Cinsel Yaşam Sürtünme ile ilişkiden zevk alır mısınız? kırgınlıkgöklerde Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sürtünme ile ilişkiden zevk alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sürtünmeyle kalmaz o dikkat et ahsh 4 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. almam yok 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. sonuçta çıplaksa ve vajinası penisime temas ediyorsa ıslanmış ve penisimi vıcık vıcık yapmışsa evet zevk alırım 0 2 Yorumla kırgınlıkgöklerde 1 yıl hayır kıyafetle asdfghj Yorumla tamitamina34 1 yıl pek hoşuma gitmezdi :) Yorumla
Porshemilao Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl 24 yaşındasın böyle soru sormak yerine evlenip helalinden yasasan daha mutlu olmazmisin 0 2 Yorumla kırgınlıkgöklerde 1 yıl kime göre helal neye göre helal kardeşim ayrıca siz neden herkesi bir kalıba sokuyorsunuz ki onu da anlamış değilim Yorumla Porshemilao 1 yıl Milletle sürtünmekle zaten bı kalıba girmiş olursun ben bu durumdan kendini kurtar istedim sadece lütfen yanlış anlama😪 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yeni başlayanlara zevk verir anca, yoksa cinsellik yaşamış o hazzı tatmış kişilere zevk vermez 0 0 Yorumla
MAMBAS Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Timsaha tecavüz edilen bu memlekette seçicilik bu kademeyi geçeli çok oldu 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alırım ama beni başka özellikleriyle deli etmesi lazım mesela büyük göğüsleriyle 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben 3 yıl yaşadım bu ilişkiyi o zamanlar çok zevk almıştım. 0 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl İlişkide değil ama mastta alıyorum. 3 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Ergen miyiz lan biz, sürtünme ne 0 3 Yorumla kırgınlıkgöklerde 1 yıl hayır ama küçük bi sıkıntı var o yüzden sdfghjkl Yorumla Oluştur 1 yıl Sürtünmeyi gerektirecek sıkıntı ne, bekaret mi :d Yorumla kırgınlıkgöklerde 1 yıl bekaret düşünecek kadar dar görüşlü değilim başka bi şey Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. İçine girmek kadar olmasa da zevkli. 0 1 Yorumla kırgınlıkgöklerde 1 yıl peki kız için de geçerli mi bu
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oluruz birazda oral takviyesi yeter 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Dayanamam girerim içine 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. bir kızla her şeyden zevk alırım. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alırım 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır 🙂↔️ 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nası bir sürtünmr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sürtünmeyle kalmaz o dikkat et ahsh
almam yok
sonuçta çıplaksa ve vajinası penisime temas ediyorsa ıslanmış ve penisimi vıcık vıcık yapmışsa evet zevk alırım
hayır kıyafetle asdfghj
pek hoşuma gitmezdi :)
24 yaşındasın böyle soru sormak yerine evlenip helalinden yasasan daha mutlu olmazmisin
kime göre helal neye göre helal kardeşim ayrıca siz neden herkesi bir kalıba sokuyorsunuz ki onu da anlamış değilim
Milletle sürtünmekle zaten bı kalıba girmiş olursun ben bu durumdan kendini kurtar istedim sadece lütfen yanlış anlama😪
Yeni başlayanlara zevk verir anca, yoksa cinsellik yaşamış o hazzı tatmış kişilere zevk vermez
Timsaha tecavüz edilen bu memlekette seçicilik bu kademeyi geçeli çok oldu
Alırım ama beni başka özellikleriyle deli etmesi lazım mesela büyük göğüsleriyle
Ben 3 yıl yaşadım bu ilişkiyi o zamanlar çok zevk almıştım.
İlişkide değil ama mastta alıyorum.
Ergen miyiz lan biz, sürtünme ne
hayır ama küçük bi sıkıntı var o yüzden sdfghjkl
Sürtünmeyi gerektirecek sıkıntı ne, bekaret mi :d
bekaret düşünecek kadar dar görüşlü değilim başka bi şey
İçine girmek kadar olmasa da zevkli.
peki kız için de geçerli mi bu
Oluruz birazda oral takviyesi yeter
legjob ve assjob harika
Eskiden severdim lisede
Dayanamam girerim içine
Evet anal seks kadar keyifli