Aynı iş yerindeyiz. Kendisi üst düzey yöneticim onun bile bi üstü var. Hesap sorduğu biri var. Onu gördükten yaklaşık 1 sene sonra aynı büroda çalışmaya başladık. O evli ve bi çocuklu. bende evliyim Evliligimde evlendiğimden beri sorun var. Bizimle çalışmaya baslayalidan beri hiç sohbet etmez sorulara cevap vermez eşinden bahsetmez özel hayatindan da. Evlilik yüzüğünü orta parmağına takıyor. Basbasa kalınca bana yumuşak ses tonundan davranıyor. Beni koruyor. Kıskanıyor bunu görebiliyorum. Bana trip attığı dönemlerde bile bana çalışırken bana bakıyor. Beni güldürmeye çalışıyor. Derin derin bakıyor bazen ve ben bunları çok sonra fark ettim. Kendisi üst düzey yönetici. Etkilendim. . Peki bu aşk mı sadece sorum bu? Evlilik konularını bence şu an karıştırmayalım o derin mevzu. Daha konuşmadık hiç bi konuda onunla
Tamam da kendini rezil etmek için neden böyle bıse yapar ki o zaman ben mi rezil olurum sadece neden bana öyle hareketler yapıyor ki terliyor beni görünce mesela
bilemem orasini. yasayip gorucsn. sevismektir bastan beri konu. evli erkegin amaci budur. evli erkegi anca karisi adam yerine koymazsa kendini senin yaninda adam gibi hissederse tavlayabilirsin
Büyük konuşmak istemiyorum. Allah göstermesin böyle bir şey yaşamak istemem. Ama evlisin ve yaptığının yanlış olduğunun farkında değilsin. Tamam hislerini kontrol edememiş olabilirsin ama ilerisi olmasını istiyorsun. Bunun savunulacak bir yanı yok
Cevap vermezsen verme. İşine gelmeyince lafları çarpıtıyorsun. Sana yaşadığın durumun kötü olduğunu söylüyorum. Evet böyle hisler yaşamış olabilirsin ama ikiniz de evlisiniz. O zaman eşinden boşan mutlu değilsen. Bu adam sana yatalım dese yatarsın. Yanlış mıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evli ve cocuklu ise asik vs değildir. asiksa da metres olaraj asiktir o kadını birakmaz hatta ona da asiktir
Bu kişi doktor gibi biri yani yönetici dediğim biri bu aslında kafası çalışıyor
Gecen kötü davranayım onu görmezden geleyim dedim bana günlerce trip attı ben düzelttim arayı sonra
doktorsa hayatta aşık olmaz. doktorlarin cogunun asik olma ihtimsli yok
Doktortam değilde ona bezer biri işte şu an söyleyemem kamuda yüksek bıse
iste aşık olmaz. amaç takılmak. evde isler iyi gitmiyo sanirim
evli insanların genel amaci o dur kadini erkegi
Tamam da kendini rezil etmek için neden böyle bıse yapar ki o zaman ben mi rezil olurum sadece neden bana öyle hareketler yapıyor ki terliyor beni görünce mesela
Yani bu kişi korkmuyor mu olan kadına mı olur anlamıyorum
Evet benim gitmiyor onunda gitmiyor adam zaten nereye yetişsin çok zor gerçekten herkesten kaldıramaz. Hayat zor yani o ailesinden bahsetmez ve sormaz
libidosal isler hanımefendi. senle sevisince gecer bunlar
Guleyimmi aglayayimmisimdi
Sevisecek vakti yok diyorum
Sana sorum şu aşık olduğun zaman başka biriyle sevisebilir mısın ne yaparsın bi erkek olarak
sevisecek vakit ve yer ayarlar hanımefendi dkhdjdjdjd
para cokken zamam da yaratılır. yarim saat sevisse yeter abime djhd
Sevidmek istediğini nerden anlarım o halde
zamanla anlarsin belli edecektir abimiz
Sevusmek istediğini mi aşık olduğunu mu
Ya bana oyun kurulduysa bu olay iş yerinde oluyor nasıl anlarım
bilemem orasini. yasayip gorucsn. sevismektir bastan beri konu. evli erkegin amaci budur. evli erkegi anca karisi adam yerine koymazsa kendini senin yaninda adam gibi hissederse tavlayabilirsin
İkinizin de anasını gözünden öpeyim tabi ki aşık tabi ki amacı cinsellik 🥰
😇😇😇😇😇😇
İkisi bir arada
Hıhı 🥰
Bu sana verilen değere çıkarı elde edip menfatinanbagli iyi bir gözlem ve mantıkla bu sorunu cevapların zaten
hayata bir daha gelirsen o kişiyle olur
onun dışında bu hayatta hayalöte olamaz
Sonunu anlamadım
kendi hayatlarınıza devam edin
beraberliğiniz imkansız
Evliliği karıştırmayalım diyorsun da evli adamın sana aşık olacağını düşünmen akıllıca mı? Diyelim ki aşık, ne yapacaksın?
Güzel yerden sormuşsunuz ben sadece askı merak ettim tamam 👍 aşk 🧡
Büyük konuşma
Büyük konuşmak istemiyorum. Allah göstermesin böyle bir şey yaşamak istemem. Ama evlisin ve yaptığının yanlış olduğunun farkında değilsin. Tamam hislerini kontrol edememiş olabilirsin ama ilerisi olmasını istiyorsun. Bunun savunulacak bir yanı yok
Ben büyük konuştum şu an bunları yazıyorum tamam başkada size cevap vermiyorum hayatınızda yasayindagorun hiç kimsenin başına gelmez umarım.
Cevap vermezsen verme. İşine gelmeyince lafları çarpıtıyorsun. Sana yaşadığın durumun kötü olduğunu söylüyorum. Evet böyle hisler yaşamış olabilirsin ama ikiniz de evlisiniz. O zaman eşinden boşan mutlu değilsen. Bu adam sana yatalım dese yatarsın. Yanlış mıyım?
Abla Sen neyin peşindesin? Aşık olsa ne olur? Sanki yelkenler fora olabilir sende.
Adam evli sen evlisin abla amacı ne olursa olsun kafayı mı yedin aw
Hoşlantı. Devamında cinsellik
Devamı gelince cinsellik neden amaç cinsellik mi
cinsellik.
Tüh
Anlamanın basşt bi yolu var
Ne peki
Heyecan arıyo olabilir mi bu arada
cinsellik bence sadece