Bir kadın tam olarak nasıl boşalır/boşaltılır?
Erkekler boşaltabilir mi? (her erkek) ?
Erkekler boşaltabilir mi? (her erkek) ?
Bir kadının cinsel anlamda tam olarak boşalması için " ruhsal, duygusal ve bedensel " olarak tam uyarılması gerekir.
Kadının ruhuna dokunmadan bedeninin derinliklerine inmek mümkün değildir.
Kadın iç dünyasında sevgiyi yaşarken kendisini güvende hisseder ve cinsel birlikteliğe hazırlanır, cinsel arzularının zirveye olan yolculuğu duygusal ve ruhsal bir bütünlük içerisinde olur.
Bir kadın boşalmakta güçlük çekiyor ise duygusal, ruhsal ya da bedensel uyarılardan her hangi birisinin eksikliği nedeni iledir. Kadınlar erkekler gibi yüzeysel varlıklar değil derinliği olan varlıklardır. Kadın ruhunu ve bedenini tanımayan erkekler sevişmede başarısız olurlar...
önce kadının kafaca hazır olması lazım!
Isini biliyorsa bosaltir. Ama mastin dibine vurduysa kadin, erkek zorlanabilir
her erkeğin harcı değil ama bazı kadınlar daha geç zor boşalabiliyor..
Cevap
29Cevap
Zamanı Umursamayın
Onu Yeteneğinizle Baştan Çıkarın
Soyunduğunda Onunla Konuşun
Üst Kısma Nazik Davranın
Favori Dokunuşlarını Öğrenin
Açınızı Değiştirin
Birden Çok İşe Yarayan Hareketler Deneyin
Orgazma Yaklaştığını Hissedin
Onu İzleyin
Önce O Gelsin
Hassas klitorisi olan bayanlar için, “önce kadınlar” stratejisi uygundur. Eğer klitorisi uzun süre uyarırsanız biraz tahriş olur ve daha sonra el veya ağız yoluyla uyarılmaya cevap vermeyebilir. Öyleyse cinsel birleşmeye geçmeden önce onun orgazma ulaşmasını sağlamalısınız.
Ödül: Kadınların orgazm sınırı ilkinden sonra azalır ve ikinciye ulaşmaları daha kısa sürer.
www.erkekbilir.com daha detaylı bakabilirsiniz. ( Bayan/Erkek )
her erkek derken herkesin sexe bakıs acısı farklıdır erkek kendini kontrol etmesini bilmeli karsısındaki partnerinin beden dilini cözebilmeli ön sevişmeyle küçük oyunlarla ilişki esnasında güzel sözlele partnerini mest edebilemli o zaman bosalamayan hiç bir kadın tanımam tabi en önemlisi karsılıklı istek olmalı ciftler bir brini arzulamalı
Bencil sadece kendini düşünen, kendi alıcağı zevke odaklanan erkek boşaltamaz. Önce dokunuşlarıyla dudaklarıyla, diliyle sesiyle iyi baştan çıkartmalı kıvama getirdikten sonra içine girip sonlandırmalı. Aceleye getirmemeli. O zaman boşaltır :)
Seks yapmak sanattır her erkek zevk alır ama her erkek kadını boşaltamaz teknik işidir kız boşalma dan asla girmem ya da ıslanmadan. Islanan vajina penisle birleşmeye orgazm olma ya hazırdır
evet her kadın boşalır çoknadir boşalamayan kadın çıkar ama o da erkeğin maharetine bakar erkek sabırlı olurda hedefe kilitlenmezse kadını severse tanırsa uyarılma noktalarını bulursa yavaş hareket ederse boşaltır ve her kadında boşalabilir
Herşeyin bir püf noktası olduğu gibi bunun da bir püf noktası var profesyonellik ve tecrübe şart diyorum eğer öyle olmasaydı bu kadar cinsel aç kadon ve erkek eşlerini aldatmaz gözleri dışarda olmazdı inan bana
Boşalt yaz 118 80 e gönder ben geliyorum istediğin kadar değil zevkini alana kadar sonra gidiyorum tekrar.
Bir kadının orgazm olması gerçekten çok zordur.
Mast la orgazm olma alışkanlığı kazanmasın lazım önce. Bu çok önemli
Kadin istekliyse bosalir zaten bir iki gzl hareketle ama orta noktada ise oral ve ön sevismeyi uzun tutmak onemli tahrik etmek yani
her erkek kadından anlasa ülkede sıkıntı olmazdı tabi her kadında erkekten anlasa nasıl boşalırım diyorsan anlatılmaz yaşanır git düzgün bir erkek bul
Erkek ilk postadan sonra ikinciyi atabiliyosa defalarca bile boşalta bilir ama ilk postası genelde 5 dk sürer.
her erkek yapamaz , ama kadın yönlendirirse erkekte iyiyse neden olöasın
ya her erkek yapabilir die bişy yok sanırsam, kadın dan kadına değişir o,
Kadın kendini kasarsa tutarsa hiç bir erkek başaramaz.
Boşalmayı bebeğini emzirirken yaşayan kadınların olduğu ülke burası, maalesef
sen tam olarak boşalmayı yaşayamamişin yaşamiş olsan sormazdın
olabiliryadırgamayın lütfen
her erkeğin boşaltabileceğini düşünmüyorum.
her erkek yapamaz her kadın da boşalmaz
uzun uzun anlatamam bul birini yaşatsın sana
İlişkide boşalması zor kadınların.
Her erkek bosaltamaz atip tutanlara bakma
İşte bu benim uzmanlık alanım.
Bosaltmadigim kadın olmadı
Çeşmeden su akar gibi
ben boşaltırım her erkeği bilemem de
İşin uzmani ile
ben boşaltırım :)
Ben bosaltiyorum
hazır olmalısın :D