Çok uzun bir ilişki bittikten hemen sonra evlenilir mi, ya da evlenmek doğru mudur, çevrenizde böyle insanlar var mı? Benim uzun ilişkim bitse birkaç yıl aşk meşk konularından uzak kalırım gibi.
Uzun bir ilişki bittikten hemen sonra başkasıyla evlenilir mi?
Vicdanı olanın yapmaması gereken bir durum bu. Neden dersen; bu gibi evlilikler büyük ihtimalle sevmeden oluyor. Yani hem kendini, hem de evlenilen kişi'yi defalarca kafanda aldatıyorsun gibi birşey. Doğal olarakta kendine ve karşındaki kişiye büyük zarar verip, belki bir ömür kendini ve onu kandırmaktan ileri gidemiyorsun. Yapılmamalı böyle cahillikler.
Degil hemen evlenmek ben bir erkekle dahi konuşmuyorum 2 yıllık ilişkim 6 ay önce bitti ne bir erkekle konuşabiliyorum bırak evliliği, flörtü yazıyorlar diye engelliyorum çekemem artık birini... Evet çevremde uzun ilişkiden çıkıp 1 hafta sonra başka bir adama kaçan arkadaşım olmuştu
Bence yanlış olur uzun bir ilişkiden çıktıktan sonra insan kendine biraz zaman vermeli ani kararların sonu pişmanlıktır. Ama nedense insanların çoğu yıllarını geçirdiği insanla evlenmeyip ayrılır ayrılmaz bir kaç ay tanıdığı biriyle hemen evlenirler çok tuhaf...
Uzun ilişki bittikten hemen sonra evlenen kişi en başta ilişkiyi kafasında bitirmiş demektir. Yenisini buluncaya kadar idare etmiştir. Uzun süreli ilişkide partneri başkasıyla evlenen kişiye acırım. Bu ilişkinin amacı evlilik değilmiş ki diğer taraf hayatını düzene koyabilmek için başkasıyla evlenmek durumunda kaldı.
Ben doğru bulmuyorum. Çevremde böyle biri var evet. Arkadaşımın ablası çok büyük aşk yaşıyordu ama pat diye ayrıldılar aradan 2 ay geçmeden başka biriyle nişanlandı şok oldum 😲 nasıl olabiliyor aklım almıyor 🤦♀️ ne ara unuttu acaba 😲 aynı böyle kaldım 😲😲😲😲
Uzun bir ilişki demek arkasında büyük bir boşluk bırakan ilişki demektir. O boşluğu dolduran biri çıkarsa doğru ya da yanlış hatalı bir karar ile evlilik yapılabilir. Doğru mu? Tartışılır ama bence değil. İki açıdan da yanlış, birincisi yaşadığın ilişkinin hatırasına ihanet olur, ikincisi o an alınan bir karar pekte doğru olmayabilir.
Ne kadar süre geçtiğine bağlı. Mesela 6 ay gibi bir süre az gibi gözükür kimisine, kimisine de gayet yeterlidir. Hani kişinin bu uzun ilişki ardından kendini ne zaman toparladığına bağlı. Kimisi 3-4 senelik ilişkiyi 1 senede atlatır, kimisi 2 ay.. değişken yani.
Evlenilir. Uzun ilişkinin bir numarası olmadığını en iyi uzun ilişkiden çıkan bilir o yüzden bir daha o toplara girmek istemez, ilk elektriklendiğiyle konuşur anlaşır iki üç ayda konuyu bağlar evlenir o yüzdendir ki...
Genelde böyle oluyor. çevremde de görüyorum ya hikayelerde duyuyorum bilmem kaç senedir beraberdik ayrıldık 2-3 ay sonra evlendi yaşanılan şeyin samimiyeti ne kadardı diye düşünmeden edemiyor insan
Çevremden gördüğüm kadarıyla konuşmam gerekirse kadınlar daha çok yapıyor bu uzun ilişkinin ardından pat diye evlenme olayını. Önce biraz kafa dinlemek gerekiyor bence.
Biraz egoistlik olur gibime geliyo uzun bir ilişki bir kaç sene evliymiş gibi sevdiğin birini bırakıp sevgiliymiş gibi sevdiğin biriyle evlenmek hoş olmaz sanırım
@Kadersiz044 Allahıma kurban olayım Sabrını veriyorsa önce mükafatını sonrada güneşin doğuşundan sonra gelen mutluluğuda verecektir Herkes kaderini nasibini yaşar
Uzun bir ilişkimi bitiren ben değilsem veya bitirmeme sebep olan oysa zaten güvenim kalmaz kimseye düşünsene yıllarını verdiğin kişiyi aslonda hiç tanımamışsın falan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Etrafımdan duyduğum bildiğime göre son zamanlarda sık sık yapılıyor bu. 3 4 yıl 5 6 yıllık ilişkiden sonra 3 4 ay sonra nişan pat evlilik yapıyor millet. Garip...