hayır gelmez. her şeyden anlam çıkarmayı bırakın artık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
arzu başka fiziğe göre yol alır aşk başka anlamsızdır böyle şeylerde aşk arama saçmalığın önde gideni
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya çocuk sürekli gözüme derin derin bakıp dalıyor bende arzuladığını düşünmeye başladım anlamadım
Cevap sahibi
+1 yıl
bırak içindekileri o anlatsın zamanı gelince arzu olayı çok farklı bi konudur
Soran
+1 yıl
Söylemiyoki konuşmuyoruz çocukla
Cevap sahibi
+1 yıl
içinde seninde ona karşı bi arzu var mı
Soran
+1 yıl
Yani evet var
Cevap sahibi
+1 yıl
o zaman sen açıl gerçi bazı kızların istek ve arzuları bedenlerine ve hayatlarına saygı duyulacak bişiyle olması gerektiği kadarının yaşanmasını ister ama karar senin kararın
Soran
+1 yıl
Yok izin vermezdim ben
Cevap sahibi
+1 yıl
ama dediğim o olması gerektiği kadar konusu arzuların yaşanması özel bi durum her kızın bazı arzuları gibi
İlgisi değil geçmişi yani bir erkek geçmişinde bir şey yaşadı mı önemli yaşadı ise duramaz doğa böyle kadın da aynı aslında. Hadi diyelim çok bir şey olmadı arzular tabiki ama yaklaşımlar yani çok detay var konuda aslında.
Arzulamak hayvani bir özelliktir. İnsanlar ise hayvan olmadığı için sevdiklerini arzulamaz. Sevdiği kişiyi arzulayan kişiler ise benim tabirimle yüreğiyle değil de y. rrağıyla seviyordur ve öyle birinin sevgisi de çok uzun sürmez...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsellik olarak bakiyorsa seviyor diyemeyiz
O işler öylr olmuyor ya erkekler beğendikleri hrr kadını arzulayabiliyorlar
Sevdiğini neden arzulamasın?
Sevdiğini arzulamasın da kimi arzulasın=
hayır gelmez. her şeyden anlam çıkarmayı bırakın artık
arzu başka fiziğe göre yol alır aşk başka anlamsızdır böyle şeylerde aşk arama saçmalığın önde gideni
Ya çocuk sürekli gözüme derin derin bakıp dalıyor bende arzuladığını düşünmeye başladım anlamadım
bırak içindekileri o anlatsın zamanı gelince arzu olayı çok farklı bi konudur
Söylemiyoki konuşmuyoruz çocukla
içinde seninde ona karşı bi arzu var mı
Yani evet var
o zaman sen açıl gerçi bazı kızların istek ve arzuları bedenlerine ve hayatlarına saygı duyulacak bişiyle olması gerektiği kadarının yaşanmasını ister ama karar senin kararın
Yok izin vermezdim ben
ama dediğim o olması gerektiği kadar konusu arzuların yaşanması özel bi durum her kızın bazı arzuları gibi
Erkekler güzel gördüğü her kıza arzu besler.
Erkeğe bağlı bu karakter kişilik geçmişi
Hmm normalde kızlara ilgisi yok
İlgisi değil geçmişi yani bir erkek geçmişinde bir şey yaşadı mı önemli yaşadı ise duramaz doğa böyle kadın da aynı aslında.
Hadi diyelim çok bir şey olmadı arzular tabiki ama yaklaşımlar yani çok detay var konuda aslında.
Geçmişinde bir şey yaşadığını düşünmüyorum
Düşünmek ayrı bilmek ayrı cesur kişiler ben bunu yaşadım istiyorum der korkak olan ise kapanır içine
arzulaması için sevmesine gerek yok.
Arzulamak başka o başka
Evet çok fazla şey hayal ediyordur
Her zaman değil. Fiziksel cezbediciliği olabilir
Hayir hoslaniyordur
Ama söylemiyor hoşlandığını
evet.
Peki hissi var mıdır
Bu her insanda değişir. Ben arzulamadığım bir kadını asla sevemem. Olaya böyle bakarsan anlarsın
Anladım kişiden kişiye değişiyor yani..
Hayr alakssiz
Hayır.
Arzulamak hayvani bir özelliktir. İnsanlar ise hayvan olmadığı için sevdiklerini arzulamaz. Sevdiği kişiyi arzulayan kişiler ise benim tabirimle yüreğiyle değil de y. rrağıyla seviyordur ve öyle birinin sevgisi de çok uzun sürmez...
Hayır
Herherine sahip olmak isterim
Tabiki