boşalırken herşeyi diyebilir kan gitmiyor mantık arama. bide fb gibi veya sexting yaptıgın adama bişey hissetme üzülürsün
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama biz sadece öyle konuşmuyoruz ki arkadaş gibiyizde. Benle alakalı şeyleri hatırlar nebilim söyler. Bi bulusmadigimiz kaldı yani. O gün yine konuşurken onla çok seksisin dedi bende vucudummu sadece dedim hayır kişiliğin karakterin ses tonun çekici ve auran çok başka dedi. Ve hisler diye de ekledi
Evet. Ya utanmıyorum artık birbirimizden Bayadır konuşuyoruz. Gerçek gibi yani. Sanki karı kocayiz öyle düşün. 2 sene oldu. O gün yazidarak konustuk sonra sesliye gecelimmi dedi geçtik orada kudurdu hoşuma gitti 😅😅
Benle konuşurken eğleniyor çünkü. Senin erkeğinin dedi bende evet dedim ben senin neyinim dedim hatunum dedi. Sonra dedi ki başka neyimsin sen benim bende sıraladı işte biseyleri yerim seni yer dedi
Yok ya değil. Normalde de konuşuruz ordam burdan. Rüyamda seni gördüm dedi gezip egleniyoduk birgun yaşanır o günlerde dedi. Doğum günüm yaklaşıyor benim. Onu da sordu doğum günün yaklaşıyor He dedi
Erkekler Ne Diyor
boşalırken herşeyi diyebilir kan gitmiyor mantık arama. bide fb gibi veya sexting yaptıgın adama bişey hissetme üzülürsün
Ama biz sadece öyle konuşmuyoruz ki arkadaş gibiyizde. Benle alakalı şeyleri hatırlar nebilim söyler. Bi bulusmadigimiz kaldı yani. O gün yine konuşurken onla çok seksisin dedi bende vucudummu sadece dedim hayır kişiliğin karakterin ses tonun çekici ve auran çok başka dedi. Ve hisler diye de ekledi
he o xaman hisler var normal ilişki sizinki teldemi boşalıyodu
Evet. Ya utanmıyorum artık birbirimizden Bayadır konuşuyoruz. Gerçek gibi yani. Sanki karı kocayiz öyle düşün. 2 sene oldu. O gün yazidarak konustuk sonra sesliye gecelimmi dedi geçtik orada kudurdu hoşuma gitti 😅😅
iyiymiş kız bu kadsr zamanda görüşmedinizmi valla helal 2 sene
Evet valla bende hic ummazdim bu kadar konuşacağımı. O da ummazdi bence. Görüşmedik ya valla bilmiyorum görüşürmuyuzde ona kalmış. O cabalasin.
yani yaşlar kaçki şimdiye görüşmesi lazıödı hayatında başkası var mı senin belki sadece sanal takılıyodur oldugu yerde görüştügü falan vardır
Yas farki çok. 21 ben 26. Kimse yok ya onda da bende de
iyiymiş ciddi bi ilişki zor ama görüşmek güzel olur ben yaşamıştım benzeri daha önce görüştük kaç kere uzak olunca yürümwdi ama çok güzeldi her şey
ArZulu halde söylenmiş sözdür
Bana o gün dedi çok seksisin sadece vücut olarak mı hayır kişiliğin auran seksi dedi sonra da ve hisler dedi ne kastetti sence
Sana hayran olmaya başlamış sanırım
Benle konuşurken eğleniyor çünkü. Senin erkeğinin dedi bende evet dedim ben senin neyinim dedim hatunum dedi. Sonra dedi ki başka neyimsin sen benim bende sıraladı işte biseyleri yerim seni yer dedi
Acaba sadece o iş için mi hayran
Yok ya değil. Normalde de konuşuruz ordam burdan. Rüyamda seni gördüm dedi gezip egleniyoduk birgun yaşanır o günlerde dedi. Doğum günüm yaklaşıyor benim. Onu da sordu doğum günün yaklaşıyor He dedi
O zaman senden hoşlanıyor gibi bekle bakalım 3-4 gün
Biz Bayadır konuşuyoruz ama normal ki bi gorusmedigimiz kaldi
Alışkanlık yapmış olabilir belki bağlanıyor sana karşı
Evet bende öyle düşünüyorum. Alışkanlık daha çok.
Zamanla görürsün reel görüşme durumun var mi
Şu aralar yok ya. Çok uzağız hani belki de hiç gorusmucez meçhul orası da. O adana ben ist
Anladım çok uzak değil sonuçta uçakla 1,5 saat mesafe isterse gelir
Bende karıcım diyorum
Bana o gün dedi çok seksisin sadece vücut olarak mı hayır kişiliğin auran seksi dedi sonra da ve hisler dedi ne kastetti sence
Seni arzuluyor
Kullanmakta olduğu icin
Fazla gaza gelmiştir ))
Olsa da yapsak
Ne aşkımı ya oha