Bi kızı s1kmeyi kafanıza koydunuz ve yapamadınız başta yüz verdi sonra geri çekildi. Ve aylarca onunla aynı ortamdasınız. O kızı takıntı yapar mısınız? Hem hala istediğiniz ama size aynı zamanda huzursuzluk veren bir nesne mi olur artık sizin için?
ya da takıntı için duygu mu gerekir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet, yapmasam bile o kişinin beni arzulamasını görene kadar devran ederim genelde
O da seni arzuladığını belli ederse ne olur?
Prensip gereği onunla oynarım açıkçası, evde baş başa kalsam deli de olsam kendimden çok onu deli ederim. Benimle oynanmasını sevmem
Kız senle oynamıyor ki iyi misin sen
Çoğu kız bunu oyun haline getiriyor yani vermeyeyim ama bana takıntılı kalsın diye uğraşır, bunu biliyorum defalarca yaşadım. Oynamak değil tamam evet ama kovalanacağını bile bile kaçıyorsa takıntı yaptırır illa ki
Başta onu yaptım ben, madem sen sadece cinsellik istiyorsun senden öyle bi kaçarım ki dedim. Ama seviyordum neticede ayrıca hayatımda kimseyle olmadım sadece cinsellik isteyen biriyle de olamazdım.
Sonuş olarak ben onun takıntısıydım hatta kendisine de söyledim sen bana takıntılısın diye
Hiçbir cinsel dürtünün kölesi değilim. Olmadım, olmam. Bu yüzden takıntı yapmam. Ama takıntı yapanlar var, bunu birçok kez gördük.
Yoo gider yanındaki kızla olurum bir de üstüne ahahah
Duble karaktersizim diyorsun yani
Yoo diğer kız beni artık ilgilendirmez diyorum
İyi de sen kızı sadece s1kmek için yaklaşmışsın kız da kaçmış sen de bi de üstüne onun arkisiylr olurum diyosun dublesin yani o zaman
S1kmek için yaklaşmakla normal yaklaşmak arasındaki farkı anlatır mısın?
Normal yaklaşırsan flört ve sevgili olucaksındır sadece s1kmekse tek gecelik en fazla fakbadi olursun kızı esc0rt yerine koyarsın birinde duygu değer insani paylaşım var ötekisinde esc0rt yerine koymak var
Tamam yaklaşmakta nasıl bir fark oluyor sen nereden anlayacaksın ki erkeğin amacını?
Yorumlarım niye siliniyo ya
M e saj at
Adam flörtün ilk günlerinde öpüşme beni öp zart zurt konular açtı demek ki aç bi sırtlan
Aç bi sırtlan ahahahah çok iyiymiş
Takıntı yapan olur naz yapıyor diyen olur koşar peşinden ya da bunlamı uğraşcam der takılmaz bile
Hasta değilse takıntı yapmaz. Takıntı bir hastalıktır
Eski sevgilimle yaşadım bunu ama biraz farklı bir şekilde
Nasıl
Buradan anlatmayayım istersen
Yazim mi
Evet
Bekliyorum, anlatacağım
Konuşcaz mı
Yazdım
Aynı ortamda denk geliniyormu
Her gün beraberler
Karakterine bağlı yapadabilir umursamayadabilir
Yüz verdiysen takıntı yapabilir dikkat et
Başta bi yakınlaşma oldu flört gibi sonra cinsellik konusu açılınca kız geri çekildi ama oğlan peşinde kaldıysa?
Bilmiyorum artık
sewer sayar
Nee
değeri artar
Sadece çakmak için yaklaştığı halde?
değeri yükselir ki
Kız vermediğimiçin mi?
hıhı
upaşıpmayam+
İyi de adam onun değerini anlar mı ki? Adam vurkaç derdinde bi adam
anlar walla
Anlasa da işine gelmez napcak nikahına mı alcak
arzular işte
Kız gözünün önünde olduğu sürece arzulamaya devam mı eder?
İçimde kalır belki ama takıntı haline getirmem
Kız sana ışık yaktığı anda uçar mısın ona doğru?
Aklının Bi köşesinde hep vardır illaki
Bence hiç aklından çıkmaz hele bi de her gün görüyor
Sen ne düşünüyorsun bu konu da
Ben arzu duyduğum bi erkeği yılın hiçbi günü aklımdan çıkartmam
Çünkü arzu duymam için duygu gerekir kadın olduğumdan dolayı ama erkeklerde nasıldır bilmem
Tabi hayatımda sevdiğim bi erkek olursa o kişiyi de arzumu da unuturum ama eğer hayatımda biri yoksa asla aklımdan çıkmaz
Hayır onu demiyorum cocugun sana ilgisini biliyorsun hergun görüyorsun bi kere cekinip kaçmışsın bir daha ister misin
Bu tee 8-10 ay önceki mesele, ama 2-3 ay peşimde kaldı. Sonra bi şey oldu ikimiz de bi daha birbirimizi yaklaşmadık
İsterdim onu ama araya cinsellik girince ürktüm çekildim sonra çocuğun istekli bi tip olduğu ortaya çıktı
Herkese karşı mı Istekli
Valla baya kızlara numara veren alan dul çocuklu kadına bile yürüyen bi tip
Ooo baş edemezsin onunda doyumsuzdur o
Doyumsuz değil de aç bence düzenli seks yapamadığı için
Bunu bilip inadına azdırıyor musun sende onu
Yok sadece kaçtım ben hiç iş atmadım ona eğer iş atsaydım daha da uzatırdı çünkü beni yemek için
Daha detaylı konuşalım mı
neden olmamıs pekala
Erkek direkt arzu ile yaklaşırsa kadın kaçar bu yüzden olabilir mi?
Direk arzu ile yaklastıgını anlamadık ama burdan haklısın tabiki
Nasıl belli etti sana
Daha flörtün ilk günlerinde öpmek ev felan konular geçtiyse
Geçmedi yani geçtiyse olduysa :D konusmların güzel ya :D
Ne
Mesaj yazı dilin kendin yaşamış gibi değil birinci tekil şahıstan cıkmıyor gibi farklı bir anlatımın var bundan bahsettim
He anladım
Bravo :D
selamlar mesajım acık
Oglana sor