+1 yılYa çok seviniyorum insanlar şöyle cinselliğin ilişkide bir numaralı uyum olduğunu seve seve değil de düt düt öğreniyorlar ya :))
Bacım yeşil ışığı yak. Hayat bu yarın kalp krizi geçirir tak diye gidersin. Son saniyesine kadar zevkle yaşa.01 Yorumla
Soran+1 yılBen cinselliğe karşı değilim bir ilişkide öncelik saygı, cinsellik ve sevgi diye sıralanır bende. Ama bu adamla ben FB ilişkisi yaşıyordum yani sadece haftada bir iki gün görüşüp sevişipp bitiyordu sevgili değildik. Sevgililik bir sürü sorumluluk isteyen şey. Bu adam şimdilerde tek bir kadınım olsun o da sen ol diyo ama inanmıyorum korkuyorum.
En İyi Cevaplar
Bir arkadaşım evlendi. Önceleri haftada bir görüşürlerdi ve kızın da başka erkeklerle ilişkileri oluyordu erkeğin de. Sonr hepsini silip birlikte yola devam ettiler evlendiler çocukları oldu. Hala devam ediyorlar ama görüyorum kız baya rahat takılıyır hala. Yani başkasıyla olma potansiyeli çol yüksek ve bu ürkütücü. Yani arkadaşım da farkındaysa karşılıklı da olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOkurken tüylerim diken diken oldu ben öyle biri değildim o öyleydi yani kadınlardan bjri gider biri gelirdi ben sadece sevsin beni istedim zamanında o da istemedi kendimi geri çektim sonra o bana adım attı bir yıldır devamlı arayıp yazıyor gel yeniden sıfırdan başlayalım diyor.
Çok zor ya ama deneyin bakalım
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz seninle f*ck body dik basta sonrasinda da sevgili gibi oluruz dedim. Onu yasamadik ama sen ben sevgili gibi oluruz dedikce sne hala israrla ne sevgilisi ya diyorsun. Evet ikimizde ayni seyleri konusuyoruz ama sen gecmiste takili kalmissin tek sikinti bu. Bak cidden beni artik yormaya basladin. Sana baslarda bu kadar dil dokmedim
Bu kadar kendimi ifade etmedim ben uzaklastikca sne geldin. Simdi de ne geldigin belli ne gittigin belli beni yorup yorup duruyorsun bana inanmiyorsan sorma. Bildigini oku düşündugun seye kendine inandir. Bu kadar basit ha aklindan cikmiyorsam
Sende özluyorsan bi kere dahs deneriz ya olur ya da biterse bi daha yazmayiz birbirmizie olur biter. Ben bu durumdan yoruldum
Artik varsan varsindir yoksan yoksundur.
Soran+1 yılBunu yazdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kankadan dönülüyorsa, âmını gôtünü gördüğün adamdan da dönülür yavrum
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz seninle f*ck body dik basta sonrasinda da sevgili gibi oluruz dedim. Onu yasamadik ama sen ben sevgili gibi oluruz dedikce sne hala israrla ne sevgilisi ya diyorsun. Evet ikimizde ayni seyleri konusuyoruz ama sen gecmiste takili kalmissin tek sikinti bu. Bak cidden beni artik yormaya basladin. Sana baslarda bu kadar dil dokmedim
Bu kadar kendimi ifade etmedim ben uzaklastikca sne geldin. Simdi de ne geldigin belli ne gittigin belli beni yorup yorup duruyorsun bana inanmiyorsan sorma. Bildigini oku düşündugun seye kendine inandir. Bu kadar basit ha aklindan cikmiyorsam
Sende özluyorsan bi kere dahs deneriz ya olur ya da biterse bi daha yazmayiz birbirmizie olur biter. Ben bu durumdan yoruldum
Soran+1 yılBunu yazdı
- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılnerden buluyosunuz ya bunlari ya herkesin fb si var
01 Yorumla
Soran+1 yılTmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu fb olayını çıkartan şeytan da çok hibneymiş ha.
kızları heder ettiler. et parçası modunda geziyorlar yazık abv
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet. 🙄😏
Cevap sahibi+1 yıldeme lan öyle. insan bunu kabullenir mi
Soran+1 yılZamanında çok sevmiştim bu yüzden kabullendim
Cevap sahibi+1 yıliyi sana kolay gelsin. iyi ömürden yemeler
Sizden olmazda bizden olabilir. Test sürümü için lütfen dm atınız
00 Yorumla
+1 yılFB'den manitacılığa dönen çok ilişki var. Karar senin.
10 Yorumla
+1 yıldönüyor zaten alışkanlıksın
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu yazdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkin mi ve olur niye olmasın yaşlar kaç
010 Yorumla
Soran+1 yılİlkim yaşım 24 o 31
Cevap sahibi+1 yılYaş farkı çok değil nerden tanıştınız ve ondan başkası ile oldun mu
Soran+1 yılInstagram'dan tanıştık tanıdığım zaman yeni boşanmıştı bir yıldır boşanmıştı ve kadınların biri gider biri gelir kafasında idi bende sırf ona aşık oldum diye gelip geçici bir kız gibi davrandım
Soran+1 yılBaşkasıyla da sevgili oldum ve o bunu biliyor
Cevap sahibi+1 yılÇok mu yaklaşıklı ne işi yapıyor eğer fikir almak ve onu aşık etmek istiyorsan yardım edeyim
Cevap sahibi+1 yılSen sevgili olunca bununla devam ettin mi
Soran+1 yılYakışıklı buluyorlar onu uzun boylu 190 falan sarışın yeşil-mavi gözlü... Ben sevgili yaptığımda bununla devam etmedim çünkü sevgilime ihanet etmek istemedim. Ama onun ısrarlarına dayanamayıp birkaç kez arabada buluştum dinledim onu bir defada yakınlaşma oldu aramızda
Sonrasında tamamen kestim bağımı. ama. aramaya yazmaya devam etti. Bir senedir baya uğraşıyor
Cevap sahibi+1 yılPeki sevgilin varken niye buluşuyordu sevgilin ile cinsellik yaşadın mı
Soran+1 yılSevgilimle cinsellik yaşadım sevgilim varken buluşma sebebim de her gün o yazıyordu arıyordu ve artık beni aramamasini söylemek için gitmiştim birkaç defa yanına
Cevap sahibi+1 yılşu an sevgilinden ayrıldın mı ve şu an bu daha önce ki FB ye bişeyler hissediyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu yazdı
+1 yılolmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılEvet zkrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım