Eşimle evleneli 3 hafta olud ve bugün balayına geldik ancak yola çıkmadan önce birliktelik yaşadık ve yaklaşık 50 dakika sürdü ancak daha fazla dayanamıp sonlandırmak istedim boşalmaması neden dolayıdır benden kaynaklı olabilirmi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal şartlarda boşalma süresini bilmiyoruz fakat kendi normali de olabilir ya da seçilen fanteziler de olabilir. Eşinizi cinsel olarak etkileyebilecek ortam, kombin ve pozisyon var mıydı? Ortamın kalabalık olması ereksiyonu engeller, kombin hoşuna gitmemiş olabilir, pozisyon onun istediği tarzda olmayabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılYani yeni evli olduğumuz için pozisyon deniyoruz haliyle
En İyi Cevaplar
1 yılSenden değil, temas olarak ve sana alıştığı için çekinmeden heyecanlanmadan yaptı, bundan dolayı süre bu şekilde uzadı, aman aman sakın hadi gel boşal deme yoksa zamanla seksten zaten sen soğursun onu da soğutursan senden başkasını aramaya başlar
05 Yorumla
Soran1 yılYani dedim neden boşalmıyorsun ya sende bir sorun var ya bende tatminlik için boşalması hoşuma gidiyor haliyle beni de tatmin etmiş oluyor boşalması yani bu şekilde düşünürsek sormamda hata yok
- 1 yıl
Yani hemen tatmin olup boşalmayı o istemiyor
- 1 yıl
Siz onun eşisiniz, sizinle 15- 20 dakka yapıp boşalıp tek seferlik yapmak istemiyor, süreyi uzun tutmak istiyor ve böyle olunca eşinizin daha çok hoşuna gidiyor
Soran1 yılAma daha yeni cinsellikle tanıştığım için onun istediği süreker beni yoruyor ilk gecemizden sonra zaten çok deforme oldu özel bölgem birkaç gün yapamadık
- 1 yıl
Sizin yaşadığınız olayın aynısını yaşadım, şimdi ikimizde birbirimizden soğuduk, bırakın eşiniz süre uzadıkça devamlı yaptıkça mutlu oluyorsa olsun yoksa seksten soğutursanız sizden de soğur 10 yıla kalmaz birbirinize boşanmakla alakalı şeyler söylemeye başlarsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
Bendede aynı ! Yapma şeklinden kaynaklıdır o. Birde adamın kendi bünyesi sağlam demek ki ! Ama çok iyi yapamadıgında da öyle oluyor
05 Yorumla
Soran1 yılValla her pozisyonu deniyoruz domalma yok ben üstüne çıkıyorum yok twörk vs vs sen üstümde olunca zevk daha çok alıyorum diyo ama bilemedim
Soran1 yılHayır aksine ön sevişmeyi uzun tutmak daha hoşuma gidiyor
Soran1 yılUzun tutuyoruz
1 yılMümkün. Kendi de çok hazır olmayabilir. Kasmıştır, odaklanamamıştır. Hemen kendinize ya da kötüye yormayınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sona doğru hizlansaydiniz bosalirdi ritim yetersiz kalmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılErkek erken boşalsa sorun, geç boşalsa sorun yine ya. 40-50 dakika yapmış işte daha ne yapsın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenden zevk alamıyor çokmu çirkinsiniz ya da fiziğiniz kötümü sizi objeltif cinsellik olmadan yorumlayabilirim isterseniz tabi?
04 Yorumla
Soran1 yılTabi yorumla
Soran1 yılNeden çirkin olayım yafa neden fiziğim kötü olsun ki gayette yerinde herseyim
Cevap sahibi1 yılYa hayır kötü niyetle demedim
Cevap sahibi1 yılGönderiyi beğendim can la başlıyor takip isteği at yaz hemen <3
Geciktirici almistir belli bi zaman sonra bosalamayinca odagini kaybetmistir ondan..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSürekli mi böyle yoksa ilk defa mı oldu?
Sürekli olsa erken boşalmak kadar kötü olan geç boşalma problemi
025 Yorumla
Soran1 yılYani 3 haftadır evliyiz zaten 20 dakikadan aşağı değildi hiçbir zaman ama tahammül edebiliyordum elli dkka üstüne çıkınca dayanamadım problem bendemi acaba
Cevap sahibi1 yılSenle alakası yok çünkü 50 dk az buz bir süre değil ve sen de insansın. KAç kere orgazm olup ıslak kalabilirsin ki
TAtmin olduktan sonra insanın ilgisi de ister istemez azalıyor.
Bu sitede havadan 1 saat aşağısını istemem diyenlere aslında güzel bir cevap.
10-25 dk arası ideal derler ya. Seninki ideali aşmış
Soran1 yıl1 saat dayanabilmek imkansız evet güzel cinsellik ancak bir saat yıpratıcı oluyor
Cevap sahibi1 yılISlaklık bittiği ana gider zaten. Bir de seksin güzel bir anı da partnerini boşaltabilmek. 50 dk boşaltamayınca insan halilyle kendini de sorgular iyice koparsın sen de olduğu gibi.
Soran1 yılBilmiyorum yani şu an seks yaşamak istemiyorum özgüvenim de kırılma hissediyorum
Cevap sahibi1 yılDostum yeni evlisiniz bence hemen böyle düşünme. Eşinle kesinlikle konuş derim. Belki sen daha çok zevk al diye de uzatmış olabilir. Ve o sırada kantarın topuzunu kaçırmıştır.
Sen neden hemen kendin de arıyorsun kabahatı
Soran1 yılNe bilim sabahtan beri diyorum ki acaba benimki genişmi geniş olsa böyle bir sorun yaşarmıyız acaba genişde zevk ondan mı alamıyor boşalmadımdigorum
Cevap sahibi1 yılSeninki ne kadar geniş olabilir ki gözünü seveyim. Doğum yapsan hadi neyse dicem tamam mı
Onun penisi o kadar küçük ve ince değilse geniş gelmesi emin ol mümkün değil. Ki olsa bile yine de boşabilir bir insan. Kendini bedenen bu tarz önyargılara boğma derim. Senin cinsellik hayatın biter bu mutsuzlukla
Cevap sahibi1 yılDediğime bozuldun galiba, sseninkine kücük penisli dedim diye 😅
Soran1 yılYani küçük gelmiyor bana bu kişiden kişiye değişir
Cevap sahibi1 yılSen geniş mi diye sorunda akla bu geliyor maalesef
Cevap sahibi1 yılSen içinin doldugunu hissediyorssan geniş değildir.
Soran1 yılYani ben hissediyorum sürünüyor sanki böyle tırtıklı bir yapısı var sanki kaslı bir yapımımondan mı bazen gevşedikçe daha az hissediyorum ama genelde bu şekilde yani
Cevap sahibi1 yılO kadar bilemem içimde hissetmedim ama tırtıklı garip geldi
Tamamen kavramıyor mu seninkini? Ben kız arkadaşımla yaptığımda neredeyse girmemişti bile içine
Soran1 yılNasıl yani tamamen kavramıyormu
Soran1 yılYani hepsi giriyor çok rahat bir sıkıntı yaşamıyoruz ilk 2 dakikadan sonra
Cevap sahibi1 yılBen kız arkadaşımın içine girdiğimde şöyle diyim penisin her yerinde o vajina duvarını her yerinde hissettim.
Cevap sahibi1 yılGirmnesine bir şey demiyorum canım. Seninkini tamamen doldurması benim demek istediğim
Soran1 yılValla oo kadar anlamıyorum
Soran1 yılZevk çok duyuyorum ben
Cevap sahibi1 yılSana zevkveriyorsa sıkıntı yok pek
Onun boşalmaya odaklanması lazım ve biraz onunki küçük gibi işte ama bu öyle bir problem değil zaten. Seni orgazm ediyors hele
ama sen kendini bu konuda özgüvenini etkilemesine izin verme
Cevap sahibi1 yılPozisyon olarak farklı bi rşeyler deniyor musunuz ve tempo hep aynı mı?
Soran1 yılTempo çok hızlı bazen dayanamadığımı söleyip yavaşlayabiliyorux daha soft
Soran1 yılPozisyon deniyorux haliyle yeni evliyiz hangi pozisyonda daha çok zevk alabiliriz uğraşıyoruz
Cevap sahibi1 yılPozisyonları tanıyarak anlarsınzı çünkü herkes farklı. Ama sert seviyorsanız domalma ve pronebone deneyin derim. Belki üstünde daha rahat bosalır
Gizli Üye(36-45)1 yılBelkide heyecandan boşalamamıştır bir defa bende oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle alakalı değil geciktirici spreyler var kullanmıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç inandırıcı gelmedi
03 Yorumla
Soran1 yılTöbe yarabbim neyine inanmadın mesela
Soran1 yılDayanamayıp bıraktım diyorum hatta neyi inandırıcı değil
- 1 yıl
O kadar uzun sürmesine
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 3 haftadır yapmadı miydi
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum ki bu detaylı anlatmak gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİyide millet 10 dk sürüyor diye şikayetçi sen öp şeyine koy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenden değil ondandır kesin ilac hap yemiştir boşalmamak icin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılArayan bulamaz, bulana sorgular…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHap alıyor büyük ihtimalle
015 Yorumla
Soran1 yılHayır hap almadı ben yaşıyorum klasik pre kullandık bu kadar
Soran1 yılYani sabahtan beridir kendimi kötü hissediyorum
Cevap sahibi1 yılBen yaşıyorum derken?
Soran1 yılYani adamla aynı evde yaşıyorum hap alsa görürdüm
Cevap sahibi1 yılBebeğim hapı almak 5 saniye. canım değil. Tuvaletten sen alır. Zaten 24 saat etkili
Soran1 yılBilmiyorum hatta bıraktnak istediğimi söleyince biraz daha dedi yani sorunu kendimde hissettim geniş mi ondan mı böyle dedim yok hayır dedi odaklanamadım dedi banada çok inanadırıcı gelmedi
Cevap sahibi1 yılArkadaşım geçen hafta evlendi. 30lu hapını alıp gerdeğe bile öyle girdi. Sence karısına söyler mi? Ben kendime guvenemeyip hap alıyorum der mi?
Cevap sahibi1 yılDüşük bir ihtimal geç boşalma olabilir de toplumda pek yok
Soran1 yılValla bilmiyorum yani bu şekilfr ben dayanamıyorum oda haliyle zevk duymuyordur sanırım boşalmadığı için
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç
Soran1 yılBen 22 eşim 26
Cevap sahibi1 yılBekaretini o mu aldı
Soran1 yılKardeşim burdan neye varacaksın
Soran1 yılEvet eşim aldı başka bir soru ne soruyorum neyi sorguluyorsun
Cevap sahibi1 yılboş ver sustum
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki sen zevk aldın mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGoççum benim hap atmış balayına gidiyorum diye 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki ilac aldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKaplanmış olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılNe kaplanmış olabilir
- 1 yıl
Hap yazmıştım
Gizli Üye(45 üstü)1 yılVar bi hayalimiz
21 Yorumla
Soran1 yılNe hayalin tatlım
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılMuhtemelen
00 Yorumla