Cinsel Yaşam Göğüsleri emmek erkeklere zevk verir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Ben erkeğe zevk verdiğini düşünmüyorum sizce? Göğüsleri emmek erkeklere zevk verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben emekten zevk alırım meme emmek arasına benimkini yerleştirip gir gel yaparken dillemen hoşuma gider 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bu durum kadına zevk verir erkeğe değilkadının meme ucundaki sinirler uyarılır ve kadın zevk alır 0 0 Yorumla
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Vermediğini düşündüren nedir bilmiyorum ama gayet de veriyor 0 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Nasıl emildiğine bağlı herkes herşeyden zevk alır yeterki doğru ellerde yapılsın 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. evet verıyor hele kı hamıle süt dolu ıse ayrı bı deneyım oluyor 0 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl neden kendi adına konuşuyorsun? be çok seviyorum 0 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevişmek ten zevk almayan bir erkek yoktur bence gülüm 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bana zevk vermiyor, ama partnerimin zevk alması için yapıyorum. 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Emmek değilde ısırmak daha çok zevk verir. Birde okşamak tabiki. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sizin aldığınız zevk bize daha fazla zevk veriyor ama memeleri emmek te tabiki zevkli 0 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Özellikle küçük ise Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hemde nasil 2 3 günde bir emiyorum bagimlilik yaptı 😃😃 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkeğin memesinin emilmesi mi :D :D Ben gıdıklanıyorum :D 0 0 Yorumla
Karan6 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Hayır vermez vermiyor. Göğüsleri ellemek oksamak hatta uçlarını emip isirmak sadece ve sadece kadını tahrik etmek icindir. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilk ağladığında ağzına tıkılan şey olarak. gayette zevk verir. 0 0 Yorumla
birseyvar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Zevk vermese niye yapılsın bu aktivite 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Partneri memnun etmek için olabilir Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. yok vermez partner hoşuna gittiği için yaparız.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte dürüst doğru bir cevap bende öyle olduğunu düşünüyordum Yorumla VolkanSHNN +1 yıl meme vajina oral aktivite partner için yapılır kadın oral seks çekerken zevk almaz zevk verir onun gibi düşün. Yorumla
omerxd_16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hep bebekler mi süt içecek ben de içmek istiyorum 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. çok zevk verir 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aman aman bir zevk vermiyor 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadının aldığı zevki hissedince verir 0 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Yok beni etkilemiyor. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. ya knka buda soru muı dgfdgfd 0 0 Yorumla
ismimikoymakistemyrm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Bence eder 2 1 Yorumla ismimikoymakistemyrm +1 yıl Verir demek istemiştim eder ne ya Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Vetiyor evet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Veriyor 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet zevkli tabi ki 0 0 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Verir 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tabi ki de 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Karşılıklı o zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Ben emekten zevk alırım meme emmek arasına benimkini yerleştirip gir gel yaparken dillemen hoşuma gider
bu durum kadına zevk verir erkeğe değil
kadının meme ucundaki sinirler uyarılır ve kadın zevk alır
Vermediğini düşündüren nedir bilmiyorum ama gayet de veriyor
Nasıl emildiğine bağlı herkes herşeyden zevk alır yeterki doğru ellerde yapılsın
evet verıyor hele kı hamıle süt dolu ıse ayrı bı deneyım oluyor
neden kendi adına konuşuyorsun? be çok seviyorum
Sevişmek ten zevk almayan bir erkek yoktur bence gülüm
Bana zevk vermiyor, ama partnerimin zevk alması için yapıyorum.
Emmek değilde ısırmak daha çok zevk verir. Birde okşamak tabiki.
Sizin aldığınız zevk bize daha fazla zevk veriyor ama memeleri emmek te tabiki zevkli
Özellikle küçük ise
hemde nasil 2 3 günde bir emiyorum bagimlilik yaptı 😃😃
Erkeğin memesinin emilmesi mi :D :D Ben gıdıklanıyorum :D
Hayır vermez vermiyor. Göğüsleri ellemek oksamak hatta uçlarını emip isirmak sadece ve sadece kadını tahrik etmek icindir.
ilk ağladığında ağzına tıkılan şey olarak. gayette zevk verir.
Zevk vermese niye yapılsın bu aktivite
Partneri memnun etmek için olabilir
yok vermez partner hoşuna gittiği için yaparız..
İşte dürüst doğru bir cevap bende öyle olduğunu düşünüyordum
meme vajina oral aktivite partner için yapılır kadın oral seks çekerken zevk almaz zevk verir onun gibi düşün.
Yumuşaklığı dudaklara haz verir
Hep bebekler mi süt içecek ben de içmek istiyorum
çok zevk verir
Aman aman bir zevk vermiyor
Kadının aldığı zevki hissedince verir
Tercihim vajinadir her zaman
Yok beni etkilemiyor.
Emmesi zevkli oluyor
sadece kadına zevck verir
Ucunu emerek morartmaya bayılıyorum
ya knka buda soru muı dgfdgfd
Bence eder