Cinsel Yaşam Tek gecelik ilişki yaşamış biriyle evlenir miydiniz, neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Soru yukarda millet Tek gecelik ilişki yaşamış biriyle evlenir miydiniz, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. aşıksam evlenirim evet 0 0 Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% 1 yıl Bakire olmayan erkekler asla olmaz jsuejsgwj 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Benimki bakire Yorumla Bazenn12 1 yıl Bakir değil yani öyle mi Yorumla Soran 1 yıl Yani bakir Yorumla Bazenn12 1 yıl O zaman olmaz Yorumla Soran 1 yıl Niye be Yorumla Bazenn12 1 yıl Olmamalı Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenirim. Takılmam öyle şeylere. Testini de yaptırıp gelsin ama. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlendikten sonrada isterse biraz tereddutlu oluruz. Evlenince keserse olur 0 0 Yorumla
Tolgacty Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 104% 1 yıl Kalbim asla diyor ama mantığım şaçma buluyor neden olmasın 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Bence çok kişiyle yatmış olması daha güzel, öyle kadınları daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Niye sende mi yaşadın? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yoo Yorumla Soran 1 yıl Hayırdır kardeş flört mü ediyoruz da sana yalan söyleyeyim Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Yalan konuşma Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Yaşamayanı mı var sanki 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Çok. Muhtemelen çevrenizdekiler yaşayan kişiler Yorumla Inspired006 1 yıl Erkek kesiminde yaşamayanı yok denilecek kadar Yorumla Soran 1 yıl Benim manit temiz ya Yorumla Inspired006 1 yıl Sana öyle der geçmişe de takılma önemli olan kişiliği zatne Yorumla Soran 1 yıl Yok ya fiziksel olarak sıkıntılı bir geçmişi var o yüzden inanırım Yorumla Inspired006 1 yıl Ozaman olabilir Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. başkasının altında inlemiş kadınla evlenmem 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Boşanmış biriyle de o zaman ya da eşi ölmüş Yorumla Limon_Kabuguu 1 yıl o farklı mevzu Yorumla Soran 1 yıl Neden ki o da başkasının altında inlemiş oluyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Herkes yasıyo sen ıstersen oda ısterb 3 3 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Yani cevap? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanı karsılıklı bısey sorun olmaz Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Senin oldu mu mesela Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Öyle bir ilişkisi mi olmuş 0 0 Yorumla
UmutYU Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. bozuk musun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok fabrikadan yeni çıktım üretim hatası yok Yorumla UmutYU 1 yıl çok iyi Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kaç kere 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bir kere bile olması yetmez mi Yorumla Herosell 1 yıl Bir kere ise bir şey olmaz ya sıkıntı yok Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nerden bileceğiz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Birinden duyarsın mesela bakire olmadığını biliyorsundur ama tek gecelik ilişki yaşadığını sonradan öğrenirsin Yorumla Mühendis0109 1 yıl Bence tek gecelik ilişki daha sıkıntılı Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Emin olamam çok zor 0 0 Yorumla
pikachu1010 Takip Et Xper 6 Yaş: 125 1 yıl Sen misin bu kişi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu bir soru! Yorumla pikachu1010 1 yıl Bu bir cevap Yorumla Soran 1 yıl Hayır soruma soruyla cevap veriyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
aşıksam evlenirim evet
Bakire olmayan erkekler asla olmaz jsuejsgwj
Benimki bakire
Bakir değil yani öyle mi
Yani bakir
O zaman olmaz
Niye be
Olmamalı
Evlenirim. Takılmam öyle şeylere. Testini de yaptırıp gelsin ama.
Evlendikten sonrada isterse biraz tereddutlu oluruz. Evlenince keserse olur
Kalbim asla diyor ama mantığım şaçma buluyor neden olmasın
Bence çok kişiyle yatmış olması daha güzel, öyle kadınları daha çok seviyorum
Niye sende mi yaşadın?
Yoo
Hayırdır kardeş flört mü ediyoruz da sana yalan söyleyeyim
Yalan konuşma
Yaşamayanı mı var sanki
Çok. Muhtemelen çevrenizdekiler yaşayan kişiler
Erkek kesiminde yaşamayanı yok denilecek kadar
Benim manit temiz ya
Sana öyle der geçmişe de takılma önemli olan kişiliği zatne
Yok ya fiziksel olarak sıkıntılı bir geçmişi var o yüzden inanırım
Ozaman olabilir
başkasının altında inlemiş kadınla evlenmem
Boşanmış biriyle de o zaman ya da eşi ölmüş
o farklı mevzu
Neden ki o da başkasının altında inlemiş oluyor
tek gecelik evlenirim tabi
Herkes yasıyo sen ıstersen oda ısterb
Yani cevap?
Yanı karsılıklı bısey sorun olmaz
Senin oldu mu mesela
Yaşamam bulaşıcı bir hastalık iki kaptiysa ya
Öyle bir ilişkisi mi olmuş
bozuk musun
Yok fabrikadan yeni çıktım üretim hatası yok
çok iyi
Kaç kere
Bir kere bile olması yetmez mi
Bir kere ise bir şey olmaz ya sıkıntı yok
Nerden bileceğiz
Birinden duyarsın mesela bakire olmadığını biliyorsundur ama tek gecelik ilişki yaşadığını sonradan öğrenirsin
Bence tek gecelik ilişki daha sıkıntılı
sorun etmem
Kismet
Evet neden olmasın
Hayır
Emin olamam çok zor
Sen misin bu kişi
Bu bir soru!
Bu bir cevap
Hayır soruma soruyla cevap veriyorsun
Kıza bağlı