1 yılÖyle birine çok aşık olduysam yapmayabilir. Ama onun dışında bazı bölgelerde hoş durduğunu düşünsem ve minimal dövmeleri beğensemde öyle her yerinde dövmeler bulunan insanları cinsiyet ayırmaksızın biraz itici buluyorum. Zaten onlarda genellikle kendileri gibileriyle oluyorlar. Genel olarak bence etki eder. Konsantrasyonu olumsuz etkileyip ana odaklanmaya engel olabilir. Hatta sanki kirliymiş karşımdaki hissi verebilir bana. Bunlar farklı bir şekil yaa gerçekten. Aklıma şu dilini ikiye ayıran tipler falan geliyorda. Yok ya başta bana çekici gelmez ki seks yapayım.
12 Yorumla- 1 yıl
O kadar şekil varken sekse odaklanamam. Öyle biriyle seks yapmamak daha akıllıcadır bana göre
- 1 yıl
O kadar şekil var, şekillerin ne olduğu belli değil, birbirine girmiş, yani çekici gelmez ki seks yapayım dediğim nokta zaten bu 😏
Vücudunun her yerinde dövme olanları ben özgüvensiz olarak değerlendiriyorum. Dikkat çekmek veya çektiği dikkati başka yerlere odaklayıp akılda kalma çabası benim için. Tabiki dövmeye karşı değilim ve isteyen istediğini yapabilir ama gereksiz olanlardan bahsediyorum. Bazı insanların çok güzel ve anlamlı dövmeleri var ve yakıştırıyorum bu tamamen kişisel düşüncem.
49 Yorumla- 1 yıl
Ben olaya özgüven açısından bakmamıştım aslında ama yerinde ve doğru bir tespit. Sanıyorum vücudunun her yerini dövmelerle doldurmuş bir kadınla seks yaparken kadının tenini mi öpüp yalıyorum, bir tablo veya dergi sayfasını mı gibi saçma bir duruma düşürür beni.
Konsantrasyonumu da bozar, libidomu da sıfıra indirir - 1 yıl
Aynı şeyi düşünmüşüz 👍
- 1 yıl
🥂
- 1 yıl
@gunyss dövme konusunun özgüvensiz kişiler tarafından yapıldığı görülse de herkesi bu potaya koyacağız manasına gelmez, bireysel olarak benim de vücudumda 4 bölgede (zamanla çoğabilir) dövmem var ve çok seviyorum dövmelerimi. Yani bu bir ifade biçimi, ya da kült bir kültür gibi algılansa da kişisel zevk ve tercih sebebidir. Bu açıdan dövme konusunu tartışmak renk ve zevkleri tartışmaya benzer, kişisel bir tercihtir yani. Teşekkürler.
- 1 yıl
@infiniterelationship herkesi bu potaya koymuyorum isteyen istediğini yapabilir ama ben gereksiz olanlardan bahsediyorum dedim cevabımda. Devamında bazı insanlarda çok güzel durduğunu ve yakıştığını da ifade ettim. Verdiğim cevapta herhangi kişisel algılanıcak bir durum yok çünkü ben kendimi iyi bir şekilde açıkladığımı düşünüyorum detaylıca tekrar okursan anlarsın. Dövme yaptırmak kadar yaptırmamak da kişisel bir tsrcihtir ama burada baskıladığımız bir cümle var 'vücudunun her yerinde' Son olarak bu soru seks için sorulmuş ve ben partnerimde görmek istediğim veya istemediğim bir konudan bahsettim her şey açık.
- 1 yıl
@gunyss okuduğunu anlayan biri olarak tekrar yazdığını ben yazayım; "Vücudunun her yerinde dövme olanları ben özgüvensiz olarak değerlendiriyorum." demen zaten yorumlarınla çelişiyor. Tartışmayı uzatma kafasında değilim ancak üslubuna istinaden dönüş yaptım. Herkes farklı görüşleri olabilir, ancak bir kitle vücuduna aksesuar takıyor ya da dövme yaptırıyor diye "özgüvensiz" tanımlaması yapması doğru bir yaklaşım değil.
- 1 yıl
@infiniterelationship rahatsız edici bir üslup olduğunu düşünmüyorum alınan varsa orası ayrı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBen aldığım zevke bakarım gadası o an gözüm partnerimin sadece gözlerinde olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıletki yapmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDövme kadında da erkekte de sevmiyorum doğallıktan yanayım performansimi etkiler tabi göz zevki de bir tahrik unsurudur sonuçta
10 Yorumla Yani daha seksi geliyor bana göre libidoyu yükseltir.
22 Yorumla- 1 yıl
Bana çok itici gelir böylesi. Konsantrasyonumu bile bozabilir
1 yılUzak dursun sekx denen bpk da komple dövmeli insan da 👌
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yılGoz zevkini etkiler ama performansla alakasi yok isin 😂
20 Yorumla
1 yılEvet, beni kötü etkiler 😅😅 ne zaman böyle bir kadın görsem hemen aklıma bu soru geliyordu 😋😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKıyafet giyer gibi dövme içindeyse belki ama vücudunun belirli yerlerindeyse sorun yok tabi.
00 Yorumla
1 yılEvet kötü anlamda etki yapar
10 Yorumla
1 yılBeni tiksindirir.
00 Yorumla
1 yılBeni çekiyor ya. Çekici buluyorum ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç dövmeli biriyle yatmadım bilmiyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDövmeleri görünce isteğim azalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlumsuz etkiledi beni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Etkilenmem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet4
00 YorumlaBazılarına yakışıyor
00 Yorumla
1 yılYapmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılO ne iğrenç
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Yapmaz
00 YorumlaArttırabilir
00 Yorumla
1 yılDövme sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİğrenç
10 Yorumla
1 yılevet
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlumlu etki yapar
10 Yorumla