Cinsel Yaşam Erkekler neden cinsel ilişkide korunmayı sevmezler? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler neden cinsel ilişkide korunmayı sevmezler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çünkü içine boşalıp o sıcaklığı hissetmeyi seviyorum o spermin vajinandan çıkması anal kısmından dışarı doğru sızması 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ten teması önemli , sıcaklığı kavramasını hissetmek ilişkiyi farklı boyuta taşır 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben öyle değilimHissiyatı azaltıyor diye sanırım halbuki bana göre var mı yokmu belli değil 0 0 Yorumla
Laïcité Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Erkekler “armut piş, ağzıma düş” kafasında takılırlar. 0 0 Yorumla
Pronari345 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kondomsuz daha çok keyifli çünkü. Ama korunma şartt 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Et ete degmeli mantığına uyupta HIV hepatit kapinca kafalarını taştan taşa vururlar 3 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Farklı korunma yöntemleri var ama prezervatif en sevilmeyeni sanırım 0 0 Yorumla
Yabancı0006 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kondom kokuyor rahatsız ediyor. Üstüne kayganlık ve ten hissi farklı oluyir. En önemlisi de zirve anında geri çekilmek değil daha çok hızlanmak istiyor 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Herkes için geçerli değildir bu... Cinsel geçmişini bilmiyorsak daha da önemli 0 0 Yorumla
sadececevap00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Aksine nemde korunmak ve hijyen için herşeyi yaparım 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Et ete değmeli. Yoksa haz azalıyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Et ete değmesi daha zevk verici olur 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et ete deyecek ya 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Daha çok hissetmek için 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Seviyoruz tabikide kim diyor sevmiyoruz diye 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aksine ben korunmadan yapmam 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kullanan kişi her zaman üstünlük gösterir 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kadınlar neden sulanmaz 0 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Hissetmek o sıcaklık için tabiki 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Gaz maskesi ile gül koklanmaz 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. kendilerine güveniyorlarmış lar ondan 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Et ete değmeli 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Zevk mevzusu 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Hissiyatı azaltıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Erkeklere güvenilmez 3 1 Yorumla Sitemkarım 1 yıl Bazen kadınlara da güvenilmez ama neyse Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hissetmek önemli ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Çünkü içine boşalıp o sıcaklığı hissetmeyi seviyorum o spermin vajinandan çıkması anal kısmından dışarı doğru sızması
Ten teması önemli , sıcaklığı kavramasını hissetmek ilişkiyi farklı boyuta taşır
Ben öyle değilim
Hissiyatı azaltıyor diye sanırım halbuki bana göre var mı yokmu belli değil
Erkekler “armut piş, ağzıma düş” kafasında takılırlar.
Kondomsuz daha çok keyifli çünkü. Ama korunma şartt
Et ete degmeli mantığına uyupta HIV hepatit kapinca kafalarını taştan taşa vururlar
Farklı korunma yöntemleri var ama prezervatif en sevilmeyeni sanırım
Kondom kokuyor rahatsız ediyor. Üstüne kayganlık ve ten hissi farklı oluyir. En önemlisi de zirve anında geri çekilmek değil daha çok hızlanmak istiyor
Herkes için geçerli değildir bu... Cinsel geçmişini bilmiyorsak daha da önemli
Aksine nemde korunmak ve hijyen için herşeyi yaparım
Et ete değmeli. Yoksa haz azalıyor
Et ete değmesi daha zevk verici olur
Zevkten mahrum kalmayalımm
Et ete deyecek ya
Daha çok hissetmek için
Seviyoruz tabikide kim diyor sevmiyoruz diye
Aksine ben korunmadan yapmam
Tek sebebi hissiyatı azalttığı için.
Kullanan kişi her zaman üstünlük gösterir
kadınlar neden sulanmaz