Arkadaş gibi başladık sonra 1 yıl sürekli görüştük 'bana elbet bir gün yatıcaz şakalarını yapa yapa'' gerçekten biz sevişmeye başladık sonra düzenli olarak sevişmeye başladık.
Şimdi 2 yıldır birlikteyiz ama ilişkiye mi gidiyoruz anlamıyorum. İlişkiye gider mi ne yapmam lazım? Ne olursa ilişki işaretleri oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Merhaba, yazdıklarına bakılırsa fb olarak baslamamisisnjz, arkadaşlık flörte ordan cinsel ilişkiye dönmüş ama isim aramamissiniz buna
Anlattığına göre sevgili gibi başlamışsınız.
İlişkinin adını fb olarak mı koydunuz peki?
Hayır ilişki istemiyordum o dönem zaten şu an haftada 1 boş vakti var onda da sevişmek istiyoruz e konu şeye döndü sevişme buluşması bu da fb
O dönemde onun ya da senin başka ikilisi, flörtü oldu mu?
Bunu dert eder miydiniz mesela olsa?
Senin ilk ilişkin mi?
Evet ikimizde dert ederiz. Onun olmadı, zaten yoğun ve enerjisiz. benim oldu takılmalık ama haberi yok. Olsa bırakır beni. İlkilişkimiz değil tabi ki
Anladım :)
Soruyor muydun peki ona sevgili gibi? Emin olamazsın onun da olmadığından 😄
Ya da o sana soruyor muydu? O kim, neredesin vs gibi sorular.
Senin kaç kişi oldu onunla görüştüğünüz dönemde peki?
Bir de yoğunuz diyordun sjsjsjs
Ben pek sallamıyorum. O benim her bildirimime her aramama bakar kontrol eder kendince sorar kiminlesün nerdesin. Ya sanki tanicak. Ben önceden sallamıyordum şu an ince ince soruyorum merak ediyorum. O yoğun ben değil skskk
Ahaha
İş güçle uğraşırken kaptırmış seni sjsjs
Merak ettim kaç kişi oldu onunla görüşürken?
Ve kimlerdi? Tek gecelik falan mı :)
Yani tatile falan gittim orada oldu flörtlerim vardı onlarla oldu 4 kişi falandır. Bilse beni bırakır hemen
Dördüyle aynı anda değildir umarım sjsjdj
Ses çıkmadı öyle mi yoksa 🙃
Olabilir de olmayabilir de
Ama eğer olursa nasıl olacağını ya da olduğunu sen anlayamazsın, bi bakmışın tam ortasındasın ilişkinin, ne ara başladı derken bi bakmışın bi düzüne çocuk olmuş
Benimde boyle bir arkadasim vardi ikimzde iliski bulunca biraktik arkadas kalmaya devam ettik
İlişkiye girmez duygularını karıştırırsan çok kötü olur
Dönmez yarın bir gün başkasını bulunca iletişimi keser
Bu zamanda yakışıklı erkek olmak vardı mk. Bizim yüzümüze bakmayan kızlar onların altına yatıyor.
Sehvet tutku vs le bulusuluyor ok ama evlilik kabul edilir mi sanmam.
Çok düşük olasilik
Yok kanka ben asla döndürmedim o tarafa döndürmem dr yani
Bekledikçe bir seyler ortaya çıkar zaten
Nasıl yani
Zamana birak bitmiyorsa sevgilisin zaten
Zamana bıraktım zaten on kere bitirdim görüşmedim asla bırakmıyor ayrılamıyoruz
O zaman dengine denk gelmişsin demek
İlgi var mı yalnızca ilişki mi
Nasıl bir ilgi mesela
İlişki harici konusma değerli hissettirme gibi
Yani birlikte uyurken sürekli sarılması gece uyanıp sürekli üstümü örtmesi öpmesi değerli hissettirmişti
Haricinde arar sorar mı bulusup gezer misiniz falan mesela
Arıyor boş yapıyoruz bazen, eskiden daha çok geziyorduk şimdi zaten çalışıyor ve haftada 1 kere buluşuyoruz onda da sevişmek istiyoruz
Yaslar falan kac
26
Sevgilisi falan oldu mu bu surecte
Hayır zaten çok yoğun çalışıyor mutsuz depresif. Benim çok oldu ama
Sevgilin varken de devam ediyor muydunuz
Sevgilim değil flörtlerim oldu ama onun haberi yok öğrense devam etmez. Ama kendisi yoğun ve enerjisi yok benim sosyalliğimi karşılayamıyor
Anladım zorlanıyosun sende haliyle devam etmek istemiyorsun memnunsun halindende değil mi
Yok değilim artık hayatımda ciddi ilişki istiyorum düzenli sürekli konuştuğum görğştğğüm seviştiğim birini istiyorum. Bundan olur mu hiçbir fikrim yok
Haklısın ama zor duruyor sen onu genel olarak beğenmiyorsun ki enerjisiz buluyorsun
Ya ama ben rahatsız olduğum bir şeyi söyleyince hemen düzeltip çabalıyor o yüzden acaba olabilir mi diyorum ama ona konuyu direkt açmam mı gerek yoksa hareketlerimle belli mi etmem gerek bilemiyorum
Detaylı konusalım yaz istersen
Bağlanmasını sagla
Bağlandığını düşünüyorum çünkğ çok sefer bitirdim yok oldum kötü davrandım gittim asla bırakmıyor peşimi
Peki cinsl amacli mi birakmiyor peşini. orada ince bir ayrıntı var
1 yıl her gün evime gelip beni aldı buluştuk sıfır cinsellik sonrasında belki cinsellik için bırakmıyordur nasıl anlayacağım ki
He işte anlatırım ama burdanyazinca beni kisitliyorlar. Daha yeni açıldı hesabım o yüzden burdan yazmam
İkinize bağlı gidişat
dönebilir
Hayır gitmez
Belki amasyada
Dönebilir
Yaşlar kaç?