Gizli Üye(36-45)1 yılolmaması gerekir..
neden? çünkü sevgilinle yaşayacağın bi ilk olabillir.. bu ilk bekaret. işte bunu hafife almayın kızlar.. diyelim ki biri ile sevgilisin.. evleneceksiniz.. aileler tanıştı nişan vs.. son dk nişan atıldı sizde nişanlandık nasılsa, erkeğimiz baban seni bana verdi diyerek hadi askere de gidiyorum ayağına cinsel ilişki yaşadınız.. sonra erkeğin ailesi baktın herseye karışıyor.. attın nişanı.. ne olacak?
ben söyliyeyim aradan birkaç yıl geçince çok güzel bi delikanlıya tutulacaksın o da sana tutulacak.. sonra malum konu ortaya çıkınca.. ilkinden daha büyük bi darbe alıp sarsılacaksın. . bu sefer yaşamak bile istemeyeceksin.. neden diyeceksin neden.. ama cevabı belli o bakire ve bakire biri istiyor hayatında.. bu kafasında sorun olarak büyüteceği bişey.. asla engel olamayacağı bişey.. benim için sorun değildir diyen erkeğin bile kafasında büyüteceği.. bilseydim asla başlamazdım seninle diyeceği bişey..
bakın konu çok derin.. çok.. anlat anlat bitmez.. bakire bakire ister.. ve erkeğin bakire olanı çok belli olur.. ama siz kadınlar ameliyatla felan düzeltebiliyorsunuz hafiften.. oysa sırf evlenmek için yalan söylemeyi göze alıyorsunuz.. yapmayın etmeyin.
yarın bugün ortaya çıktığında ne yapacaksınız? hiç bi yalan sonsuza dek süremez..
yapmayın bunu kendinize.
27 Yorumla- 1 yıl
Abicim düzgün bir erkek nası anlaşılır , çevre efendi diyo mesela ama ona sormam gereken sorular ne olabilir mesela?
- 1 yıl
@selinbozkr sen sınırını koyarsan ve kesin net çizgilerin olursa kimse sana karşı yanlış bir şey yapamaz.
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr ona sorman gereken sorular senin kendi kırmızı çizgilerinle alakalı sorular olabilir. senin kırmızı çizgilerin ne? bunlar kişiden kişiye değişir. mesela bi ilişkiye başlayacaksın başında ben evlilik için biriyle sevgili olurum gibisinden evlilik düşünmüyorsan hiç başlamayalım mesajını net vermek önemli bi durumdur. ama bunu yaparken evlilik meraklısı değil karşındaki kişiyi tanımak için ve kafaların uyuşması meselesinin de esas önemli olduğunu vurgulamalı..
sonra karşı tarafın karakterini sevgililik dönemi çözersin. buluşa buluşa, birlikte bi yerlere gide gele biraz anlarsın. ama bu süre minimum 8 ay ortalama 1 yıl sürmeli. sonra evlenmeli insan.- 1 yıl
Sevgili yapmıyorum, kendi halinde bir genç kızım talip olunca görüşcez diyelim çocuk evlenme niyetinde zsten direk o sirada ne sormaliyim aa tamam bak bunla evlenilir gibisinden , ahlakına çevresine kız kardeşine annesine nası davrandığına bakıyorum mesela okuduğu dinlediği şeyler ne vs. Ahlaki çok önemli benim için sonra kültür seviyesi zekası, sonra tip ve maddiyat başta ahlak yoksa mesela direk elerim sadakat benim için önemli vs. Kırmızı çizgim ne diye düşünüyorum aklıma gelmiyor açıkçası illa vardır ama böyle düşününce aklıma gelmiyo bilmiyorum ne olabilir? Öyle
- 1 yıl
@selinbozkr 😄😁 maşallah detaylı yazmışsın zaten iyi biri olduğunu gayet güzel ifade etmişsin.
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr
1) Karşındaki kişinin karakterini öğrenmek çaba gerektirir. eğer bi çaban yoksa bir yıl geçse bile çözemeyebilirsin. En önemlisi başkalarına karşı nasıl? başkalarıyla nasıl konuşuyor? ben çok güler yüzlü biri ile sevgiliyim. ama başkalarına öyle değil. onların yanında bambaşka.. bunu çok geç fark ettim ve evlenmek üzereyim.. Şu hayatta bi yüzüm gülsün derken annemden babamdan hiç sevgi görmediğimden ilk sevgi gösterene tutuldum.. hiç sevilmemenin başıma açtıklarını size anlatsam oturur ağlarsınız ki şu an bende ağlıyorum. benim gibi olma.
- 1 yıl
Allah gönlünüze göre versin ve yardımcınız olsun sağolun 🌸🌷 iyi ki varsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
1 yılAsker arkdsi gibi degilseniz olacaktir elbet
81 Yorumla- 1 yıl
Kendi kızın içinde geçerli olurmuydu kucaktan gezmesine
Gizli Üye(30-35)1 yılyanlış anlamayın ama yaşarsanız.. sonradan terk etilirsiniz.. bence evlilikte yaşarsan daha iyi olur senin için şunuda söyleyim.. ben konuları araştırma gözlem yapan birisiyim... cinselliğinizde hıpratmamamış olursun.. öncesinde sevgilikte evlilik süreçe kadar yaşadığında artık bıkınlık gelir monotonlaşır..
00 Yorumla
1 yıl1 yıla yaklaştiysa ciddilik arttiysa evet sevişme ilerisi vs
60 Yorumla
1 yılEvlenmeden asla olmaz ve evlilikte istemediğim için öyle bir şey yaşamıcam.
60 Yorumlailk buluşmada olmuyorsa zaten hemen ayrılın. simit yerken kahve içerken mi tanıyacaksınız birbirinizi
00 Yorumla
1 yılŞart değil. Karşılıklı istenmiyorsa uzak durmalı bu konuda.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belli bir zaman sonra yaşanıyor tabii bu ne kadar süre olduğu ne kadar samimi olduğuna bağlı, çiftler birbirini tanımaya başlayınca birlikte de olabiliyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. En başta çekim olmadıysa pek de uyumlu bir cinsellik olacağını zannetmiyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet olur neden olmasin. var mı senin sevgilin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOlmalıdır. Olmasın diyen tanışıp 3 ay içinde evlensin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOlur kişiden kişiye değişir ama çoğunluk oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAmacı cinsellik olanın hedefi aşk değildirki sana senin istediğin gibi davranan kişi farklı amaç güder
00 YorumlaOlur, herseyin bir zamanı yeri var.
63 Yorumla
Soran1 yılNe zman
Gizli Üye(25-29)1 yıladım cinsel soy adım zımba selamun alekum olur tabi
00 Yorumla
1 yılEvet karşı cinsler birbirine yaklaşır.
60 Yorumla
1 yılOlabilir ciddiyete göre
51 Yorumla
1 yılOlmazsa sıkıntı..
40 YorumlaArada güven ve çekim varsa olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAranızda çekim varsa olur elbette
00 Yorumla
1 yılHemen olmalı cinsellik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılZamanla her şey olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. - olmaz mı
00 Yorumla
1 yılOlabilir de olmayabilir de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılolmalı ama elbette zamana yaymak gerekiyor
00 Yorumla Olur ister istemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılYarı yarıya gibi. Kimisinde olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKisilerin istek ve beklentileri belirler bu işi
00 Yorumla
1 yılolabilir ama aşkın heyecanı biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılTaraflar isterse elbette olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılOlur olmalı diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarsilikli istek ve riza varsa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmalı
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılİki taraf isterse tabiki olur
00 Yorumla Evet
10 Yorumla
1 yılOlur
10 Yorumla
1 yılHiç bir sevgilimle cinsellik yaşamadım
00 Yorumlaelbet olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bi zaman sonra olur
00 YorumlaOlmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide olur
00 Yorumla
1 yılOlur tabi çok normal
00 Yorumla
1 yılEvet olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Garanti olur
00 Yorumla
1 yılOlur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSağlıklıysanız olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılsana kalmış
00 Yorumla
1 yılOluyo
00 Yorumla
1 yılTabiki olur ya
00 Yorumla
1 yılİsterseniz olur
00 YorumlaHayır
00 YorumlaOlur
00 YorumlaEvet evet kesinlikle
00 Yorumla
1 yılkız isterse olur