ya sen tip öenmli değil diyosun beni görsen hakaretin dibine vurcaksın tabi bende senin namusuna şerefine küfür etçem tam olcak şimdi defol diyorum yazma git piç serseri yakışıklı erkeklerinle yat hadi yallah. ne mal olduğunuz belli hepiniz kaşarsınız ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN
+1 yılikisi de olabilir :D ama bence sevme ihtimali daha yüksek kullanmak isteyen öpüp bırakmaz çünkü :D
10 Yorumlabence seviyordur!
öpmicekte ne yapacak turşunumu kuracak seven kadın olsun erkek olsun öper!
sorun şu güvenmiyorsun ona!04 Yorumla
Soran+1 yılDaha çıkalı 1 hafta bile olmadı ama :(
- +1 yıl
Insanlari yanlis yonlendirme.
Ya birak öpsün napicaksin
İleri gitmedigi sürece sıkıntı olmaz
Aşk bazen koklamak öpmek sıkı sıkı sarılmak gerektiri
Digerlerini yapiyor mu peki?09 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşüyoruz tenhalarda
Soran+1 yılNe cezası?
Sarılıyor evet yürürken felan normalde de sarılıyor
Soran+1 yılBilmem genelde sarılıyor hep Buluştuğumuzda hiç uzak mesafede kalmıyoruz çıkalım 1 hafta bile olmadı
Soran+1 yılNasılsıniz mesafe koyabilirim
Soran+1 yıl*nasıl
öpmüyom bile bıyıklarım batar die düşün o kadar seviyorum
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yıltatlı bir öpcük her şeye bedeldir yüzünü yalamasına gerek yok
00 Yorumla Kullaniordur... Simdiki sevgililer para verme derdine sevgili ariorlar zaten
00 YorumlaÖpmesine bir şey diyemem ama sonuçta insan sevdiğini öper. Ama sende böyle bir soru işareti oluşturduysa tam samimi gelmiyor demek sana. Dikkatli ol iyi ölç tart derim.
10 Yorumla
+1 yılseven insan saçının teline dokunmaya kıyamaz :) adam sende cinsel güdülerini güdmeye çalısıyo haberin ola.. seni babamla tanıstıracam de bakim ne kadar ciddi ozaman anlarsın ;)
10 Yorumlasevmediğim birini kullanmak için öpmezdim daha da ötesini yapardım. Ama bende her fırsatta öpmek isterim kız arkadaşımı sevdiğimden dolayı oda
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de kullanmak için öpmek saçma ama nasıl olsa eve atamam yurtta kalıyorum diye ne kadar mıncıklasam kâr diyordur
+1 yılBu nasıl bir soru bunu sen bilmezsen biz nerden bilelim. Sanki biz adamı tanıyoruz bir yaşıyoruz gibi hayret bişi. Sarışınmısın?
10 Yorumla
+1 yılgünümüzde öpmemi kaldı ya :) o erkekteki sabırada hayran kaldım niye öpmeye çalışıyo ki.. istediğini elde edemiyosa saygı duyup bıraksın
00 Yorumla
+1 yılöpmekle sevmeyi anlıyamazsın. normal birşey bir yaklaşm istiyebilir.
024 Yorumla
Soran+1 yılTenha yer bulunca dudaktan öpüyo bir de bugün öpüştük en kalçalarıma bile elledi
- +1 yıl
tecrübeli arkadaşın varmş :) biraz fazla yapıyor sanırım yavaştan gitmesi gerek.
Soran+1 yılTecrübeli mi yani? Nasıl yavaştan gidecek? :( bugün parkta kucağıma yattı öyle öpüştük
- +1 yıl
sizden önce birileriyle yapmış bunları yoksa direk kalçalara gitmez el :) parkta insanlar görücek biraz utanç duygusu çekin sessiz cafeye falan gidin.
Soran+1 yılDilini kullanıyor öpüşürken bu kesin başka biriyle öpüşmüş mü? Zaten akşamdı parkta kimse yoktu beni sevmiyor sanırım sürekli boynumu alımı dudağımı yanağımı öpüyor
- +1 yıl
Öpmekle sevmenn alakası yok biraz dağa ilerleyen zamanda belli edicektir niyetini. arkadaşın dağa önce birileriyle yiyişmiş :)
Soran+1 yılMesela sevdiğini nerden anlarım :(
- +1 yıl
Ailesiyle tanışmak istediğini söyle sonrada benım ailemle tanıştırıcam seni de bakalım ne dicek az da olsa açık vericek diye ümit ediyrum :)
Soran+1 yılDaha sevgili olalı 1 hafta olmadı bugün telefonda ailesinin resimlerini gösterdi
- +1 yıl
Dağa sevgili olalı bir hafta olmadı ne siz nede o sevmiyorsunuz devam edin yiyişmeye :)
Soran+1 yılBen onu seviyorum
- +1 yıl
1 haftada nasıl seversiniz ya şaşırmayın bu kadarda.
Soran+1 yılÇok tatlı
- +1 yıl
Belli tatlı olduğu Canım baayan biraz olgunlaşın yaşınızı tahmin ediyorum 17 18 civarı? :)
Soran+1 yılÜniversitedeyiz
- +1 yıl
Olgunlaşmamışınız dağa yanlış anlamayın.
Soran+1 yılNeden böyle dediniz?
- +1 yıl
Biriyle bir hafta çıkıyorsunuz ve onu seviyorum diyorsunuz neden diyorum tatlı diyosunuz 1 haftada fazla yerlere gitmişsiniz. üniöğrencisine göre parkta yiyişmek falan ne bleyim biraz çocukça geldi bana tabi hayat senin istediğini yaparsın..
Soran+1 yılEve mi gitseydik
- +1 yıl
arkadaşım ne meraklısın ya nerde yapmak istiyorsan orada yap özgür birkızsın.
Soran+1 yılİyi ya
- +1 yıl
Sonradan birileri birşeyler dediğnde yüzünüz kızarmasın.
Soran+1 yılKim ne diyecek
- +1 yıl
Gören olur sokak ortasında çıkar laf eder ağrınıza gider ben görsem ağır konuşurum.
+1 yılSeviyorum ayaklarına yatıyor. Ama saman altından da kanalizasyon borusu döşüyor gibi.
30 Yorumla
+1 yılBoyle sorulr cok skti beni. amaci belli , hala anlamadiniz mi bu tipleri
10 Yorumlayorumlarini okudum sen bir haftada bu kadar taviz verirsen gun gelir bikar
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki
Soran+1 yılHaklısınız her dudaktan öpmesine izin vermemeli
- +1 yıl
aklini kullan bir nefsine tum ozelini asaletini mafmi ediceksin. biz erkekler temizsek kendimiz gibi temiz duzgun birini isteriz. onu gec kizsin. icinde kasar kullanilmis olarakmi yoksa asil hanfendimi anilmak istersin. dini boyutunu zaten hic karistirma bence seviye tani tart mAdem seviyo sabredicek gidersede gitsin sana adammi yok
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. sevgi göstergesi değilmiydi öpmek benmi yalnış hatırlıyorum...
04 Yorumla
Soran+1 yılKullanmak artik
Soran+1 yılKolumu ellerimi boynumu dudagımı öpüyor daha çıkalı 1 hafta bile olmadı
her fırsatta eşini veya nişanlısını öpen erkek gerçekten çok seviyordur. sevgilisi için karaktere bakmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılYer çekimi kanuna karşı gelip,
Bel altıma düşürmeden,
Kutsal bir kitap gibi,
Kalp hizamda saklıyorum seni...10 YorumlaTabi ki kullanıyordur sevgi muhabbetleri etmeyip başka güzel şeyler konuşmak yerine öpmek koklamak durumlarına girmenin anlamı manidar.
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk zaten kafede
cumlende her fırsatta oldugu ıcın, cok dusuk bı ıhtımal.
10 Yorumla
+1 yılHer firsatta opturmesine izin veren kızda geri zekalı dır.
30 YorumlaSevgisini bilmem seven insanda opebilir ama abaza sanirim her firsatta diyosun cunku
00 YorumlaÇok tarkan dinlemiştir :D yakalarsam mucuk mucuk :D
00 YorumlaÖpüş şekline göre değişir :) Eğer duydu dolu küçük öpücüklerse seviyordur ama yiyecek gibi öpüp yapışınca bırakmıyorsa arkana bakmadan koşarak kaç :D
11 YorumlaÖpmenin nesi kulkanmak olabilir ki?
öpmek içtenliktir...02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ne bileyim
Benim düşünceme göre , yani kendimi koyuyom onun yerine. Gerçekten seviyorsam kizi, sevdigimden öperim
00 Yorumla
+1 yılbir erkek senin kokunu içine çekerek öpüyorsa hiç şüphesiz seviyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılParfümümü çekiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesin içinde dudağnamı yapışıyor yoksaa sadece yanaktanmı?
08 Yorumla
Soran+1 yılYanaktan dudaktan alnımdan ama tenhada öpüşmek ellemek
Cevap sahibi+1 yılbence biraz geri çekmelisin kendini değerin artsın yani her istedğinde karşılık verme. nekadardır birliktesiniz?
Soran+1 yılBir hafta bile olmadı
Cevap sahibi+1 yılah be kızım niye bukadar ileri gitmesne izin veriyorsun cocuk bariz kullanıyor
Soran+1 yılBelki de kullanmıyordur ya :(
- +1 yıl
abartmayın ya ne kullanması herkesin canı ister öpüşmek normall
Cevap sahibi+1 yıl1 hafta diyor aama kız
Soran+1 yılBoynumu felan öpüyor
+1 yılİkisi de olabilir. Bu bir değerlendirme ölçütü değil.
10 Yorumla
+1 yılbu soruyu sorduguna göre kullanılyorsun ciddiyet bkleme
00 YorumlaOooo senden once kimbilir kac kiza seviyorum oluyorum diyip aynisini yapti kullanmaya calisiyor seni izin verme
00 Yorumlaöpüşmek tutkudur ya kim istemez ki. istemeyen erkekde vurduruyordur heralde.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çıkalı 1 hafta bile olmadı
- +1 yıl
ozaman durum farklı aranızdaki ilişki buna musaitse engel olucak bir durum yok yani ne kadar tanıyorsunuz birbirinizi orası önemli. 1 haftadır cıkıyosun ama öncesi varmı? cıkmak kelimesi zaten saçmalıktır onu bulanında hangi kafaya denk gelmiş bilmiyorum ama önemli olan ikili ilişkinizin süreci.
+1 yılinsan sevdiğini öpmek istemez mi bundan doğal ne var ki.
00 Yorumla
+1 yılSevdiginden olabilir kullaniyoda olabilir en iyisi kendisine sor :)
00 YorumlaAkisina birak. Seviyorsan sıkıntı yapma takma kafana icinden geldigi gibi davran.
00 Yorumlaİnsanın içinden sevgilisini öpmek gelir bu normaldir arkadaşlar. Neymiş abazaymış. Alakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiğinden sürekli öpmek isteyenler de olur normaldir
10 Yorumlaerkeye gore deyisir tabiki, seni hem cok seviyodur ama arzularina yenik dusuyor istenmeden olabilir ole seyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFırsatı değerlendirmeyen erkek seviyordur. Adamdır !
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılopmek sevgi belirtisidir , cok sevgiden operek belli etmeye calisiyor bence
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıkalı 1 hafta oldu
Cevap sahibi+1 yılsen anliyosundur fatlim hareketlerinden bir bakisindan anlarsin kullanip kullanmadigini. ama bu zamanda erkekler kadinlari cinsel obje olarak goruyor malesef ki
Soran+1 yılAnlasam keşke
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmem zaman gösterecek.. level atlayınca bakarız:-)
06 Yorumla
Soran+1 yılLevel atlayamaz yurtta kalıyor
Cevap sahibi+1 yılAtlar atlar merak etme sen..
Soran+1 yılNeler yapar mesela
Cevap sahibi+1 yılburada ulu orta mı yazayım?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılIm sorry :-) :-)
Opmek oksamak iliskide olmazsa olmazindadir yani sevgiliyken cunku kuru kuru olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ikisi de olabilir bence sen sınırını koy insan dokunmadan da sevebilir
10 Yorumla
+1 yılBlki çok seviyordur seni :) kanı kaynayamaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa bile
- +1 yıl
valla hep kötüye yoprmaya gerek yok sorgula güvenini test et. güvensiz bir tip olduğunu öpücükle anlayacağına başka birşeyler bul.
+1 yılAdama göre değişir herkesi bir tutamazsın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Öpüşmenin azı sevgiden, çoğu abazanlıktan..
00 Yorumlakısa net kullanıp atmak
03 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşüp öpüşüp?
+1 yılSeviyordur öpmekten birşey olmaz
00 Yorumlaöperken eli sabit ise seviyor rahat ol ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılOpusrken aziyo hsrhalde en son kalcalarima felan dokundu
Soran+1 yılO nasil oluyo
+1 yılSeverek kullanıyordur bence :)
00 Yorumlaseverken kullanıyodur.
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor
Seviyordur. Sevmese eller öpmez..
10 Yorumla
+1 yılNasıl öptügüne baglı o
00 Yorumlaçelişkili bir soru :)
00 Yorumla
+1 yılinsan sevdğni öpmeye bile kıyamz
10 Yorumla
+1 yılvalla bende sevgili olsam öpmek isterim sahsen :)
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Her fırsatta öpmeye çalışan erkek seviyor mudur kullanıyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler