Cinsel Yaşam Kadının boşalması nasıl oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 021 Ben bosalmiyorum Güncellemeler1 yıl Tm az önce yapmiatim kasilip rahatladim simdi dusa kacar Güncellemeler1 yıl Aşklar bosaldim saolun Kadının boşalması nasıl oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gözler kayar vücut kasılır titreyerek zevk ciglik inlemelerle rahatlarsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Iyide mastürbasyon Yorumla
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. İlk defa mastürbasyon yapıp buraya yazıyorsunuz yeter. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne ilki laan ben ilk 5 yasinda basladim Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Orgazm anında yaşadığın kasılma, titreme, vajinanda hissettiğin kalp atımı vs vs😀 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bir erkek eli ile bosaltsin seni amasyada güvenilir biri 0 0 Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kasma kendini rahat bir yere geç ve operasyona başla devamı gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dışa bir şey çikmiyordur ama kasılıp rahatlıyorsundur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet kasildim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam işte bizim gibi boşalmazsın zaten Yorumla Soran 1 yıl Hahahah tamam Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Düzgün oksicaksin ki bosalicaksin beceremiyorsun amw ondan 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ya kes sesini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sularını içerim senin düzgün konuş benimle beceriksiz ksar Yorumla Soran 1 yıl Sulaniyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yat yüz üstü yastığı sert bir cisim haline getir ve * gibi surtun kapat ağzını da gece gece çığlıklarınla rahatsız etme insanları beceriksiz şey seni Yorumla Soran 1 yıl Hahahah essek Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Aşırı bir rahatlama geliyor orgazm oluyorsun 8 1 Yorumla Sitsili 1 yıl Taktik var mıdır? Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kasılma ve titreme oluyor mu sulanmanın yanında? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nedenkı nasıl yapıyosun 9 13 Yorumla Soran 1 yıl Oksuyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zevke geldıgın zaman zevk suyundan sonra rahatlaman lazım yanı gelır azda olsa Yorumla Soran 1 yıl Azcii da olsa yetiyo mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanı benım oylee gelıyoo rahatlıyorum ama bakıre degılım Yorumla Soran 1 yıl Ben bakireyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım ıstek cok sanırım Yorumla Soran 1 yıl Hahaha fenaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı sekıldee ıslak sureklı Yorumla Soran 1 yıl Off sormaa artik sokaktan gecen erkeklerin seyine bakiyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl bakıyonn 🙂 Yorumla Batuhann34 1 yıl Kim yazacak önce😂 Yorumla Masörgökhan3441 1 yıl Yalayıp yutmak gerekir zevk suyunuzu Yorumla Masörgökhan3441 1 yıl Off olsada sulu sulu yalasam Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yardımcı olurum, 20 dakika da bosalirsin merak etme 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tsk ederm Yorumla Pool34 1 yıl Rica ederim Yorumla
Armanc2072 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl El birliği ile bosaltmislar gözümüz aydın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadınlar boşalsa da boşalmadım der 🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahahhaj Yorumla ModernScientist 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Boşalmışdın hayırlı olsun 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ohhhhh Yorumla ziya070 1 yıl Yarasınnn Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl duşta duş başlığını kullan 2 postayı yap :D 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Icine mi sokcam Yorumla bekray_006 1 yıl Kuvetli aç Üstüne tut 😀😀 Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Belli ki çok azgınsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Coookkkkkkk koca ariyom Yorumla phhml016 1 yıl Gel al beni Yorumla
Rakıgibiberrak Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Niye bosalmiyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Acaba dogru mu ki biraz oluyo bisi Yorumla
Ssnane2 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl İliski de mi rahatlamiyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl mastürbasyon Yorumla Ssnane2 1 yıl Normal olabilir fikrim yok Yorumla
Hümeeyraaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Boşalıyorum diyende 10 kere de 1 dir 1 1 Yorumla binarist 1 yıl Neden? Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bosaldinsa en iyi sen anlatırsın 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yoğun bir zevk alması lazım boşalması için 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Bacakların titremeye başladığında anlarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Keşke yüzümde sonuca ulaşsaydın 🤌😅 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yüzüme oturup boşalsaydın diyorum Yorumla Soran 1 yıl Delii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İster misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkayım gizliden Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl mastürbasyon yapmayi bilmiyorsun o zaman 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Kes biliyom bal gibide yaptimmohhh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bosalirsin o zaman en iyi yontem vucdunu hazirlayip isaret ve ortaparmaginla klitorisini bulup bastirip parmak uclarini kaldirmadna hizla titretmektir. Yorumla Soran 1 yıl Knk oralara sürtmek istemyom bide cok islak oluyor bazen vicik vicik rahat olmuyo hahja Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yastiga hizla surtunce de bosalirsib Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dedigimi uygularsan orgazm olup bosalirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iyi sevindim senin adina Yorumla Soran 1 yıl Saol kocam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Öncelikle titreme ve beyaz akıntı olur 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah canını almaya emi Yorumla Soran 1 yıl Noldu ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bize bilgi verdin ona dedim Yorumla Soran 1 yıl Merak etmissindir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evette bilgiyi değil Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. mastürbasyon ile mi deniyorsun 0 3 Yorumla Kadirk34 1 yıl Duyamadik sesini Yorumla Soran 1 yıl Yapptikkk jajaja Yorumla Kadirk34 1 yıl İşte bu rahatlama Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkek gibi değil tabikide 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Peki ya bu gece? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Doydum Yorumla poseydonnn 1 yıl Hadi yaaa Yorumla poseydonnn 1 yıl Üzüldüm Yorumla poseydonnn 1 yıl Peki her gün farklı birisi mi yoksa sıklıkla yaptığın biri var mı Yorumla
SanalAşkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Boşal öğren kız değilmisin 😀 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kizim Yorumla SanalAşkkk 1 yıl E neden boşalamiyorsunkiii Yorumla Soran 1 yıl Ya hyr yapabiliyom mu bilemedim Yorumla
1DiyarbakirEfendisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yağsın erkekler 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ya söyle bi off Yorumla 1DiyarbakirEfendisi 1 yıl Ne bileyim lan kız gördüğümüz mu var, sana şimdi tüm kardeşim ve sallamalar söyler sjjs Yorumla Soran 1 yıl Pardon Yorumla 1DiyarbakirEfendisi 1 yıl Olum yorumlara bak be xbdbd Yorumla 1DiyarbakirEfendisi 1 yıl Belediyede çalışan vana misin mübarek Yorumla Soran 1 yıl Neden öyle dedin Yorumla 1DiyarbakirEfendisi 1 yıl Niyesiz dedim Yorumla
Baydrdr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Yanlış yaparsan olmaz tabi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl E anlat Yorumla Baydrdr 1 yıl Yorumda anlatamam banlaniyor Yorumla
buzevkiyasa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Kuca ğımda titreyen çoğu kadının söylediği sorun 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Daha uzun yap 0 0 Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Ben boşaltıyorım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İyi boşaldın mı 😀 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ah sorma be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sordummm ama ☺️☺️ tekrar boşalasın geldi mi 😀😃 Yorumla Soran 1 yıl Hahha yok abi daha gelmedi belki burdan birini secerim gelirse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahahha abi deme lazım olur 😄😄😄 gelirse patlaaaatttt boşal rahatla Yorumla Soran 1 yıl Ay canimsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahhaa lazımm oldu galiba lazımsa gelebilirsin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😛😛😛😛😛🙈🙈 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kasılmıyor musun? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Dudaklarim kip kirmizi oluyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Titriyor musun Yorumla Soran 1 yıl Biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E orgazm o titreme zatenn Yorumla Soran 1 yıl Haa öyle miii bidr cok sulaniyo byölw sperm gibi su akmick yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok yok akmıyor, istiyosan detaylı anlatayım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Mastırbasyon yapsana anlarsın sulaninca 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sulaniyom o bosalma mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha ilerisni yap anlarsın sulandimi hızlı yap Yorumla Soran 1 yıl Fazla icini ellemiyom cok kaygan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tam iyste elle güzel dir Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Güzel oluyor 0 0 Yorumla
Atesliboyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Ben harika yapıyorum 0 5 Yorumla Atesliboyy 1 yıl Askjm Yorumla Soran 1 yıl Canim Yorumla Atesliboyy 1 yıl Canım ucalim mi titreyerek Yorumla Soran 1 yıl Ben uctum abi Yorumla Atesliboyy 1 yıl Daha iyisi olur Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok kötü bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Gözler kayar vücut kasılır titreyerek zevk ciglik inlemelerle rahatlarsin
Iyide mastürbasyon
İlk defa mastürbasyon yapıp buraya yazıyorsunuz yeter.
Ne ilki laan ben ilk 5 yasinda basladim
Orgazm anında yaşadığın kasılma, titreme, vajinanda hissettiğin kalp atımı vs vs😀
Bir erkek eli ile bosaltsin seni amasyada güvenilir biri
Kasma kendini rahat bir yere geç ve operasyona başla devamı gelir
Dışa bir şey çikmiyordur ama kasılıp rahatlıyorsundur
Evet kasildim
Tamam işte bizim gibi boşalmazsın zaten
Hahahah tamam
Düzgün oksicaksin ki bosalicaksin beceremiyorsun amw ondan
Ya kes sesini
Sularını içerim senin düzgün konuş benimle beceriksiz ksar
Sulaniyom
Yat yüz üstü yastığı sert bir cisim haline getir ve * gibi surtun kapat ağzını da gece gece çığlıklarınla rahatsız etme insanları beceriksiz şey seni
Hahahah essek
Aşırı bir rahatlama geliyor orgazm oluyorsun
Taktik var mıdır?
Kasılma ve titreme oluyor mu sulanmanın yanında?
Nedenkı nasıl yapıyosun
Oksuyom
Zevke geldıgın zaman zevk suyundan sonra rahatlaman lazım yanı gelır azda olsa
Azcii da olsa yetiyo mu
Yanı benım oylee gelıyoo rahatlıyorum ama bakıre degılım
Ben bakireyim
Anladım ıstek cok sanırım
Hahaha fenaa
Aynı sekıldee ıslak sureklı
Off sormaa artik sokaktan gecen erkeklerin seyine bakiyom
Nasıl bakıyonn 🙂
Kim yazacak önce😂
Yalayıp yutmak gerekir zevk suyunuzu
Off olsada sulu sulu yalasam
Yardımcı olurum, 20 dakika da bosalirsin merak etme
Tsk ederm
Rica ederim
Jel gibi bişi akması lazımmm
El birliği ile bosaltmislar gözümüz aydın
😂😂😂
Kadınlar boşalsa da boşalmadım der 🤣
Hahahhaj
🤣🤣🤣
Boşalmışdın hayırlı olsun 😂
Ohhhhh
Yarasınnn
duşta duş başlığını kullan 2 postayı yap :D
Icine mi sokcam
Kuvetli aç Üstüne tut 😀😀
Belli ki çok azgınsın
Coookkkkkkk koca ariyom
Gel al beni
Niye bosalmiyorsun
Acaba dogru mu ki biraz oluyo bisi
İliski de mi rahatlamiyorsun
mastürbasyon
Normal olabilir fikrim yok
Boşalıyorum diyende 10 kere de 1 dir
Neden?
Bosaldinsa en iyi sen anlatırsın
Yoğun bir zevk alması lazım boşalması için
2 tür var
Vajinal ve klitoral
Bacakların titremeye başladığında anlarsın
yardimci olmami istermisin
Bana denk gelmemissin
Keşke yüzümde sonuca ulaşsaydın 🤌😅
Anlamadim
Yüzüme oturup boşalsaydın diyorum
Delii
İster misin
Çıkayım gizliden
mastürbasyon yapmayi bilmiyorsun o zaman
Kes biliyom bal gibide yaptimmohhh
Bosalirsin o zaman en iyi yontem vucdunu hazirlayip isaret ve ortaparmaginla klitorisini bulup bastirip parmak uclarini kaldirmadna hizla titretmektir.
Knk oralara sürtmek istemyom bide cok islak oluyor bazen vicik vicik rahat olmuyo hahja
Yastiga hizla surtunce de bosalirsib
Dedigimi uygularsan orgazm olup bosalirsin
Iyi sevindim senin adina
Saol kocam
Öncelikle titreme ve beyaz akıntı olur
Allah canını almaya emi
Noldu ya
Bize bilgi verdin ona dedim
Merak etmissindir
Evette bilgiyi değil
mastürbasyon ile mi deniyorsun
Duyamadik sesini
Yapptikkk jajaja
İşte bu rahatlama
Bakirim beni de kesmiyo
Klitorisin uyarılsa bile mi?
Erkek gibi değil tabikide
Peki ya bu gece?
Doydum
Hadi yaaa
Üzüldüm
Peki her gün farklı birisi mi yoksa sıklıkla yaptığın biri var mı
Boşal öğren kız değilmisin 😀
Kizim
E neden boşalamiyorsunkiii
Ya hyr yapabiliyom mu bilemedim
Yağsın erkekler
Ya söyle bi off
Ne bileyim lan kız gördüğümüz mu var, sana şimdi tüm kardeşim ve sallamalar söyler sjjs
Pardon
Olum yorumlara bak be xbdbd
Belediyede çalışan vana misin mübarek
Neden öyle dedin
Niyesiz dedim
Yanlış yaparsan olmaz tabi
E anlat
Yorumda anlatamam banlaniyor
Kuca ğımda titreyen çoğu kadının söylediği sorun
Daha uzun yap
Sana hitap edeni bulamamamis son
Neden