kadın erkek ana karnında yaratılış aynıdır bu nedenle kadın erkek aynı yerlerden zevk alır. memeler aynıdır sadece süt bezleri farkı vardır. klitoris ile penis de anatomik eştir.
Erkeklerde buralar erojen bolge olmadıgından cok etkisi sinirucu azlıgı nedeni ile olmaz ve daha erojen ve sinirucu olan bolgelere yonelim daha tercih edilebilir. Gidisat ve psiko etkisi olur
saçmalamışsın ana karnında yaratılış aynıdır erkekler de meme ucundan zevk alır. bilim dışı saçmalık paylaşmayın. sizin tercihiniz olmayabilir ama sinir az diyemezsiniz
ana karnında yaratılış ilk anneden gelen kromozmlarla başlar babadan gelen kromozom 6. hafta devreye girer. bu süreçte memeler oluşmuştur. sadece süt bezleri gelişimi konusunda erkeklerde gelişim olmaz ama sinir ağı aynıdır
Yavrum çocuğum 🤦 bily'e anlatır gibi anlaticam , dirseginden nasıl zevk almıyorsan göğüs ucundan da zevk alamazsın 🤦 ordaki sinirler o kadar yoğun ve gelişmiş değil , hissedemezsin imkansız anliyonmu bily , lütfen git biyoloji dersini çalış 🤦
Lütfen git biyoloji dersini çalış gel sonra istersen ve açık - net bilgiye rağmen konuşabilecek isen konuş yoksa kusura bakma Mars'a gidip astronot bile olsan yanlış bilgi ile hareket eden birine kimse saygı göstermez 🤦
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
hayır almam
kadın erkek ana karnında yaratılış aynıdır bu nedenle kadın erkek aynı yerlerden zevk alır.
memeler aynıdır sadece süt bezleri farkı vardır. klitoris ile penis de anatomik eştir.
Erkeklerde buralar erojen bolge olmadıgından cok etkisi sinirucu azlıgı nedeni ile olmaz ve daha erojen ve sinirucu olan bolgelere yonelim daha tercih edilebilir. Gidisat ve psiko etkisi olur
saçmalamışsın
ana karnında yaratılış aynıdır
erkekler de meme ucundan zevk alır. bilim dışı saçmalık paylaşmayın. sizin tercihiniz olmayabilir ama sinir az diyemezsiniz
ana karnında yaratılış ilk anneden gelen kromozmlarla başlar
babadan gelen kromozom 6. hafta devreye girer. bu süreçte memeler oluşmuştur.
sadece süt bezleri gelişimi konusunda erkeklerde gelişim olmaz ama sinir ağı aynıdır
Benim koca değdirmiyor bile içi bir tuhaf oluyor muş 😂
uyarici olabilir de bir erkek meme kili genelde killi falan da olur. emilcek bir durum yok bence. kulak memesine falan daha iyi tepki verilir
Hayır tabiki 🤦hatta rahatsız edici bir şey bizim için
Cidden mi
Erkek vücudunun sinir sistemi siz kadinlardan çok farklı başka ne bekliyorsun 🤦
neden rahatsızsın
insanlığını mı kaybettin. yahu allah bizi de kadınla eş değer zevk alalım diye yaratıyor siz red ediyorsunuz. sizde akıl mantık yok
Yavrum çocuğum 🤦 bily'e anlatır gibi anlaticam , dirseginden nasıl zevk almıyorsan göğüs ucundan da zevk alamazsın 🤦 ordaki sinirler o kadar yoğun ve gelişmiş değil , hissedemezsin imkansız anliyonmu bily , lütfen git biyoloji dersini çalış 🤦
yaşım 56
3 ün. eğitimi aldım. 40 yıldır 40 aşkın ülkelerde projeler yaptım.
yurt dışında bir fakültede 2 yıl eğitimcilik yaptım.
sen bana nasıl ukelaca yavrum çocuğum diyorsun. uslubunu düzel yaşın bir kere müsait değil.
edepsizlik yapma. insan ol
Lütfen git biyoloji dersini çalış gel sonra istersen ve açık - net bilgiye rağmen konuşabilecek isen konuş yoksa kusura bakma Mars'a gidip astronot bile olsan yanlış bilgi ile hareket eden birine kimse saygı göstermez 🤦
yahu saçmalıyorsun sus bari de cahilliğin iyice ifşa olmasın fgerriiiiizzzeekkallı
Memeler dolgunsa onları avuçlayıp emmek çok zevkli oluyor, zevk veriyor bana...
Çoğu erkek alır tabii ki de ama fazla yapıldığı zaman da tiksinir
Kadının memelerini emmeye bayılıyorum uçlarını emmeyi çok seviyorum
Çok zevk alırım
Fiziksel olarak zor. Ama psikolojik olarak alabilir bazı erkekler...
alıyorlar tabi, çünkü o bölgede hassas deri var
Hayırr. Emecek daha güzel yerler varken niye orası
Emilmekten değil de göğüs emmekten yalamaktan zevk alırım👍
İyi emen yalayan sevilir
Kişiye göre değişir
Ben alıyorum
Ben almıyorum huylanıyorum
Benim çok hoşuma gidiyor
Bilmem hiç kimse yapmadı hakdjdks
emen beni isem Tabii ki de evet
Bizim meme ucumuzsa hayır
Zevk alanlar var.