Selamm,
Her öpüşme devamında seks getirir mi? Sadece öpüp koklamak ile yetinmek yersiz mi olur?

Selamm,
Her öpüşme devamında seks getirir mi? Sadece öpüp koklamak ile yetinmek yersiz mi olur?

Çok güzel bir soru. Her öpüşmenin sonu seks ile bitmek zorunda değil. Öpüşmek romantik bir aktivitedir. Anlık öpüşmeler, uzun öpüşmeler ruhu tatmin edebilir. Sevgi gösterisidir.
Teşekkür ederim 🥰. Sevgili eksik.
Hayır her öpüşme her sevişme hatta her oral seksin sonunda mutlaka birleşme olmak zorunda değil
Her birleşmede de mutlaka öpüşme sevişme oral olmak zorunda değil😌
Ben bozarımmmm
Şart değil ama kaçınılmaz diyebiliriz
Cevap
10Cevap
zorunda değil tabi
Tabiki hayır
Öpersin bakarsin uyum var mı
Varsa ne ala
Yoksa herkes yoluna
Öpüşüne bağlı bence içimdeki fitili ateşleyecek gibi öpebiliyorsa o iş değişir😈😂
Ahahha fitil şart 😂😂💣💥💥
Zorunda değil bence. Enerjilerin uyumuna ve iki tarafın istediğine bağlı ilerleyebilir 😅
Aynen bu doğru katılıyorum 😂
O zaman ne yapıyoruz sevdiğimizi öpüyoruz jfjfj
Vardı senin kız hatırlıyorum sanki 😅onu öp işte jfnf vardır sende cesaret 😂
Bekar mı tövbekar mı 😂
Pekala. o halde hakkında hayırlı olsun diyeyim😂
Hayırlısı yerine hıyarlısı dersem durum farklı olabilir hahah yanlışlıkla erkeğe falan denk gelirsin sonra 😂 bekar kalmazsın ya. Niye kalasın ki jfjf o yüzden hakkında hayırlısı neyse o olsun dedim. Bulursun daha çok gençsin yani😅
Bela aranmaz zaten birden seni buluyorlar jfjfj rica ederim. Keyfin nasıl istiyorsa takıl zaten beni ilgilendirmez. Ben iyi dilek dilerim sadece 😂
Aynen ya yanlış kişiler yoruyor be. İnsan sıkılıyorda😅haklısın yani.
Amin inşallah. Belli etme zaten. Bir mesafen soğukluğun olsun. Çünkü erkek/kız farketmiyor. İyi niyet suistimal ediliyor. Yanlış kişi olacaksa uzak olsun ya bu yüzden. Hem zaman kaybı hemde insan duygularını boşa harcamak istemiyor.:d uyanıksan zaten nasıl davranacağını bilen bir adamsındır bence jfjf ve dediğim gibi daha çok gençsin ama hayattan öğrendiğin elbette vardır genç adam.
Ben genelde insanlara öyle derim ya. herkese demiyorum tabii ama bazen dediğim oluyor jfjf tanımıyorum seni ama ben insanlara genç adam , delikanlı vs derim yani😂 yaşlı adam ya da dayı falan mı diyeydim. Gençsin işte yahu. Jfjfj
Ne demek 😂
Tabiki zorunda değil ama ortam uygunsa hiç bi engelde yoksa affetmem😂😂
Hayır tabi öyle bir zorunluluğun olması saçma olurdu
Öpüşme duygusalsa olmayabilir hormonal ise kesinlikle affetmem harakete geçerim
Hayır. Ateşli öpüşme sonunda olur. Ortamda müsait ise.
Hayır öyle olsaydı çok saçma olurdu.
Olursa süper olur ama genelde de olur be
Bilmem zorunda mı?
Bu sefer değişiklik olsun
Hı hı
Hayır zorunluluk olmamalı
Ortama göre değişir
Yakarım sjdnjsd
herzaman degil
Öyle bir kural yok
Hayır değil
Olsun lütfen