seviştikten sonra yatakta uyuyoruz biraz üstümüzde bişey yokken. Ben eşimin göğsüne yatıyorum, o sırada eşim gülmeye başlıyor. Neden gülüyorsun deyincede öyle aklıma bişey geldi diyor. Acaba bana mı gülüyor anlamadım😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnsan sevdiğiyle iliskidem sora boşalır o an dunyadan kopar. Mutluluk sarar her yerini birde senin üzerine göğsüne başını koyman saçlar göğüse yayılınca saçların gıdıklar adamı oda güler o saçlarını okşarken mutluluğunu gülerek ifade ediyordur. Ama o pozisyon varya süper pozisyon öyle hanımı bulup öpüp başımıza koyarız
04 Yorumla
Soran1 yılHiç böyle düşünmemiştim ben öylesine dinlenmek için yatıyordum göğsüne..
Soran1 yıldemek ki mutlu oluyormuş eşim😌şu an bende mutlu oldum onu mutlu edebildiğim için
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşanılan cinsel anlara da gülüyor olabilir, gün içinde yaşadıklarına da. Yatakta geçen anları sizden iyi kimse bilemez. Eğer onun hoşuna gidecek bir olay olduğunu düşünüyorsanız gülmesi doğaldır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBu onun hoşuna gidiyor demek ki gadası
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Biz erkekler orgazm olduktan sonra beyne oksijen gitmiyor bir süre. Çok takılma 🤣🤣
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂
Gizli Üye(36-45)1 yılVay be diyordur yıllarca çektik çektik Şimdi de tadını çıkarıyoruz Bir de göğsüme yatıyor ne güzel
06 Yorumla
Soran1 yılgülüncek bişey yok ki bunda. yatmayayım mı napim ben anlamadım ki😂
Cevap sahibi1 yılTabii ki yat yani zevk alıyor adam keyif alıyor demek ki Ne sıklıkla seks yapıyorsunuz Ve ikiniz de mutlu oluyor musunuz
Soran1 yılhiç olmazsa haftada bir oluyor, tabikide ikimizde mutlu oluyoruz.
Cevap sahibi1 yılGayet güzel uzun süre mi oldu evlilikten haftada bire düştüğünüze göre
Soran1 yılyok yoğun olduğu ve yorgun olduğu için çok yapmıyoruz onu daha fazla yormak istemiyorum o yüzden. Hic olmazsa sarılıp uyuyoruz yani😌
Cevap sahibi1 yılYa Ne kadar süredir evlisiniz ve yaşlarınız kaç
Gizli Üye(30-35)1 yılönceden yattığı kadınlar geliyor aklına, yalansa yalan desin biri duyar kasmadan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNuri alco ya da tecavuzcu coskunun cugara ictigi sahne geliyordur ne olacak
00 Yorumla
1 yılMerhaba ben jinekologum hayır hoşuna gittiği için gülüyor
00 YorumlaAğlanacak haline gülüyordur
22 Yorumla- 1 yıl
Vurdun öldürdün şu an 😂
Merhaba, davranışın hoşuna gidiyordur
04 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani? davranış derken?
Soran1 yılolabilir🙂
1 yılMutlu oluyor adam demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHoşuna gidiyor ne güzel işte ☺️
00 Yorumla
1 yılSor neden gülüyorsun diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gülsün canım ömrü uzar işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadardır evlisin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHakikaten ne dunkof adamlar varya
00 Yorumla Kaçıncı postadan sonra gülüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ona sor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Mutlu oldu herhalde
00 Yorumla
1 yılGıdıklaniyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz sevişmeyin
02 Yorumla
Soran1 yılsebep?
Cevap sahibi1 yılHaftada kaç kez yapıyorsunuz
Gizli Üye(36-45)1 yılAcemi mi cok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Mutlu oluyor sonuçta
00 Yorumla
1 yılSana gülüyo😂
06 Yorumla
Soran1 yılniye😂
- 1 yıl
Bende öyleyim seksten sonra partnerimle yatıyoruz mutluluktan gülesim geliyo aslında aklımıza vs bir şey geldiğinden değil seninle duyduğu haz ve mutluluktan gülüyo 😂
Soran1 yılhee anladım o zaman iyi bişey😂bende diyorum ortada ne varda gülüyor bu adam ama şimdi anladım konuyu😌ben yatarken hiç kalkmak istemiyorum sıcacık çünkü uyuyorum bile ama rahatsız oluyor mudur bilmiyorum😌
- 1 yıl
Olmuyordur benim en sevdiğim yatma yöntemi bacağını üstüme atması bende okşuyorum onu sırtını popişini haha
Soran1 yılben saçımın okşanmasını seviyorum o an uyutuyo beni😌
- 1 yıl
Ne güzel onuda okşuyorum ben 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası