İşte ben de bunu düşünüyorum. Eski sevgilisinden 6 ay önce ayrılmış onu tam unutmuş gibi de gelmiyor bana ama bana karşı da bir hoşlantısı var gibi geliyor.
Var değer verdiğini hissediyorum, bana her şeyi anlatıyor. Bu aralar hayatıyla ilgili değişiklik yapması gerekiyor ancak kafası karışık ve ilişki için doğru zaman olmadığını söyledi. Bende arkadaş kalalım istersen demiştim o da tamam seni kaybetmek istemiyorum demişti. Durum bu
Öyle yapıyorum bence hoşlanıyor ama bunu direkt söylemiyor. Eski kız arkadaşı mesaj atmıştı geçen de çok sinirlendi vs ben hala ona karşı bir şeyler hissettiğini de düşünüyorum. Düşüncem arkadaş olarak ilişkiyi sürdürüp zamanı gelince kendi adım atacak gibi duruyor. Her gün konuşuyoruz uzakta olsak bile.
Hayır. Eski sevgilisinden 6 ay önce ayrılmış ve bana tam onu unutmuş gibi gelmiyor o yüzden sadece hoşlantı duyuyor gibi geliyor bana, sevmekten ziyade.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir erkek sevdiğini arzular ama arzuladığını sever diye bir şey yok.
Arzuladığını unutması da zor olur mu peki?
Zor olmaz. Sevdiği insanı unutmak zordur.
Her erkek sevdiği kadını arzular ama her arzulanan kadın sevilecek diye bir kaide yok.
her arzulanan kız sevilmez
ama sevilen kesin arzulanır
Sevgi ve arzu bağlantılı degildir her arzulanan sevilmiyordur
Peki arzulanılanı unutmak zor mudur?
Kolaydır. Birden fazla kişiyi arzulayabilirsin
Seviyor da olabilir sevmiyor da olabilir işi bittikten sonra sormak lazım
Öyle bir şey yok.
Evet mümkün sevdiğini arzulayabilirsin
her erkek sevdiği kadını arzular.
Hoşlandığı kızı arzuluyordur.
İşte ben de bunu düşünüyorum. Eski sevgilisinden 6 ay önce ayrılmış onu tam unutmuş gibi de gelmiyor bana ama bana karşı da bir hoşlantısı var gibi geliyor.
Arzulamanın sonunu biliyorsun:)
Ne peki? Ben de istiyorum ama yapmıcam bir şeyler.
Farzet ki devam etti ilerledi. Arzuladığı kişiyle tatmin olmak istiyor. Neyi yapmayacaksın? Sen onu söyle
Hiçbir şey. Zaten arkadaş kalalım diye anlaştık. Arkadaşlıkta tatmin olmaz ☺️ ama buna rağmen arzularını anlıyorum.
Arkadaş kalacaksan tabiki sen haklısın.
Evet yoksa ben de arzuluyorum ama arzular üzerinden gitsin istemiyorum. Sevecekse olur sevmeyecekse olmaz. Ben seviyorum çünkü.
Ondan sevgiye dair işaret yokmu
Var değer verdiğini hissediyorum, bana her şeyi anlatıyor. Bu aralar hayatıyla ilgili değişiklik yapması gerekiyor ancak kafası karışık ve ilişki için doğru zaman olmadığını söyledi. Bende arkadaş kalalım istersen demiştim o da tamam seni kaybetmek istemiyorum demişti. Durum bu
Bir problem yok zaman ver biraz.
Öyle yapıyorum bence hoşlanıyor ama bunu direkt söylemiyor. Eski kız arkadaşı mesaj atmıştı geçen de çok sinirlendi vs ben hala ona karşı bir şeyler hissettiğini de düşünüyorum. Düşüncem arkadaş olarak ilişkiyi sürdürüp zamanı gelince kendi adım atacak gibi duruyor. Her gün konuşuyoruz uzakta olsak bile.
Burada da şöyle bir sorun var. Ya sen birine kapılırsan
Olabilir herhalde onu düşünmüştür. Sence benim düşündüğüm mantıklı mı?
Biraz mantıklı biraz mantıksız
Neden mantıksız?
Bekleyeceksin nereye kadar belli değil. Eski sevgilisinden ne kadar önce tanıyorsun
Beklemicem ki ben yine yoluma bakacağım. Biz ilişkisi bitince tanıştık gibi bir şey oldu. Yeniyiz kısacası
Şimdi oldu. Kararın da doğru. Ama tamamen umut vermemeni tavsiye ederim
Çocuğa mı umut vermeyeyim?
Yok bana ;)) 😅😅
Yok zaten söyledim ona, duygularımdan artık bahsetmicem sana diye. Bence anlamıştır
Senden ona ondan sana zor
Bu neye benziyor yeni boşanmış biriyle evlenmek gibi
Yani ama iyi bir insan, kafalarımız uyuşuyor sırf bu yüzden de insan kaybetmeyi sevmiyorum.
tabularınmı var
Yok. Benle çok güzel sohbet ediyor, gayet gülüyoruz eğlenceli geçiyor ama arada arzuladığına dair hareketlerde görüyorum. Bana bunu baskı yapmıyor.
sen ıstemıyormusun
İstiyorum ama tutuyorum kendimi, sevip sevmediğinden emin olmadığım için
peki daha oncekı ılıskılerındede hep boylemıydı
Hayır. Eski sevgilisinden 6 ay önce ayrılmış ve bana tam onu unutmuş gibi gelmiyor o yüzden sadece hoşlantı duyuyor gibi geliyor bana, sevmekten ziyade.
sen pekı baskalarıyla neler yasadın
Bunun ne önemi var?
sen bılırsın sana yardımcı olmaya calısıyorum
Sevdiği kızı arzular
Sevmiyo da olabilir