Cinsel Yaşam Erkekler neden korunmayı sevmezler? kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler neden korunmayı sevmezler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SertKalın77 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl düzinelerce çocukları olması için :))) tabi ben korunurum boşalmadan önce alete poşet takarım. poşetle kadının içinde boşalırım, sonrada içinden çıkmadan öylece üzerine yatarım. 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Hissiyati azaltıyor, konsantrasyonu bozuyor, birde içinden çıkıp ağzına girmek istediğinde sürekli değiştirmek gerekiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Frontal lobları yeterince gelişmediği için kendi zevklerini olası hastalıklardan daha önde görüyorlar 3 0 Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Erkekliği ile hava atıyolar😂😂😂 gerçi bende istemem neyse😂😂😂 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kılıf alınan zevki wzaltiyor ondan olabilir et ete değmesi daha zevkli olur 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cinsel yolla bulaşan hastalıkların ne olduğunu ve sonlarının nasıl olduğunu gorseler korunurlar. 0 0 Yorumla
Siyah_2024 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 102% 1 yıl Hangi erkek sevmez?Bu bir efsane. Bütün erkekler için bebek ve hastalıktan korunmak ilk hedeftir 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Kimi ne göre öyle kolay kullanım ne göre farklı düşünceler hanımefendi 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her erkek için aynı degilAklı olan her anlamıyla korunur 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Hiç kullanmadım zevk alamıyorum ten tene degecek bence 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. zevk bölünmesin araya bişey girmesin diye 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendimi bilirim. O dediğin acemilerin işi 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çünkü içeriye boşalmayı seviyoruz. 0 0 Yorumla
Lothbrockk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Hissedemiyoruz zevksiz oluyor 0 0 Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl İyi bir şey yaptıklarını sananlar var 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hissetme daha önemli olduğu içindir 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Hisssiyati öldürdüğü için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben her turlu takarım, hastalık vs sıkıntı. Ama ten teması da iyidir 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. zevki azalttığı içindir 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. tam boşalma omuyor. orgazm olmuyor 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. en sevdiğim şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Et ete değince daha çok zevk alınıyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yz artık nolur çok özledim seni Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. cok sıkıyo ya yapışıyo kotu hi hıs o yuzden 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ten teması iyidir 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zaman kaybi 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadina bagli. 0 0 Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Et ete değecek 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zevki öldürdüğü için 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Ten tene değmeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
düzinelerce çocukları olması için :))) tabi ben korunurum boşalmadan önce alete poşet takarım. poşetle kadının içinde boşalırım, sonrada içinden çıkmadan öylece üzerine yatarım.
Hissiyati azaltıyor, konsantrasyonu bozuyor, birde içinden çıkıp ağzına girmek istediğinde sürekli değiştirmek gerekiyor
Frontal lobları yeterince gelişmediği için kendi zevklerini olası hastalıklardan daha önde görüyorlar
Erkekliği ile hava atıyolar😂😂😂 gerçi bende istemem neyse😂😂😂
Kılıf alınan zevki wzaltiyor ondan olabilir et ete değmesi daha zevkli olur
Cinsel yolla bulaşan hastalıkların ne olduğunu ve sonlarının nasıl olduğunu gorseler korunurlar.
Hangi erkek sevmez?
Bu bir efsane. Bütün erkekler için bebek ve hastalıktan korunmak ilk hedeftir
Kimi ne göre öyle kolay kullanım ne göre farklı düşünceler hanımefendi
Her erkek için aynı degil
Aklı olan her anlamıyla korunur
İçine boşalmanın zevkinden ve karşı konulmasının zorluğundan
Hiç kullanmadım zevk alamıyorum ten tene degecek bence
Maskeyle gül koklanmaz
zevk bölünmesin araya bişey girmesin diye
Kadın prezervatif mi o
Yarısı gidiyo keyfin
Pek sevmem et ete olacak