Evet arkadaşlar sizce konuşulur mu? Sonuçta tanıdık insan iki tarafında sevgili bulma arzusu yok ama bir yandan cinsel ihtiyaçları da var FB olarak düşünebilirsiniz. Sizce konuşulmasi karşı tarafı rahatsız eder mi daha çok kızlara da sormuş olayım bu soruyu sizle erkek kankanız bu konuları konuşsa ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kanka tanımına bağlı bu.
Normal bir kanka durumu ise konuşulur ama arada herhangi bir çekim falan olmaması şartıyla. Eğer çekim varsa konuşmak bu durumu tetikler.
Fakat son kısma benzee sebepten eğer kankalık son dönemdeki gibi ilişki de yaşanabilecek şekildeyse konuşulmamalı.
Eğer kankalığı FB olarak algılanıyorsa konuşulsun zaten bir etkisi yok nasıl olsa yaşanacak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konuştuğun birisine karşı düşüncelerin kesinlikle bir yerden sonra değişeceğini varsayıyorum. Konuşmanın bir yerden sonra gideceği yer belli.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılHani kız kankanla dersin deee erkek kanka yapıyorsan o kanka olmuyor haniii.
4132 Yorumla
Soran1 yılAga kız tabiikide gaymiyim ben aw laksaksjk
- 1 yıl
Ne alaka yaa ona kalırsa bende lez oluyorum vfjbgnbh
Soran1 yılYani haklisin uwhsiwhsis ama ne bilim olm erkekle konuşmam konuşsamda yani ciddiyetsiz olurum heralde konusurken aksnsksnkn
- 1 yıl
Onun keyifli orada zaten insan ciddi olamıyor dalgasına konuşuyorsunuz
Soran1 yılHaklısın da biraz da ciddiyet lazım be. Neyse bakalım kız kankayla olacak mı wosjsksj sen ne diyorsun sence mümkün mü?
- 1 yıl
Kızın yapısıyla alakalı ama bence yapma hani aranızdaki samimiyet bozulmasın
Soran1 yılİşte sorun bu aşk istemiyorum ama her konuda samimi olmak istiyorum yani. Neyse bakalım nabza göre şerbet vericez..
Soran1 yıl@erkekişi hocam onu bende donduruyorumda başta farklı anladım benim dediğim cinsellik konuşması farklı 🤣
Soran1 yıl@erkekişi her türlü imkansız diyorsun yani hocam :D peki en başta FB nasıl olunuyor önce kanka olmak gerekmiyor mu zaten
Soran1 yıl@erkekişi öyle yapınca abaza damgası yiyoruz da ondan çekiniyorum öyle yapmaya
Soran1 yıl@erkekişi ben gördüm aslında bu aralar bayağı fazlalaştı. Ben zaten sevgili istemiyorum sadece cinsel olarak tatmin edecek kanka istiyorum yani. Ama senin yontemide birinde denerim kanka
Soran1 yıl@erkekişi dediğin doğru işte benim gibi olmalı libidosu yüksek ama uzun zaman sevgilisi olmamış birisi kızdan kıza değişiyor demekki. Bakalım artık öyle kız olursa yanasicam da bu aralar her kız ya çok kardeşim erkeğe denk geldim diye yakınıyor bana şimdi konusunu açsam bende o damgayı yiyeceğim aq
Soran1 yıl@erkekişi tamamdır kral haklısın dediklerini deneyeceğim.
- 1 yıl
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 ne dedim ya, tecrübe aktarıyorum arkadaşa sadece. Tek farkı ben bunu arkadaşlarımla değil sevgililerimle yaptım, işe de yaradı yani. :D
- 1 yıl
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 illa öğrencek, şimdi öğrensin işine yarar. Öyle bir dedin ki ben saf değilmişim gibi, bi' iki sexting deneyimi bunlar sadece onun dışında süt kadar temizim. :D
Soran1 yılSaf daha jkcflgldkfgjdflkg Demekki iyi bir izlenim bırakma konusunda fena değilim. Bunu öğrendiğim iyi oldu :D
- 1 yıl
- 1 yıl
Soran susss senin hakkını savunuyorum sen duyma bunları saf saf devam ettt
Soran1 yılTamamdır ben safım ve kankamı nasıl s*keceğimi araştırıyorum...
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 al sana saf herif oalşshkaoslşhjahoşsalk allahıma ben bundan daha safım beni koru beni bozacak bu.
- 1 yıl
- 1 yıl
Soran1 yıl@erkekişi DFKJLSDFKJ Hacı kızlar beni saf sandığına göre kendileri harbiden saf ya
Soran1 yılOlum ne kadar yetenekliymişim lan ben osadkjcoşaskşld
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 ama beni hep burdakiler bozdu, yoksa iyi çocuğumdur tanısan seversin
Soran1 yıl@erkekişi Beni reelde şeytan görüyorlar :D
- 1 yıl
Soran1 yıl@erkekişi Aahahahahahh ben sanalda masumum sen reelde kral biz böyle çok kişiyi götürürürz :D
Soran1 yılsdkljfosdjfoısdjkfıosaşojdf
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 ya ne içimiz fesat genciz bakiriz olur o kadar aslşhkaşhas ayrıca kızlar erkeklerden daha fazla düşkün cinselliğe hatırlatayım yaani
- 1 yıl
Soran1 yıl@erkekişi Aynen öyle bende buldum sandımda o da tutmadı yapacak bir şey yok şimdi sadece cinsellik var ama seversem birini basarım bende nikahı
- 1 yıl
Yalancılar yaaaaa
Soran1 yılBu konuda ben kefilim düzgün kız bulsam bende nikah basarım aga sjkldfhksdjfjksdf
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 elime fırsat geçmedi mi sanıyorsun :)) ama üstte yazdığım gibi bakirim ve bunuda eşime saklama konusunda baya ciddiyim belki bi iki mıncırırım en fazla o yani :D
Soran1 yılDeğiliz ama şu muhabbetten sonra inanman imkansız gibi bir şey sende haklısın :D
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 hayatında görüp görebileceğin en az yalan söyleyen erkek ben olabilirim ne yalanımı gördün be hangi genç erkek ulu orta açık açık bakirim der
Soran1 yıl@erkekişi Kanka bu kızlar her cinsellik arayanı yalancı sanıyor bak biz ikimiz açık açık söylüyoruz ne istediğimizi :D
Soran1 yıl@erkekişi Hocam zaten ten uyumu libido olmazsa evliliğin sonucu boşanma olur bence ya.
Soran1 yıl@erkekişi Aynen öyle hocam. sadakat 1. sırada seks 2. sırada benim için :D
Soran1 yıl@erkekişi Şimdi sakince elini zkinden çek... hocam bu arada bakire kız bulmayı bende isterimde çok zor ya
- 1 yıl
Vfhvfhffhf offfffğ inanıyorum ikinizde edep sen güzel şeysin edepli erkekkkkk yiaaağğğğ
- 1 yıl
kızıda utandırdık sanırım
@Sweetdreams1950 kız gel buraya çene çalıyoruz kaslşjhahaslişa
Soran1 yıl@erkekişi Bakire kızlar genelde erkeklerde bakirliği umursamıyor bunu istediğine sorabilirsin. Hata tecrübeli bile tercih ettikleri oluyor
Soran1 yılAşırı edebliyiz hanfendi. Lütfen cuma sohbetlerimizi kaçırmayın...
- 1 yıl
Soran1 yıl@erkekişi Dark muhabbetimizden etkilendi şu an oturmuş tüm erkekler şerefsiz diye yazdıklarımızı okuyor...
- 1 yıl
Kaçırmam kaçırmammm edepliiiii insan yaaa
Soran1 yıl@erkekişi Yok kanka bildiğin sevgilisi olmamış kızlarda öyle oluyor çok rastladım sen güven bana :D
Soran1 yılEdepli hatunnnn
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 e zaten herif ciddi ciddi kankasını nasıl zkeceği ama evlenmek için bakire birini istediğini yazmış asolşkhjashahs
- 1 yıl
Soran1 yıl@erkekişi fopsefksdjlk Hocam bir kere benden her şey beklenir tamammı beni o kadar da çok ciddiye almayınız..
Soran1 yılSPODJFKSDFLSDŞKF Lütfen namazlarımızı kaçırmayalım hanfendi hayırlı bir kısmet olarak bekliyorum burada tertemiz şekilde :)
- 1 yıl
Tamam ciddiye almayız sen ne yapsan yeridir vfhbfbv
Tertemiz mii yaaa senden iyi aile babası olur mevcut sevgilimin üstüne kuma olarak alıcammm seni vfjng - 1 yıl
@Sweetdreams1950 iyi bi kadına daha temiz olduğumuzu kanıtladık şükür, artık hemcinslerin diyor klsaşhjashşas
Soran1 yılOlmaz kıskanırım... Ama ben seni kuma olarak alabilirim :D
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 aha bana laf atana bak la kuma alacam diyo püüüüü kadınlar cidden bitmiş bu ne ahlaksızlıktır be
Soran1 yıl@erkekişi Bak kızı gördün hemen sattın beni bozuk falan diyorsun birbirimize arka çıkalım biraz aq biz aynı cinsiz :D
Soran1 yıl@erkekişi Yaaa sen beni satarsın ama kız beni kuma alır bak görrrr
- 1 yıl
Soran1 yılBak bak herkese pas atıyor bu kız hepimizi kuması yapar yine saf ayağına yatar aq ldsfgvjklsdfklsdf
- 1 yıl
Gthhtjghnf biii keree ben her şehirden kuma alıcam 81 ili tamamlamam lazım
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 allah razı olsun reis ama ben eğlenilecek erkek değilim evlenilecek erkeğim haberin olsun :D
Soran1 yıl@erkekişi Sende haklısın kız için adam satma moda oldu bu aralar bir şey diyemem. Bu arada 250 KM bir şey değil aga atlıcan gidicen kız bana gel sevişelim dicek 1000 KM ye kadar giderim aq
- 1 yıl
Soran1 yılBenimde harem hayalim var ama ben söyleyince yobaz oluyorum... Neyseki harem hayali olan bir kız da varrr fdsşlgkmsşldkfsd
Soran1 yıl@erkekişi Hacı bu kız sabah uyanınca dön sıra bende der aq ben korkmaya başladım
Soran1 yıl@erkekişi Bende anlamadım reis roller değişti herhalde bildiğin kadın haliyle 4 erkek alır bu ikisi biz olur evi geçindiririz artık sdşlkdjflksdjfsfd
- 1 yıl
Senin yerine haremi ben kurarım vfgbfhgghg önemli olan mutlu olmak
Soran1 yılBen karım karım ve diğer karım ve diğer karım biz mutlu bir aileyiz demek istiyordum ama şimdi sen ben ve 81 kocam biz mutluyuz diceksin... lksdjflşsdfşlsdf
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 bu yanıt sistemi bok gibi karıştı bütün muhabbet neye çözüm buldun söyle bakim
Soran1 yıl@erkekişi Bende onu anlamaya çalışıyorum aq biriniz bir şey yazıyor taaa ebesinin dibine iniyorum
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 bak sana baştan söyleyim libidom yüksektir yetemezsin 22 yıldır kurmadığım fantezi kalmadı belini filan kırarım bak sıkıntı yaşarız diğer 80 tanesiyle asoışlkjhiaskhas
- 1 yıl
Soran1 yıl@erkekişi Benimde libidom aşırı yüksek ve kurmadığım fantezi kalmadı dğil 81 kişi sadece senle ben olsak yine sıkıntı yaşarız hergün kavga çıkar bugün bende kalıcak diye aw
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 valla ilerdeki eşimin libidosu ben gibi olmazsa büyük sıkıntı sen yırtarsın da hanımı bilemiyorum böyle bi 1-2 yıl kimse gelmesin evdende çıkmayalım istiyorum arada bi sigara tuvalet ve yemek molası sonra devam askşlhjakshas
Soran1 yılKonuşa konuşa bakir adamı a*zdırdın burada bak şimdi koşa koşa lavaboya gidip işini halledicek birazdan tekrar aramıza katılır ve edepli sohbetimize devam ederiz dfkgljsdflksdlkfj
- 1 yıl
- 1 yıl
Yaaaaa dmye geçin yeter bıktımmmmmmmm imdatttt kurtarın beni burdan
Soran1 yıl@erkekişi Aynı benim kafadasın aq bizim alacağımız karılara yazık la yürüyemicekler aylarca aw sdkfsdkfşlsdf
Soran1 yılDM ye niye geçelim olm adamla sexting mi yapcaz aaa sende bizi gay yaptın buradaki tek dişi canlı sensin lkşldfşlsdkfk
Soran1 yıl@erkekişi Ne olacak bizim sonumuz aq
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 işte o yüzden bir an evvel kendim gibi birini bulup evlenmem lazım ama yanlış anlamayın ha elim zkimde filan gezmiyorum burada öyle taş taş geçiyoruz diye abartıyorum (1-2 yıl muhabbeti hariç)
- 1 yıl
Ne güzel işteee yakışırsınız ikinizddeeeee istekleri aynı bunu bir düşününnnnnnnnn
Sıra bende dur dersiniz öyle
Soran1 yılknk sus sus tüm büyüyü bozdun şu an aq tüm modum gitti offf insan ister istemez hayal ediyor öğk midem bulandı aq
- 1 yıl
Vfhngjbg niye öyle dedin ki fena değil bence diğer çocuğun sende gözü var soran bi düşün istersen
Soran1 yılSus sussss jfxlkdgdxfşlgkşldfx olm ne ettin ya ne güzel konuşuyoduk burada harem kuracaktık daha bizi düşürdüğün hale bak
- 1 yıl
Tamam yaaa harem konusunda yurt dışı düşünüyor musun vghbgjbg
Soran1 yılYurt dışına çıkarsam haremime girermisin :D Yanında 2 3 kişi daha getir ama madem harem kuruyoruz az büyük olsun
- 1 yıl
Hayır estağfurullah benn kocişine sadık bir kadınım işim olmaz vfhbgbbf
Soran1 yılHmm o zaman arkın falan yokmu şöyle haremde durmayı sorun etmeyen dlsfklsdkflşs
- 1 yıl
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 ebesininki ama ben kızlardan hoşlanıyorum tramersiz 0km olanlardan
Soran1 yılTamam tamam konuyu kapatıyorum tüm keyfim kaçtı sdfşlksdşlfsdf teşekkürler ikinizdede muhabbet için
- 1 yıl
Rica ederim ne demek vfgbgnbf ikinizde hafif meşref erkekler olsanız da edeplisinizzz
Soran1 yılTeşekkürler edepli kız
- 1 yıl
- 1 yıl
Soran kardeş bitanesinnn öbürü kıskanıyor biziii gghggbc
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 Ne ışığıymış o, söyle imalı imalı konuşuyonuz ya deli oluyorum dümdüz söyleyin lan artık 😂
Soran1 yıl@erkekişi Dalga geçiyor hocam sal salll hadi dağılın olm kaç saattir boş boş konuşuyoz aq
Gizli Üye(25-29)1 yılHİÇBİR KIZIN ERKEK KANKASI OLAMAZ O-LA-MAZ
125 Yorumla
Soran1 yılAynı fikirdeyim de ben bunu söyleyince yobaz oluyorum aw. İki taraftan birisi illaki bir şeyler hissediyor.
Cevap sahibi1 yılYobazlıkla ne ilgisi var o kanka ilişkisi bir yerde cinsel isteğe döner mutlaka döner, erkek bu doğası böyle dışarıda yüzüne kanka ayağı yapan erkekler evde gidip kızın suratına 31 çekiyor tabi kızlar bunu anlayamıyor.
Soran1 yılUlan harbiden haklısın ben bunu desem bana cidden yobaz diyorlar ya abi kadınla erkek arkadaş falan olmazz çünkü aslında bu hayvansal bir içgüdü iki ayrı cins sonuçta çiftleşme içgüdü var iki tarafında sevgilisi olursa bu ihtimal azalıyor ama imkansız değil sonuçta adam ya da kadın illaki bir şey hissediyor doğal bir şey diyorum yine linçlenen benim aq
Cevap sahibi1 yılDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar bu ülkede linçlenmek çok iyi bir şey, çünkü eğer linçleniyorsan doğru olan sensin demektir.
Soran1 yılAynen öyle knkm demekki laflarimiz birine batıyor. sevgilimin erkek arkadaşı olamaz deyince mağara adamı oluyorum ama olsun ben magaramda mutluyum ne benim kız arkadaşım olsun ne onun erkek arkadaşı yani böyle mutlu olunabilir.
Cevap sahibi1 yılMağara adamı diyen kızların bir tanesi bile bakire değildir emin ol, sabaha kadar gece kulüplerinden çıkmayıp bar tuvaletinde siqişip aşkım şarjım bitmiş diyen insanlar.
Soran1 yılAynen aynen onlara ihtiyacım yok zaten barlarda takılmaya devam etsinler ben normal kız arıyorum kimse duyar kasmasın aw benimle aynı düşüncede olan kizlar olduğunu bilmek mutlu etti teşekkür ederim sohbetin için.
Cevap sahibi1 yılRica ederim iyi Akşamlar
Soran1 yılSanada iyi akşamlar
- 1 yıl
Benim var erkek kankam 4 senelik. Asla aramızda aşk meşk olayları dönmedi. Öyle aramızda cinsel mevzularda olmadı zaten. Gayet efendi biridir keza bende öyleyimdir. İstisnalar oluyor askolar
Soran1 yıl@sinemmmmyy Çok nadir istisna ama o ya. Mesela baş başayken sarhoş olsanız libidonuz yüksekse sabah bambaşka bir şekilde uyanırsınız bence. Her şey 2 biraya bakar derdi bir tanıdığım :D Ama olmayadabilir tabii
- 1 yıl
İnan asla öyle bisey olmaz. Kankam aşırı efendidir içki içmeyiz ki sigarada yok bizde. Şu devirde en efendi erkeklerden biri görsen anlarsın zaten öyle bir durum söz konusu olamaz
Soran1 yıl@sinemmmmyy O zaman olabilir aga. Ama bu birazda hayvansal bir içgüdü aslında yani çiftleşme içgüdüsü var her insanda birazda bilimsel gerçek gibi bir şey. İki tarafında sevgilisi yoksa ve başbaşa oluyorlarsa illaki bir çekim hissediliyor ama seninde dediğin gibi istisnalar olabilir tabii ki
- 1 yıl
Yok yok belki başka erkek olsa hissederim ama bu çocukta hiç hissetmedim bugunr kadar. Zaten hissetsem sevgilim olurdu
Soran1 yıl@sinemmmmyy Anlıyorum. Sen hissetmesen bile o hisseder diye düşünüyorum ama dediğine göre saf efendi birisi o zaman başka. Ama şunu bil başkalarının hislerini anlayamazsın çok şaşırtabilir insanlar seni neler gördüm nelerrr
- 1 yıl
Saf biri evet. Çekiciliği yok ki gözümde. Erkeksi değil yani. Aynı boydayiz mesela. Naif biri evet efendi iyi ama o çekim yok oluşmadı hiç. Aynı kardeşim gibi.
Soran1 yıl@sinemmmmyy Yani fiziksel olarak çekici olmadığı için o şekilde görmüyorsun. Eğer fiziksel olarak gözüne hitap eden birisi olsaydı o zaman durum farklı olurdu belkide hoşlanırdın. Yani burada dediğimiz istisnalar sadece birbirlerine çekici gelmeyince oluyor.
- 1 yıl
Aynen öyle fiziki olarak uzun boylu ve biraz daha konuşkan esprili olsaydı olurdu
Soran1 yıl@sinemmmmyy O zaman şöyle değiştirelim Kızla erkek kanka olamaz (Birbirlerini çekici bulmadıkları sürece)
- 1 yıl
Tam tersi kızla erkek kanka olur eğer birinden biri karşındakini çekici gormuyorsa
Soran1 yıl@sinemmmmyy Evet aynı şey işte. Çekicilik sonuçta önemli olan arkadaşlık bu dünyada bir nevi yalandan ibaret geliyor
- 1 yıl
Bu durumda bej kötü mü oluyorum iyi çocuk ama cidden bi çekim yok. Zorladim ama olmadı. Hissedemedim.
Soran1 yıl@sinemmmmyy Hayır sana kötü oluyorsun demedim sadece evrensel bir gerçek bu yani kendini illede sevmek için zorlamana gerek yok tabii ki. Normal yani herkes herkese çekici gelmez. İnsanların illaki karakteri önemli değil fiziki olarakta çekici olmalılar
- 1 yıl
Evet gerçekten de öyle ya diş gorunus olarak aura olarak vb iste bunlara önem veriyorum
Soran1 yıl@sinemmmmyy Özellikle konuşması kültürü falanda önemli pasif suskun insanlardan bende hoşlanmıyorum. Boyun kaçtı bu arada merak ettim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNe gerek var ki gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben konuşmam.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
1 yılGuveniyorsa anlatiyordur anlatırsa asla o guvenini bosa cıkarmam yani ona yılışmam diyelim ki bni arzuluyor haraketlerinden belli olurdu bnligini bana sunmayan hicbir bayanın uzerine gitme taraftari degilim asla
00 Yorumla
1 yılEsprisi olur bir reels ama gidipte niye Konusasin birmkonu için danışma olursa kız arkadaşlarım der zaten onunla fikir alışverişi olur ama çokta derine inmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen bircok karsi cins kankamla seks ve cinsellik konusurum. Ama bu cinsel anlamda bir sey yasadigimjzdan ya da yasayacagimizdan kaynakli degildir
010 Yorumla- 1 yıl
zaten o biraz daha planlı oluyor o zaman ya sohbetin dışında :D
Soran1 yılKonuyu kim açıyor peki sen mi onlar mı?
Cevap sahibi1 yılBen hic bir zmn acmam 😇. hep onlar baslatir
Soran1 yılİyide erkek başlatınca abaza damgası yemezmi hep öyle olur normalde. Demek ki kızdan kıza değişiyor.. Nasıl başlatıyor mesela
- 1 yıl
kanka ne saçma sorular soruyorsun ya kadına nasıl yaklaşacağını bilirsen no problem :D
Cevap sahibi1 yılBahsetigiim normal bi erkek mi dedim
Kankim
Soran1 yıl@İzmirlixx35 Kanka kadından kadına değişiyor o dediğin bu biraz içine kapanık :D
Soran1 yılNasıl konuyu açıyorlar knki onu sordum
- 1 yıl
Pembe : sana söylememiştim dediğimi senin yaptığın bence standart bende arkadaşlarımla konuşuyorum ve bu kafa çıkmıyor.
Mavi : kankacım enerjin uymazsa mümkün değillll
Soran1 yıl@İzmirlixx35 Enerjim uyuyor kankamda kız saf bu konularda içine kapalı kabuk gibi banada bu denk geldi aq bunu nasıl çıkartırım onu araştırıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılkonuşmuşluklarım var, fakat neredeyse hemen hepsi yatakta bitti.
zaten olayın buraya gitmesi de çok doğal oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen konuşuyorum onlar da katılıyor hiç ters tepmedi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasin
20 Yorumla Aşkım kardeşim gibi ya
03 Yorumla
Soran1 yılErkekle kız arkadaş olmaz hocaaam
Soran1 yılDevvaammmm
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Konusulur ama sınırsız olmamali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen nun işinde sorun yoksa konuşulabilir tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKonuşuyorum ben kankamla bzisn
32 Yorumla- 1 yıl
Kankammm ol
Cevap sahibi1 yıl@Atesliboyy sg
Gizli Üye(30-35)1 yılHemcins olan kanka mi karşı cinsten kanka mi
04 Yorumla
Soran1 yılKarşı cinsten
Cevap sahibi1 yılBen sadece sanalda tanistiklarimla cinsellik konuşurum
Soran1 yılNasıl ikna edersin.
Cevap sahibi1 yılDirekt konuya giriyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılKiz sana güveniyorsan konuşur yoksa zor
03 Yorumla
Soran1 yılKızı guvendirsekte abaza damgası yememek için o konuyu acamiyoruz işte
Cevap sahibi1 yılÖyle açmıcaksin ki bilgim yok soracak kimsem de yok falan diyeceksin konusmak istiyirsa zaten konuşur
Soran1 yılBu da güzel taktikmiş kral not ettim
1 yılYok ya olmazdı
21 Yorumla
Soran1 yılOkey
1 yılSıkıntı yok dev *m
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılKonuşulmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Konuşlur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKonuşamaz ✌🏽
01 Yorumla
Soran1 yılOkey
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. elbette
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı