Böyle bir kadın tanıdım, aşırı ıslak, sekse tamamen doyumsuz, her an sekse hazır bir yapısı vardı. Ona biraz dokunmak, gerdan, boyum, kulak çevresine dokunmak bile onun hemen ıslanmasına yol açıyordu. Zaten seksi bolca düşündüğünde kuruyan bir vajinaya sahip değildi. Gülmesi kesinlikle bilerek yaptığı bir şey değildi, tamamen psikolojik altyapıdan kaynaklı, zevk alıp inlemek yerine beyni onu güldürüyor. Sekste tutku, ciddiyet ve haz arayan biri için kötü bir durum ancak sekste kısa süreli sadece orgazm arayan biri için farklı bir durum olabilir bu gülme olayı, ilginçliğinden ötürü seksi gelebilir, yoğun orgazmlardan dolayı çekici gelebilir ancak bence bu bir sorun, alt yapıda bazı sorunlar var gibi, çokta sorun yaratmayacak sorunlar. Muhtemelen tekrar görüşelim dersen görüşmez ayrıca.
33 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez böyle bir şey yaptı daha önce de cinsel ilişki yaşarken gülmemişti ki bir birimize neyi sevip neyi sevöedigimizi anlatmıştık ve has hastık birbirimize karşı
Soran+1 yılSonlandırdım uğraşmaya pek yanaşmadım bende
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İyi yapmışsın. Bi daha hayatı boyunca gülemezolsşkflsdfsf
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişki esnasında sesli bir biçimde kahkaha atarak gülmek nefret ettiğim bir olaydır.. Tebessüm edilebilir ve tahrik unsuru olarak kullanılabilir ama gülmek işin ciddiyetini bozar.. İlişkiye girmek dahi istemez insan.. Keyifli günler..
21 Yorumla
Soran+1 yılSizede
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana aşık olmuş herhalde. Aşk hormonlarının etkisiyle gülüyordur.
38 Yorumla
Soran+1 yılAşk yok aramanız daarkadaşlıktan öteye gidemez kemdiside biliyor
Cevap sahibi+1 yılEn güzel seks aşık olduğun insanla yapılan sekstir. Baska türlü tadi olmaz. Duygusal bir hissin olmadığı biriyle sevişmek aşırı saçma. Ama seninki anladigim kadarıyla tatmin amaçlı.
Soran+1 yılEvet hafta da bir kaç kez buluşurduk cinsel ilişki için
Cevap sahibi+1 yılBu yasına kadar hiç evlenmedin mi? Bence evlilik içersinde yapılan seks en iyisi. Bir evin icinde planli, programlı, meşru
Soran+1 yılEvliligi düşünmüyorum bekar yaşamayı severim kısıtlanmak saçma bana göre
Cevap sahibi+1 yılNiye kisitlanasin ki? Sonuçta kadın ve erkek bu hayatta birbirinin tamamlayıcısıdır, birbirlerine hayat arkadaşıdır
Soran+1 yılSenin gibi düşünen sevgilim olmadı onun içindir ki uzun süredir sevgili yapmıyorum bu sebepten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba komik mi geliyor yoksa hani bir tarafından dolayı vücut bazı tepkiler veriyor diye düşünüyorum değil ama gerçekten anormal bir şey normal değil
21 Yorumla
Soran+1 yılNormal degil zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence normal değil ama utanıyor olabilir ya da belki bir şeyi komik buluyordur. Bence sorabilirsin neden güldüğünü, içinde tutma.
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk ilişki desen utanma sayarım da degil işte
+1 yılNiye guluyormus sordun mu uyarsın mi rahatsız olduğunu dile getirdin mi bunlar önemli detaylar istemsiz ise anlayış gösterilebilirdi. Niyet önemli. Hassas olabilirsin fakat ilişkiyi bitirmek için geçerli bir sebep mi tartışılır. Sonuçta karşında sana güvenerek seninle birşeyleri paylaşmak isteyen bir kadın varmış. Biraz empati lütfen. Onu. Yerinde sizde olabilirdiniz. Umarım karşı taraf incinmeden sonlanmistir.
12 Yorumla
Soran+1 yılİncitmem kimseyi
- +1 yıl
Sorun yok öyleyse
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu durumu önemsediğiniz kesin. Kadınların da erkeklerinde ilişki esnasında hormon katsayısının tavan yaptığı kaçınılmaz bir gerçektir. Tam da işte bu noktada kişiden kişiye etkileşimler devreye giriyor. İçerisinde mutluluk hormonlarının bulunduğu coşkusal halayın nereye kimi nasıl etkilediğini bilemezsiniz. Demekki partneriniz bu şekilde etkileniyor. Bırakın gülmeyi mutluluktan ağlayanlar var. Ne yapalım bırakıp karşılıklı ağlayalımmı :) Bence bunu sorgulamak yerine anın tadını çıkarın.
17 Yorumla
Soran+1 yılİlk tanıştıgımızdan beri gülseydi zaten sorun etmezdim onca ilişkinin ardından en son yaşanan bu olay maalesef size katılamamın sebebi olacak
- +1 yıl
Samimiyetiniz o günden bu güne artmış olamazmı , sizin yanınızda eskisinden daha rahat olmuş olamazmı , sizi birliktelik anında eğlenceli buluyor olamazmı? Bence bu minvalde düşünmelisiniz. Direk tepki vermek yerine bir sohbet anınızda hani sen orada gülmüştün bu beni rahatsız etmişti deseniz inanın umursamamazlık yapamazdı.
Soran+1 yılHerkesin kendine göre kuralları vardır bende kendi kurallarımı uyguladım sadece
Soran+1 yılSizi anlıyorum anlamasınada olmayınca olmuyor işte
Soran+1 yılÖyle herşeyin hayırlısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar saçma sapan kalıplarınız var.. Soru ve içerikten bana yansıyan; kadın seninle sevişmekten inanılmaz keyif alıyor fakat sen dümdüz tatmin olmak amaçlı görev yerine getiriyorsun. Enerjileriniz denk değil eğer olsaydı çok keyifli olurdu.
O sana göre değil, sen de ona. Ayrılarak iyi yapmışsın fakat ayrılış biçimin hoş değil.49 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden gülmek gibi eylemleri gerçekleştirmedi sonunda gülmeye başladı sana göre saçma tabi
Cevap sahibi+1 yılHım ben soruda o an keyif alarak hani zevkle olan bir durum sandım. Orgazmdan olabilir mi? Keşke sebebini sorsaydın ayrılmaz biraz fazla gibi..
Soran+1 yılKaç kere söyledim ilişki sırasında dinlemedim
Cevap sahibi+1 yılSana aşık olduğunu düşünüyorum..
Soran+1 yılAlakası yok
Cevap sahibi+1 yılBilemedim..
Soran+1 yılboş ver
Cevap sahibi+1 yılSen de boş ver sıkma canını
Birlikte gülmekten keyif aldığın insanla karşılaşmanı dilerim..
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bence partnerin zevke gelmiş ki gülüyor. Kimisi inler, kimisi güler, herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Oda böyle zevk alıyor. Sende kendini komik olduğunu düşünmüş olabilirsin haklı olabilirsin ama onun zevki de böyle. Keyif almış ki gülüyor kadın. Eğlenceli gelmesi gerekir aslında ilginç. Bunun için bitirmek doğru değil bence.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbelki de ona o kadar ilgisiz davranıyorsun ki gerçekten ilgi gördüğü tek yer orası. o yuzden gülüyordur. bence ondan ayrıl başkası ile istediği gibi gülsün mutlu olsun. gülmesinden rahatsız oluyorsan onu özgür bırak. bi gun birini gerçekten seversen hiç bir şeyi seni rahatsız etmez.
tahmin tabi bunlar.11 Yorumla
Soran+1 yılAramızda sevgi yoktu sadece cinsel amaçlı görüşmemiz olurdu
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir herkesin bir tepki çeşidi var şahsen ben de sürekli inliyorum inim inim demekki o da gülüyor😂
21 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani bariz gülüyorsa o esnada biraz itici olabiliyor. Ama yinede bitirmeseydin bence, bazı insanların yapısı öyle.
22 Yorumla- +1 yıl
Keşke bayan kahkahayla tanışma imkanım olsa, hatta sevişme. Kadına ambargo koydu reis tvlerde çıkmıyor.
Soran+1 yılİşin gücün yokmu ya kkkkkhjjgh
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞükredin ki cinsellik yaşayabiliyorsunuz. Ben; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve cinsellik yaşayamayacağım.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimde boyum kısa alakası yok öyle özelliklerin
Cevap sahibi+1 yılSadece boy sorun olsa ama işte diğer sıkıntılar da var. Boyum 1.75 yani kısa değilim ama işte...
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara baktım.. Sen ihtiyaç için onunla oluyorsun zaten.. gülünce ilişkiyi kes yapma o zaman.😂😂 Çok samimiyetsiz birisin fazla yazmaya gerek duymuyorum
26 Yorumla
Soran+1 yılBişiy sorabilirmiyim sana özel olarak
Cevap sahibi+1 yılSor. Yasin ilerlemiş evlenmemişsin ağlayan gülen ne fark eder senin için hep birilerinin peşinde koşacaksın bu mu özgürlük güldürme beni
Soran+1 yılO iş öyle degil işte kimsenin peşinde koşmadım özgürlüktür demedim zaten evlilikten sogutan da kız yüzünden yani
Cevap sahibi+1 yılKarpuz kelek çıkınca bir daha karpuz yemem diyormusun. bir kişiyle birsey yaşamışsın olmamış başka birini bul benimde ikinci evliliğim arayınca bulunuyor bunun haklı bir sebebi yok sen mücadele etmeyi bırakıp pes etmişsin salmış sin kendini
Cevap sahibi+1 yılOrtada bir çıkıntıniz var diye hep haklı olamazsınız. seninle birlikte olan kadınlarda düzenli bir hayat felsefesi olmayan kişilerdir
Soran+1 yılBilmeden neyin ne olduğunu yorum yapmak herkes için kolaydır ve haklı olur kendi çapında
+1 yılBir de bunun seksten sonra ağlayan versiyonu vardır ki, daha kötü…
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç denk gelmedi
+1 yılBir de karanlikta dene. Hala guluyorsa hasta olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılGece körlügü var bende jkkkk
- +1 yıl
:)) o zaman yapacak bisey yok dostum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bazen zevke gelince gülüyorum sevgilimin çok hoşuna gidiyor, ilk seks yaptığımızda da sevgilim çok mutluydu gülümsüyordu gözleri parlıyordu adamın demekki herkes aynı değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle
+1 yılDizilerde yorgan altı kahkası kıkırdaması gerçekmiş demek
15 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor
- +1 yıl
O sahneleri kesmek için yorganın altına girince dünyanın en komik şeyi oluyormuş gibi gülüşme sesleri
Soran+1 yılDizileri izlemedigim için yeni öğrendim bunuda
- +1 yıl
Ben de izlediğimden değil biliniyor herkesce
Soran+1 yılNebilim hiç duymadım ki
+1 yılKadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanırlar... Demek ki sende hoşlanıyor :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGüldüreceğim kadın degildi 😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olumsuz bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü bende bazen gulebiliyorum ama bunu ciddiyetsizlik veya komik bir durum bulduğumdan değil o an ikimizin arasında geçen bir dialog ya da müzikten herhangi birşeyden dahi olabiliyor hatta partnerimle aramızda tatlı bir hal almaya başladı bu
15 Yorumla
Soran+1 yılSenin olay farklı hak verilir doğal karşılanır da benimkisi öyle degil işte
Cevap sahibi+1 yılDalga geçer ya da seni rencide edicek seviye de mi
Soran+1 yılRencide edecek şekilde gibiydi ben öyle anladım
Cevap sahibi+1 yılO zaman doğru olanı yapmışsın en özel anda özgüvenini alaşağı edicek bir hareket normal zamana bile yansıyabilir sana ve her anınıza saygı duyan bir insan ile birlikte olman daha doğru olur
Soran+1 yılSaygı şart zaten ama kimisi bunun farkında degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülme değilde bende geç boşalmak için daha doğrusu aynı yakalamak için kafam dağılsın diye farklı şeyler yapıyorum ilişki esnasında o ritim ve frekansı yakalayınca
121 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bişiyler bulur yaparsın gülmek nedir yani
Cevap sahibi+1 yılEvet gülmek saçma ve çocukça
Soran+1 yılBunj anlatamıyon işte
Cevap sahibi+1 yılUtanıyor da olabilir bak
Soran+1 yılİlk kez ilişkiye girsem normal karşılıcam kaç kez ilişkşye girdik yani
Cevap sahibi+1 yılO an aklından ne geçiyor bilemem ama gülmek sanki iyi bir şey değil sanki ulan buna da attım yatağa iyi çakıyorum vs vs şeyler düşünmeden de olabilir
Soran+1 yılOna da Gülen aklın bu dünyada fazla oksijen kaybetmemesi gerekli
Cevap sahibi+1 yılBelki o an senin pozisyon ve ilişki esnasında aldığın zevkten ötürü halin ve tafrına gülüyordur normalde geç boşalmak için yani aynı anda boşalmak için partnerin sana şimdi boşal diyene kadar kafa dağıtmak amacı ile farklı şeyler düşünülür ve konuşulur
Soran+1 yılTaktik olmamalı daha darklı yaparsın geç olur güç olur amenna
Cevap sahibi+1 yılYa işte amaç anın tadını çıkarmak aynı anda boşalmak olmalı ama gülmek sinir bozar özellikle kadın için kötü bir şey bana mı gülüyor diye düşünür
Soran+1 yılBeceremiyor kimisi işte
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilemem ben kendimi biliyorum sadece tecrübem kadar konuşuyorum o yüzden
Soran+1 yılBen kanaat getirdim buna
Cevap sahibi+1 yılAma şunu söylim 41 yaşında bir kadın ile yapmıştım bir ara ondan aldığım zevk hiç bir genç kadın veremedi tırmalamıştı beni 😂
Cevap sahibi+1 yılNeye kanaat getirdiniz ki
Soran+1 yılGörüşmemeye
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani erkek arkadaşın değil mi 🤔
Soran+1 yılOnu nerden çıkardın
Cevap sahibi+1 yılNerdem bilim eşin değil onun aldım başka ne olabilir ki
Soran+1 yılKoz arkadaş olmazmı cinsel ilişki için
Cevap sahibi+1 yılTabi olabilir bro ama kadının gülmesine niye taktın ki normal kadının gülmesi vs
+1 yılZevktendir o zevkten bende Aynurla ilişkiye girerken inim inim ohluyorum
19 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana hiç ayrılma aynurdan
- +1 yıl
Nasıl ayrılırım bana ne büyük zevk haz verdiğini bir bilsen benim yerimde olmak isterdin
Soran+1 yılÇok şükür bu yaşıma kadar kimsenin yerinde olmak istemedim yinede istemem eksik kalsın o kısım
- +1 yıl
Enn. son derin birr ohhh cekip aynurun üstüne yığılıp kalıyorum
Soran+1 yılO an sarhoş olmayasın
- +1 yıl
Ewt sanırım zevkten sarhoş oluyorum
Soran+1 yılDikkatet evin yolunu şaşırma sakın
- +1 yıl
Zevkten zarar gelmez 😉
Soran+1 yılO zarar degil ki
+1 yılIliskiye girin girin sonra bir sebepten soguyun ardindan herkes baskasiyla evlensin ne kadar igrenc insanlarsiniz ya
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanki yaptığınız şey çok normal de gülmesine mi takıldın?
23 Yorumla
Soran+1 yılSevmeye bilirsin yaşamak istemeyebilirsin senin seçimin anormal gelmesi
Cevap sahibi+1 yılDeğişik
Soran+1 yılGelebilir normal
+1 yılBence çok eğlenceli olurdu tabi dalga etme ve küçümseme maksadıyla yapmıyorsa güzel olur hem erken boşalmayı da geciktirir :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok s*lakça. Bütün büyüyü bozar vlben olsam yarim bırakır kalkarim.
13 Yorumla
Soran+1 yılYarım bırakmak olmazda tekrarı hiç olmaz
Cevap sahibi+1 yılYarim birakmak tam da o an yapilmasi gereken sey. Hakediyo oyle kahkaha atiyorsa. Ben yaşamış kadar sinir oldum. Yaşayan kimbilir neler hissediyor..
Soran+1 yılHiç sorma zaten hiç bir şey anlamadım bir an önce bitmesini istedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipin komik oluyordur şekilden şekile giriyorsundur ondan olabilir.
15 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok
Cevap sahibi+1 yılAnlayacağın halinden baya mutlu ama seni işe olan ciddiyetini düşürüyor.
Ama konuşarak düzelecek bir sorun.
Soran+1 yılBir kere derim daha demem
Cevap sahibi+1 yılBendede aynı sorun var. Kahkahayı bırak gülse bile düşüyorum. Böyle bir off dese isteksiz görsem alet kalkmaz bende. O yüzden hiç bir kimseye tecvüz edemem. Olmaz kalkmaz yani. Partnerim demişti bunu
Soran+1 yılHerkes farklı işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ona komik geliyorsun o yüzden
Bir daha görüşmemekle en iyisini yaparsın112 Yorumla
Soran+1 yılHerzaman en iyisini yaparım şaşmaz hiç
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Çok aşağılayıcı bir durum insanlar dalgasını kendi göxxunde arasa
Daha isabetli olur
Soran+1 yılDoğru düzgün kimse bilincinde degil bunun
Cevap sahibi+1 yılİşte herkes kendini bir xok zannediyor
Soran+1 yılSorma gitsin valla işi bilmezler ama gören de dicek ki vay anam bunlar ne uzman kişilermiş görseler şalıracak haldeler
Cevap sahibi+1 yılBunu söyleyenlerin çoğu hayatında cinsellik yaşamamış boş teneke çok ses çıkartır
Soran+1 yılTeneke onlardan daha iyi ses çıkartır ki. Görseler gece rüyasına kaçar daha da uyuyamazlar ki
Cevap sahibi+1 yılAlemsin hahshsh aynen 😅
Soran+1 yılZorla dedirtiriyorlar maalesef yoksa işin gırgırına gircek olsam sabah nasıl olur anlamam yani
Cevap sahibi+1 yılİşte her şey yerinde güzel yeri gelince ciddiyet yeri gelir Mizah sefer olmak lazım
Soran+1 yılYoksa bu hayat nasıl çekilir ki
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
+1 yılöyle bir kural mı var? seks esnasında gülünmez falan diye belli ki partnerinin hoşuna gitmiş ve gülüyor ve mutlu asık suratlı ve mızmızlanan birisimi olsaydı senin için. garip insanlarsınız ya
11 Yorumla
Soran+1 yılSana göre öyle
+1 yılİşimin gücümün arasında güldüm ya bu ne komik bir soru 😅😅😅 gülmek normal gülebilirsin aralarda ne bilim ama o an yani bu iş yapılırken gülemezsin yaa 🤣🤣🤣 nasıl gülcen imkansız hahahaha🤣🤣🤣🤣🤣
15 Yorumla
Soran+1 yılKomik soru diyosun senin gibi çok iyi bilirim diyenlerin sonu bir işi becerememektir ve de senin gibileri komik gelir partnerinizinde kendinize benzetmeniz için
- +1 yıl
Ben çok iyi bilirim demedim ki ne saldırıyorsun. Ayrıca ne dediğini de anlamadım kim kimi neye benzetiyor asfgshd
Soran+1 yılAnlama boş ver
- +1 yıl
Bu kadar gergin olmayın hayat böyle geçmez. burada soru soruyorsan her tepkiyi göğüsleyebilmen lazım burası öyle bir ortam sorun komikti güldüm sende gül geç bu kadar basit
Soran+1 yılTamam
Sormadın mı neden gülüyorsun diye. Mutlaka bir cevabı olmalı. Sebepsiz gülmez kimse durup dururken.
20 Yorumla
+1 yılönce sana sonra ilişkiye saygısızlık haklısın yaptığında tepkinle
10 YorumlaIki tanesi orgazm olunca ağlamıştı, çeşit çeşit insan var yapacak bir şey yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılCan sikici bir durum oldugunu sanmiyorum ancak odaklanmayi ve oanki alinacak zevkin onune gecebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçilemedi ne yazık
- +1 yıl
👍🤜🤛
Bu şekilde seni sinirlendirip ilişki sırasında daha sert davranmanı bekliyor olabilir ya da şeyin küçük
05 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok küçük olaydı ilk cinsel ilşkiden sonra görüşmek istemezdi sanırım
Soran+1 yılO da degil
Soran+1 yılAnladım
+1 yılSoğuma sebebim olabilir nefret ederim seks sırasında gülen partnerden
60 Yorumla
+1 yılGulesi gelmiştir ne olmuş shhs
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılGülüyor mu? Ne saçma... Komik olan ne? 🤔
33 Yorumla
Soran+1 yılÇok tecrübe iyi degil rızo heryerde belli etme sen
Komik olmaması lazım ama
31 Yorumla
Soran+1 yılKomik durum yoktu partnerim hangi kafayı yaşadıysa artık bilemiyorum
+1 yılRahatlamanin etkisiyle mutlu oluyor gülüyor bu kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Bak ona da sorabilirsin çok mantikli bir seçenek bence
+1 yılZevk almış kardeşim. Kızların fingirdek olanları var zevk aldıkça :) seks sırasında ağlayan da var gülen de :)
10 Yorumla
+1 yılO bazen bendede oluyor
13 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz demiyorum ki ben hiç olmamış birisi sonradan gülmesi kabul olmuyor
- +1 yıl
O o anki ruh haliyle alakalı
Soran+1 yılDegil bence ama neyse
+1 yılZevkten dört köşe oluyordur canım. <3
11 Yorumla
Soran+1 yılHımm
Gizli Üye(30-35)+1 yılGurur duymalısın erkekliğinden keyif almış
46 Yorumla
Soran+1 yılGurur duyulacak bir yanı yok önce hatayı insan kendisinde aramalı gülme demiştim kaç kere inadına iş yaparsa benim suçum yok
Cevap sahibi+1 yılİnadına değil ki zevkten gülmüştür. Eşim de bazen boşalırken kahkaha atıyor. Of inanılmazdı diyor kendine gelince
Soran+1 yılBenim yaşadığım seninkinden bin kat farkı keşke o şekilde gülse sorun etmezdim
Cevap sahibi+1 yılDalga mı geçti
Soran+1 yılDalga degilde işte neyse burada diyemiyorum her şeyi boş ver
- +1 yıl
Dardir kesin seninki. Ondan
+1 yılBen cinsel ilişkide gülene bayılırım
41 Yorumla- +1 yıl
Atatürk'ün bir sözü aklıma geldi ve kahkaha attım Allah affetsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki her kadın ilişki de ahlayıp ohlamıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belkide
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bende çok dikkat ediyorum bu konuya
40 YorumlaBencede gülünmemeli dalga gecer gibi
21 Yorumla- +1 yıl
gülmek karşı taraf in moralini ve hazzı düşürüyor
+1 yılMal mıdır nedir. Def olsun gitsin boş ver.
20 Yorumla
+1 yılGülsün nolcak bende gülüyorum o halini görünce 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılZevk gülme durtusuyle eşleşiyodur onda
10 Yorumla öyle bazı kızlar acayip yav he biliyorum :D
11 Yorumlaahahahhaa cok sinir bozucu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Küçüktür. Büyüyünce ahlatırsın artık. Profesyonel destek al.
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun profesör nasıl zekaydı böyle ilk defa seni gördüm burada böyle zekalı birinin burada harcanması tuhaf
Gıdıklanıyor olabilir
10 YorumlaSorunlu herhalde
21 Yorumla
Soran+1 yılBilemicem
+1 yılPsikolojik sorun kanka geçmisinde bazı sorunlar yasamış olabilir soeun sende değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum geçmişini bişiy diyemem
- +1 yıl
Deme kanka ama kendini ôyle şartlamış
Uzmana görünsün
13 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda degil artık kime görünürse görünsün
Soran+1 yılAnladım
Yanlış yapmışsın
16 Yorumla
Soran+1 yılKendisi de yalnış yaptı en sevmediğim gülmektir cinsel ilişkşde gülünürmü hiç
Soran+1 yılSofttan , sert ilişkye dönüyor pek bişiy farketmedi son buluşmamızda kafasında ne vardı bilemiyorum artık
Soran+1 yılUyardım konuştum yarıda kesip hanı kafa ha bu kafa farketmedi
+1 yılartık ne kadar berbatsan kadın kahkaha atmış
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılAdam zevkten dört köşe oluyor demekki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanıyordur büyük ihtimal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz üstü yatıraydın sen de 🤣
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem