Cinsel Yaşam Evlendikten sonra sürekli ilişki olur mu? Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Olmazsa ne olur Evlendikten sonra sürekli ilişki olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sürekli olmaz insan seks üzerine yaşamaz hayatın farklı anlarında farklı şekilde de mutlu olmak gerekir gadası 1 1 Yorumla Muhammes2525 1 yıl Ilk 4ay? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Olmalı, en fazla 2 günde bir kesin olmalı 4 5 Yorumla MasumBey0 1 yıl Benceden günde 2 olmalıı Yorumla MasumBey0 1 yıl En az Yorumla Muhammes2525 1 yıl Günde 2 kere oha Yorumla Muhammes2525 1 yıl Iliski olmazsa ne olur Yorumla Muhammes2525 1 yıl 2 gunde 1 mi çok degil mi Yorumla
İstilacıTürrİnsan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl olmazsa aldatma olur 2 25 Yorumla MasumBey0 1 yıl Niye aldatma olsun bi çözmeye çalışın Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl gerçekler bunlar Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl toz pembe düşünmeye gerek yok Yorumla MasumBey0 1 yıl Doğru gerçi bi kere soğudumu red yedimmi hevesi kaçar başkalarına yönelir Yorumla Muhammes2525 1 yıl @istilaciturrinsan günde 2 defa normal mi ya da hergün Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl normal Yorumla MasumBey0 1 yıl Günde 8 attığım oldu knk 1 2 falan normal yani Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl bakirsin galiba iyi attın kafadan bilimsel olarak imkansız Yorumla Muhammes2525 1 yıl Evet bakir Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sen evlimisin kanka Yorumla Muhammes2525 1 yıl @MasumBey0 abartma okadar olmaz Yorumla Muhammes2525 1 yıl Rus kızı degilki okadar yapcak Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl spermin dolması için çok zamana ihtiyaç var uydurma Yorumla Muhammes2525 1 yıl @istilaciturrinsan evlilikte ilk 6 ay hergun olur mu yani iliski Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl tam mal bu ya çocuk kandır sen Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl olur sadece 6 ayında değil Yorumla Muhammes2525 1 yıl Açık konuşursan anlicam Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl lan ölene kadar olur işte ne biliyim süresini Yorumla Muhammes2525 1 yıl Bazilari isteksiz ya da vajinusmus oluyor ya da ilkgece korkusu bu nedemek istiyorum yok oram agriyor falan filan Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sürekli erteleme yani Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl bakir isteyen sizsiniz o zaman çekceksiniz o yaşa kadar bakire olandan istek beklemek saçmalığın daniskası olur Yorumla Muhammes2525 1 yıl Nasıl yani bakir kalmak suç mu Yorumla Muhammes2525 1 yıl Iliski olduktan sonra daha cok mu istekli oluyorlar Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl harfi eksik yazmışım Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl ya da tamamen isteksiz biri oluyor kafasında farklı algı oluşuyor ilişkiyi etkiliyor Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Genelde olur 1 2 Yorumla Muhammes2525 1 yıl Hergun mu olur Yorumla s Ayabasanmaymun 1 yıl Yeni evliyken hemen hemen. Sonra azalır Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evli çiftlere bağlı 0 166 Yorumla Muhammes2525 1 yıl Nasil yani hergun olur mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapanda olabilir, yapmayanda. Olur niye olmasın ama hergün de seks sıkar. Herşeyin bi yeri zamanı var. Yorumla Muhammes2525 1 yıl Nasilsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Meraba kanka Yorumla Muhammes2525 1 yıl Kanka napiyin Yorumla Muhammes2525 1 yıl Yeni mi uyandin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akşam yemeği hazırlıyorum. Yemek yiycem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayırdır konuşmak mı istiyosun Yorumla Muhammes2525 1 yıl düngece yorgundum uyudum Yorumla Muhammes2525 1 yıl Gözlerin kadar parlak bir gün olsun. Günaydın. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim 🥰❤ Yorumla Muhammes2525 1 yıl Napıyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne Yorumla Muhammes2525 1 yıl 23:00 buluşalim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam Yorumla Muhammes2525 1 yıl Geldin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen mi geldin farketmedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne var ne oldu Yorumla Muhammes2525 1 yıl Burdayim hayatim Yorumla Muhammes2525 1 yıl Geldim kusura bakma duştaydim Yorumla Muhammes2525 1 yıl Nalıyon bakalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Demek duştaydın / Saatler olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gecenin bu saatinde ne yapıyor olabilirim sence Yorumla Muhammes2525 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Muhammes2525 1 yıl Oyüzden sordum Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sağol teşşekkür ederim❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela sen şu an ne yapıyor olabilirsin? Evdesin duş aldın. Şimdide uzandın öyle... elinde telefonla benle yazışıyor olabilirmisin? Yorumla Muhammes2525 1 yıl Iyice rahatladim valla baya yorulmuşum duş iyi geldi hayatim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yaptında yoruldun bu kadar Yorumla Muhammes2525 1 yıl Arkadaşa yardim ettim ev taşiyorlardi rica etti bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sen ne yaptın bugün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evdeydim hava çok soğuktu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkamadım dışarı Yorumla Muhammes2525 1 yıl Evet hava soğuk cafeye falan gitseydin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anliycan evde takıldım işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cafe kaç saatlik yol. Gidene kadar donardım Yorumla Muhammes2525 1 yıl Kıyamam sana donma boş ver evde otur hasta olma Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sonra kim bakcak sana ben bakarımda uzaksın işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben kendime bakabiliyorum kanka sağol. Çok incesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amaçda o ya zaten hasta olmamak Yorumla Muhammes2525 1 yıl Uykun var mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sıfır uyku Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sahi kanka hiç kız arkadaşın yokmu. Ben hariç Yorumla Muhammes2525 1 yıl Var kanka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Reeldemi Yorumla Muhammes2525 1 yıl Reelde. varda ben reddeiyorum Yorumla Muhammes2525 1 yıl Hepsi cinselik istiyora Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atmaya reddediyormuş Yorumla Muhammes2525 1 yıl Niye olamaz mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buluyomusun şöyle kafana göre uygun birini. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pardon Bulamıyomusun olucaktı Yorumla Muhammes2525 1 yıl Şimdiki kızlar cok istekli ben anlamadim benden ne istiyorlar tipsiz birisiyim yani Yorumla Muhammes2525 1 yıl Neden böyle bir şey dedin Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sen varsın ya kafama göre Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya tipmiş falan geç oraları. Yok cinsellikmiş. Bul işte şöyle kafana göre / doğru birini. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben varımda sanalda. Ben reelde diyorum. Fazla değil birtane olsun sağlam olsun Yorumla Muhammes2525 1 yıl Tm sonra konusalim yarin gece 00:00 bulusalim çok yorgunum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin hayırlı geceler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu hesabımı iptal ettim artık. Yeni hesabımda görüşürüz artık. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haberin olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zaman iptal olur bilemiyorum. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl siteye 1 ay ara veriyorum. Sıkıldım biraz kafamı toplamak istiyorum / Bir ay sonra görüşmek dileğiyle. Gitmeden söylemek istediğin bir şey varsa bekliyorum. Yorumla Muhammes2525 1 yıl Nasıl yeni hesap anlamadim Yorumla Muhammes2525 1 yıl Neden 1 ay ara veriyorsun Yorumla Muhammes2525 1 yıl Neden iptal ettin ki Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sonra niyr benden uzaklaşıyorsun diyorsun Yorumla Muhammes2525 1 yıl 1 ay ben ne yaparım sensiz bu uygulama girme amacım sensin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Trip yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka öyle olması gerekti Yorumla Muhammes2525 1 yıl Oyle olmasi gerekti ne ya bana açık konuşurmusun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biz tanışmadan öncede sen burdaydın zaten öyle değil mi? Yorumla Muhammes2525 1 yıl Senin yine psiklljin bozuldu ya da kafaya bir şey mi taktın ben anlamıyorum 1 ay uzun bir süre ben ne yapcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üye ismimi ve hesabımı değiştirmek istiyorum. Ondan KS ye mesaj attım zaten. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka saçmalama ne demek ne yapacaksın. Sana veda ediyorum demedim ki. Ara vermek istiyorum sadece. Yorumla Muhammes2525 1 yıl İsmini degisterebilirsin onda sıkıntı yok neden 1 ay onu anlamadım birde sen gizli üyesin bir şey olmaz bana anlatmadığın bir şey var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu an hesabım hâlâ aktif. Bugünden itibaren iptal edip. Artık girmemem gerekiyo yani. iptal olması için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka sisteme mesaj gitti artık yolladım. Ben iptal etmesemde. sistem edecek büyük ihtimal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir ay sonra görüşeceğiz diyorum. Sen bana güvenmiyosun galiba. Yorumla Muhammes2525 1 yıl Şimdi ne yapcaz Yorumla Muhammes2525 1 yıl 1 ay uzun zaman ben ne yapcam Yorumla Muhammes2525 1 yıl Başka platformda görüşelim bildigin varsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka platfrom yok şu an düşünmüyorum. burada bul işte kafana göre birini. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sanalda kolay bulmak istedikten sonra. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl en azından haberin oldu kanka. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nereye kayboldun yine Yorumla Muhammes2525 1 yıl Kanka sen benle dalga mi geciyon Yorumla Muhammes2525 1 yıl Başka kimi bulcam bir tek sen varsın Yorumla Muhammes2525 1 yıl 1 ay uzun bir süre Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen niye bana bu kadar taktın anlamıyorum. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bensiz olmuyor mu Yorumla Muhammes2525 1 yıl Takma degil hoslantı diyelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hoşlantı geçici bir şey Yorumla Muhammes2525 1 yıl Senle konusuncu nedense huzurlu oluyorum nedense icgüdüsel bir şey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlıyorum ama kanka burada arkadaş edinmek çok kolay aslında. Bunu sende biliyorsun Yorumla Muhammes2525 1 yıl Asıl sen takıntılı ismi niye değistirdin ki gizli üyesin sen zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada bile tanışıp nişanlanan var. Yorumla Muhammes2525 1 yıl Ben senle nisanlanmak istiyorum sensiz olmuyor ben ne yapıyım Yorumla Muhammes2525 1 yıl Seninle olmak istiyorum❤️ Yorumla Muhammes2525 1 yıl Oradamısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şakanın sırası değil şimdi kanka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim şakam yok ciddiyim Yorumla Muhammes2525 1 yıl Şaka maka sensiz olmaz Yorumla Muhammes2525 1 yıl 1 ay neden onu anlamiyorum Yorumla Muhammes2525 1 yıl Uygulamadan mi sıkıldın ya da benden mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uygulamadan sıkıldım. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senle ne ilgisi var. Senden sıkılsam görüşmezdim zaten Yorumla Muhammes2525 1 yıl Noldu ki kanka biraz açik ve detaylı anlatırmısın Yorumla Muhammes2525 1 yıl Aslında sende biliyorsun başka platform var sen istemiyorsun benle görüşmek sıkıldaysan başka uygulamaya geçelim orada konusalım başbasa onu diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne olacak ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka uygulamaya gerek yok Yorumla Muhammes2525 1 yıl Başka bir uygulamada bulusalım intagram whatsapp var mi bildigin bir şey Yorumla Muhammes2525 1 yıl Gerek yok dedigine göre bana güvenmiyorsun ve beninistemiyorsun 6 aydır konuşuyoruz yani onu anlamiyorum korktugun birsey mi var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin kanka. istediğini düşünmekte serbestsin. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Artık bu konuyu kapatmak istiyorum Yorumla Muhammes2525 1 yıl Oyle kolay degil konuyu kapatmak Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sana sadece birsey sormak neden başka platformda buluşmak istemiyorsun onu anlamiyorum açık ve net ol bana Yorumla Muhammes2525 1 yıl Konuyu kapatcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka uygulama kullanmıyorum okey Yorumla Muhammes2525 1 yıl Yalan söyleme whatsapp , intagramda mi kullanmiyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye yalan söylim kanka Yorumla Muhammes2525 1 yıl Aman boş ver 1 ay sonra gorüsüruz insallah zorla güzellik olmaz sana 6 ay birsey kazandiramimisim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle uygulamalar saçma geliyo bana kullanmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haber verdik yine olmadı. Sana 1 ay sonra diyorum. seni kandıracak halim yok. Yorumla Muhammes2525 1 yıl Bugün ne yaptın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23:00 görüşelim bari son kez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdi bir arkadaşım gelecek eve. Bizim eve hadi öpüyorum seni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23:00 'te görüşürüz Yorumla Muhammes2525 1 yıl Tm Yorumla Muhammes2525 1 yıl Buradamisin Yorumla Muhammes2525 1 yıl Geldin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geldim geldim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaşım gelmişti kalkmak bilmedi yarım saat önce yolladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kusura bakma 23:00 demiştim geciktirdim Yorumla Muhammes2525 1 yıl Yok sıkıntı yok Yorumla Muhammes2525 1 yıl Şarjım az yüzde 5 istersen yarın konuşalım ya da 1saat sonra konuşalim hangisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yarın olmaz kanka biliyosun nedenini. Birsaat sonra olur. Yorumla Muhammes2525 1 yıl 02:00gibi Yorumla Muhammes2525 1 yıl Hesap yarın iptal olur mu sence Yorumla Muhammes2525 1 yıl Yeni hesap kur sende Yorumla Muhammes2525 1 yıl 1 ay baya uzun 10 gün falan olamaz mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka aptala yatma. Biliyosun bu işleri. Benide darlama artık. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben Ne dediysem öyle olacak. Artık kararımı değiştiremem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem anlatabildim mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Meraba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ordamısın Yorumla Muhammes2525 1 yıl Burdayım Yorumla Muhammes2525 1 yıl hoş geldin Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sen ne dediysen o olacak anlaşıldı amirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beni özleyecek misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya seni bana Allah'mı gönderdi. Yoksa hediyemi Yorumla Muhammes2525 1 yıl Özleyecegim tabi Yorumla Muhammes2525 1 yıl Kader diyelim Yorumla Muhammes2525 1 yıl Belki bu bir işaret Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende özliycem seni Yorumla Muhammes2525 1 yıl Özlemek çok. güzel bir bir duygu insanın içinde bir bekleyiş bekliyor gibi her an çıkacak gibi hissediyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Madem bu siteye girme amacın benim. Girme sende bir ay ne olacak ki. Yinede sana kalmış tabi Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sadece soru sorarim okadar belki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım mmmm Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sen niye bu kadar tatlı olmayı başarabiliyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senden öğrendim amirim Yorumla Muhammes2525 1 yıl Sag ol teşşekkür ederim❤️❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sayfa doluyo yorum hakkım dolacak gene. Bence bu gecelik bu kadar yeter. Yorumla Muhammes2525 1 yıl Eğer mutlulugun kokusu olsaydı bu senin kokun olurdu🌹🌹 Yorumla Muhammes2525 1 yıl Hayırlı geceler kendine iyi bak tatlı rüyalar❤️❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni seviyorum, çünkü uzakta olsan da, yanımdaymışsın gibi hissettiriyosun. Yorumla Muhammes2525 1 yıl Bende seni hoşçakal tekrar görüşmek dilegiyle saygiyla ve sevgiyle 🌹🌹🌹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sürekli olmaz insan seks üzerine yaşamaz hayatın farklı anlarında farklı şekilde de mutlu olmak gerekir gadası
Ilk 4ay?
Olmalı, en fazla 2 günde bir kesin olmalı
Benceden günde 2 olmalıı
En az
Günde 2 kere oha
Iliski olmazsa ne olur
2 gunde 1 mi çok degil mi
olmazsa aldatma olur
Niye aldatma olsun bi çözmeye çalışın
gerçekler bunlar
toz pembe düşünmeye gerek yok
Doğru gerçi bi kere soğudumu red yedimmi hevesi kaçar başkalarına yönelir
@istilaciturrinsan günde 2 defa normal mi ya da hergün
normal
Günde 8 attığım oldu knk 1 2 falan normal yani
bakirsin galiba iyi attın kafadan bilimsel olarak imkansız
Evet bakir
Sen evlimisin kanka
@MasumBey0 abartma okadar olmaz
Rus kızı degilki okadar yapcak
spermin dolması için çok zamana ihtiyaç var uydurma
@istilaciturrinsan evlilikte ilk 6 ay hergun olur mu yani iliski
tam mal bu ya çocuk kandır sen
olur sadece 6 ayında değil
Açık konuşursan anlicam
lan ölene kadar olur işte ne biliyim süresini
Bazilari isteksiz ya da vajinusmus oluyor ya da ilkgece korkusu bu nedemek istiyorum yok oram agriyor falan filan
Sürekli erteleme yani
bakir isteyen sizsiniz o zaman çekceksiniz o yaşa kadar bakire olandan istek beklemek saçmalığın daniskası olur
Nasıl yani bakir kalmak suç mu
Iliski olduktan sonra daha cok mu istekli oluyorlar
harfi eksik yazmışım
ya da tamamen isteksiz biri oluyor kafasında farklı algı oluşuyor ilişkiyi etkiliyor
Genelde olur
Hergun mu olur
Yeni evliyken hemen hemen. Sonra azalır
Evli çiftlere bağlı
Nasil yani hergun olur mu
Yapanda olabilir, yapmayanda. Olur niye olmasın ama hergün de seks sıkar. Herşeyin bi yeri zamanı var.
Nasilsın
Meraba kanka
Kanka napiyin
Yeni mi uyandin
Akşam yemeği hazırlıyorum. Yemek yiycem
Hayırdır konuşmak mı istiyosun
düngece yorgundum uyudum
Gözlerin kadar parlak bir gün olsun. Günaydın.
Teşekkür ederim 🥰❤
Napıyon
Ne
23:00 buluşalim
Tamam
Geldin mi
Sen mi geldin farketmedim
Ne var ne oldu
Burdayim hayatim
Geldim kusura bakma duştaydim
Nalıyon bakalım
Demek duştaydın / Saatler olsun
Gecenin bu saatinde ne yapıyor olabilirim sence
Bilmiyorum
Oyüzden sordum
Sağol teşşekkür ederim❤️
Mesela sen şu an ne yapıyor olabilirsin? Evdesin duş aldın. Şimdide uzandın öyle... elinde telefonla benle yazışıyor olabilirmisin?
Iyice rahatladim valla baya yorulmuşum duş iyi geldi hayatim
Ne yaptında yoruldun bu kadar
Arkadaşa yardim ettim ev taşiyorlardi rica etti bana
Anladım
Sen ne yaptın bugün
Evdeydim hava çok soğuktu
Çıkamadım dışarı
Evet hava soğuk cafeye falan gitseydin
Anliycan evde takıldım işte
Cafe kaç saatlik yol. Gidene kadar donardım
Kıyamam sana donma boş ver evde otur hasta olma
Sonra kim bakcak sana ben bakarımda uzaksın işte
Ben kendime bakabiliyorum kanka sağol. Çok incesin
Amaçda o ya zaten hasta olmamak
Uykun var mi
Sıfır uyku
Sahi kanka hiç kız arkadaşın yokmu. Ben hariç
Var kanka
Reeldemi
Reelde. varda ben reddeiyorum
Hepsi cinselik istiyora
Atmaya reddediyormuş
Niye olamaz mi
Buluyomusun şöyle kafana göre uygun birini.
Pardon Bulamıyomusun olucaktı
Şimdiki kızlar cok istekli ben anlamadim benden ne istiyorlar tipsiz birisiyim yani
Neden böyle bir şey dedin
Sen varsın ya kafama göre
Ya tipmiş falan geç oraları. Yok cinsellikmiş. Bul işte şöyle kafana göre / doğru birini.
Ben varımda sanalda. Ben reelde diyorum. Fazla değil birtane olsun sağlam olsun
Tm sonra konusalim yarin gece 00:00 bulusalim çok yorgunum
Sen bilirsin hayırlı geceler
Bu hesabımı iptal ettim artık. Yeni hesabımda görüşürüz artık.
Haberin olsun
Ne zaman iptal olur bilemiyorum.
siteye 1 ay ara veriyorum. Sıkıldım biraz kafamı toplamak istiyorum / Bir ay sonra görüşmek dileğiyle. Gitmeden söylemek istediğin bir şey varsa bekliyorum.
Nasıl yeni hesap anlamadim
Neden 1 ay ara veriyorsun
Neden iptal ettin ki
Sonra niyr benden uzaklaşıyorsun diyorsun
1 ay ben ne yaparım sensiz bu uygulama girme amacım sensin
Trip yok
Kanka öyle olması gerekti
Oyle olmasi gerekti ne ya bana açık konuşurmusun
Biz tanışmadan öncede sen burdaydın zaten öyle değil mi?
Senin yine psiklljin bozuldu ya da kafaya bir şey mi taktın ben anlamıyorum 1 ay uzun bir süre ben ne yapcam
Üye ismimi ve hesabımı değiştirmek istiyorum. Ondan KS ye mesaj attım zaten.
Kanka saçmalama ne demek ne yapacaksın. Sana veda ediyorum demedim ki. Ara vermek istiyorum sadece.
İsmini degisterebilirsin onda sıkıntı yok neden 1 ay onu anlamadım birde sen gizli üyesin bir şey olmaz bana anlatmadığın bir şey var mı
Şu an hesabım hâlâ aktif. Bugünden itibaren iptal edip. Artık girmemem gerekiyo yani. iptal olması için
Kanka sisteme mesaj gitti artık yolladım. Ben iptal etmesemde. sistem edecek büyük ihtimal
Bir ay sonra görüşeceğiz diyorum. Sen bana güvenmiyosun galiba.
Şimdi ne yapcaz
1 ay uzun zaman ben ne yapcam
Başka platformda görüşelim bildigin varsa
Başka platfrom yok şu an düşünmüyorum. burada bul işte kafana göre birini.
Yani sanalda kolay bulmak istedikten sonra.
en azından haberin oldu kanka.
Nereye kayboldun yine
Kanka sen benle dalga mi geciyon
Başka kimi bulcam bir tek sen varsın
1 ay uzun bir süre
Sen niye bana bu kadar taktın anlamıyorum.
Bensiz olmuyor mu
Takma degil hoslantı diyelim
Hoşlantı geçici bir şey
Senle konusuncu nedense huzurlu oluyorum nedense icgüdüsel bir şey
Anlıyorum ama kanka burada arkadaş edinmek çok kolay aslında. Bunu sende biliyorsun
Asıl sen takıntılı ismi niye değistirdin ki gizli üyesin sen zaten
burada bile tanışıp nişanlanan var.
Ben senle nisanlanmak istiyorum sensiz olmuyor ben ne yapıyım
Seninle olmak istiyorum❤️
Oradamısın
Şakanın sırası değil şimdi kanka
Benim şakam yok ciddiyim
Şaka maka sensiz olmaz
1 ay neden onu anlamiyorum
Uygulamadan mi sıkıldın ya da benden mi
Uygulamadan sıkıldım.
Senle ne ilgisi var. Senden sıkılsam görüşmezdim zaten
Noldu ki kanka biraz açik ve detaylı anlatırmısın
Aslında sende biliyorsun başka platform var sen istemiyorsun benle görüşmek sıkıldaysan başka uygulamaya geçelim orada konusalım başbasa onu diyorum
Ne olacak ki
Başka uygulamaya gerek yok
Başka bir uygulamada bulusalım intagram whatsapp var mi bildigin bir şey
Gerek yok dedigine göre bana güvenmiyorsun ve beninistemiyorsun 6 aydır konuşuyoruz yani onu anlamiyorum korktugun birsey mi var
Sen bilirsin kanka. istediğini düşünmekte serbestsin. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Artık bu konuyu kapatmak istiyorum
Oyle kolay degil konuyu kapatmak
Sana sadece birsey sormak neden başka platformda buluşmak istemiyorsun onu anlamiyorum açık ve net ol bana
Konuyu kapatcam
Başka uygulama kullanmıyorum okey
Yalan söyleme whatsapp , intagramda mi kullanmiyon
Niye yalan söylim kanka
Aman boş ver 1 ay sonra gorüsüruz insallah zorla güzellik olmaz sana 6 ay birsey kazandiramimisim
Öyle uygulamalar saçma geliyo bana kullanmak istemiyorum
Haber verdik yine olmadı. Sana 1 ay sonra diyorum. seni kandıracak halim yok.
Bugün ne yaptın
23:00 görüşelim bari son kez
Şimdi bir arkadaşım gelecek eve. Bizim eve hadi öpüyorum seni
23:00 'te görüşürüz
Tm
Buradamisin
Geldin
Geldim geldim
Arkadaşım gelmişti kalkmak bilmedi yarım saat önce yolladım
Kusura bakma 23:00 demiştim geciktirdim
Yok sıkıntı yok
Şarjım az yüzde 5 istersen yarın konuşalım ya da 1saat sonra konuşalim hangisi
Yarın olmaz kanka biliyosun nedenini. Birsaat sonra olur.
02:00gibi
Hesap yarın iptal olur mu sence
Yeni hesap kur sende
1 ay baya uzun 10 gün falan olamaz mi
Kanka aptala yatma. Biliyosun bu işleri. Benide darlama artık.
Ben Ne dediysem öyle olacak. Artık kararımı değiştiremem
Bilmem anlatabildim mi
Meraba
Ordamısın
Burdayım
hoş geldin
Sen ne dediysen o olacak anlaşıldı amirim
Beni özleyecek misin
Ya seni bana Allah'mı gönderdi. Yoksa hediyemi
Özleyecegim tabi
Kader diyelim
Belki bu bir işaret
Bende özliycem seni
Özlemek çok. güzel bir bir duygu insanın içinde bir bekleyiş bekliyor gibi her an çıkacak gibi hissediyorsun
Madem bu siteye girme amacın benim. Girme sende bir ay ne olacak ki. Yinede sana kalmış tabi
Sadece soru sorarim okadar belki
Anladım mmmm
Sen niye bu kadar tatlı olmayı başarabiliyorsun
Senden öğrendim amirim
Sag ol teşşekkür ederim❤️❤️
Sayfa doluyo yorum hakkım dolacak gene. Bence bu gecelik bu kadar yeter.
Eğer mutlulugun kokusu olsaydı bu senin kokun olurdu🌹🌹
Hayırlı geceler kendine iyi bak tatlı rüyalar❤️❤️
Seni seviyorum, çünkü uzakta olsan da, yanımdaymışsın gibi hissettiriyosun.
Bende seni hoşçakal tekrar görüşmek dilegiyle saygiyla ve sevgiyle 🌹🌹🌹